-
Tak to je chválihodné, ale to že navštěvuješ nějaký web ze své vlastní vůle, kde máš v podstatě vše "zadarmo" v tobě nemůže vyvolávat pocit, že je ti něco dlužen a budeš se dožadovat nesmyslných nároků. Ruku na srdce, těch pár kliknutí a trocha reklam není skoro žádná protihodnota oproti řízení redakce, psaní článku, natáčení videí, atd., ale tím nechci snižovat nebo znehodnocovat roli čtenářů, jen mi přijde, že některé nároky jsou už trochu přemrštěné, to je celé *3* Já osobně neprocházím veškeré české nebo zahraniční herní weby a určitě bude spousta čtenářů, co to mají podobně a jestli konkrétní recenze vyšla před pár dny někde jinde, bych nejspíš nikdy nezjistil a proto jsou pro mě osobně podobné výtky irelevantní *1* Každý čtenář je jiný. každý má jiná očekávání a požadavky, to "tvrdé jádro" bude vesměs asi skoro pořád s něčím nespokojené *3*
-
Ne, vůbec. Proč by mělo. To je na nich jakou mají spolu dohodu a určitě vědí, že riskují ztrátu čtenářů. Mě osobně je to úplně jedno.
-
Hra není špatná, ale 9/10 je fakt skoro moc. Ono se toho ve hře až tolik věcí dělat nedá. Po pár herních dnech už to začíná být rutina. 7/10 uplně v pohodě.
-
si zkus predstavit, jak by tenhle web vypadal, kdyby se nektery recenze nesetrili pro level
tak by jich tu mohl byt i dvojnasobek? kdyby je sem hodili aspon casem, takova druha strana mince, pokud by byla druha k jedny hre
a dalsi se sem jen pastujou odjinud, takze jsou tu vubec nejaky puvodni?
original jsou tu snad jen videa a banmanie -
Tak já jsem donate neplatil nikdy a zároveň mi prohlížeč ukazuje, že jsem tento server navštívil 5697krát, tak si spočítej, kolik reklam jsem při tom zhlédnul. A bůh ví, od kdy se to číslo počítá. Takže donate není žádný argument.
-
Tady hodně záleží, jestli se nějak finančně podílíš nebo ses podílel na chodu webu. Chtělo by to donate list, ať si tady nehoní pak triko člověk, co za 10 let poslal jedno kilo a bude se cítit strašně poškozen, že někde vyšel článek o pár dní dříve ( tím nemyslím nikoho konkrétního, pouze jsem použil příklad z diskuse, co jsem tady četl). Já třeba žádný finanční obnos klukům neposílal, takže nemám nároky jak na placenou službu,v tom případě by mi to už vadilo. Platím, tak očekávám nějaký standard, ke kterému samozřejmě patří časová exkluzivita a ostatní výhody. A druhá věc je ta, jestli fórum je opravdu vhodné pro řešení takových věcí, pokud mám nějakou stížnost, tak se obracím na kompetentní osoby, což je v tomhle případě Aleš nebo Petr. Já taky v práci nereklamuji faktury v knize návštěv a obracím se na jednatele firmy *1*
-
...no možná nepůsobí, nevím, ať si to kluci dělaj jak chtěj, mně to teda určitě žíly netrhá, ale to divadlo kolem? Přesně jak píše Tom výše. :)
-
Výborná hra, samotného mě překvapilo jak sem v ní strávil 30 hodin během pár dní :) velmi návyková, ještě jeden tah a jdu spát :) vývojaři by si zasloužili více pozornosti a hlavně lepší prodeje...
-
Ale CSI: Mutant tu roztáčí velkou show jako by objevil vraha JFK *15*
-
Přiznejme si, že to prostě nepůsobí dobře, když uživatel tu recenzi vidí tři dny dopředu na webu, který na první pohled není nijak s games provázaný. Nic víc.
-
Vždyt má svým způsobem pravdu... *7*
-
Spis holku
-
Pěkná a zajímavá hra a tady se akorát řeší nějaký celkem nepodstatný blbiny (pro mě) okolo uvolnění textu do éteru...chjo. Někdo dojmy ze hry?
-
Pořiď si děti a nebudeš mít na tyhle tvoje "starosti' čas.
-
Kdyby tví kolegové nemazali diskuse, tak si mohl reportovaný problém vidět v praxi *1*
-
No.. tobě by nevadilo mít zdejší obsah poskládaný z ''konkurenčních'' webů ? To pak můžem rovnou chodit tam :)
-
v dlouhodobém trendu poklesu kvality těchto stránek, jehož dalším (ne však zdaleka jediným) symptomem je outsourcování recenzí z cizich webů? Just sayin...
-
Opakuji... A v čem je problém?
-
Jo, v tom případě feed ze Seznamu načítá aktivovaný texty i přes to, že maj specifikovaný datum publikování v budoucnosti. Dobrý vědět, budu je, zdá se, muset aktivovat ručně ve správnej čas, aby se tohle nedělo ;).
-
Spousta věcí. Jen jedna perlička pro pobavení: na Games by pak měli odkazovat originál zdroje. Napsat třeba Recenze převzata s laskavým svolením portálu Hry.cz*3*