-
Bylo to cestou ze Seznamu, pokud se dobře pamatuju. Totéž s několika předcházejícími jako ten Mars třeba.
EDIT: Omyl, teď si vzpomínám, že Dead In Vinland tehdy visel i na hlavní stránce Hry.cz. -
Největší problém je, pokud to snad není jasné, že místní recenze někdy vychází anonymně na cizích stránkách v předstihu.
-
I kdyby vyšla dříve jinde a protože tomu opravdu nerozumím tak se ptám..co ti na tom přesně vadí ?
-
Hele a na ten text tě odkázal feed na seznamu, nebo se ti objevil normálně na frontendu na Hrách?
-
sam to zminuje nahore, ze to smazali
ale videl jsem to, cekal jsem, jak to dopadne :D -
Ano, to jsi shrnul celkem trefně.
-
Tohle jsem napsal někdy v pondělí nebo v úterý do bleskovek, než to někdo smazal:
"Věštím recenzi Dead In Vinland!
Že rozumím v podstatě všemu, jste si už mohli na místních stránkách mnohokrát ověřit. Ale asi jste netušili, že jsem celkem úspěšný i při věštění budoucnosti. Lehce se o tom můžete přesvědčit z mé dnešní předpovědi:
Zítra, nejpozději pozítří, se tu objeví velmi pochvalná recenze na vikinskou survival RPG strategii Dead In Vinland. Zmíněn bude Ernest Hemingway a "monotónní střídání denních fází a místy nepřehledný interface" budou uvedena jako v podstatě jediná negativa.
Jo a bude to za 9/10*5*"
Pro úplnost jen dodám, že opravdu nejsem věštec*4* -
Fakt?
http://oi65.tinypic.com/slh0r9.jpg
... v tom případě někde *něco* nefunguje, řekl bych. -
ale mickey to tady psal snad uz nekdy o vikendu, jak to dopadne a jak ta recenze bude vypadat
takze bud je jasnovidec nebo to nekde videl driv -
Co prosim? Vinland na hrách vyšel v sedm večer. Dneska. Souběžně s textem tady. S Marsem to bylo to samý.
Spolupráci s hry.cz jsem vysvětloval minule, nevidím důvod to dělat znova. -
A v čem je problém?
-
Tvoje starosti bych chtěl mít. *1* *1* *1* Nic ve zlým.
-
Díky za vysvětlení, jak si o tom v té bleskovce věděl *1* Ona ta recenze byla v systému, což se na kartě s hrou ukazovalo, ale obsah nešel vidět.
-
Ano, už se to tu řešilo. Došlo prý k chybě a Honza Slavík recenzi na Hoba omylem vyvěsil dříve. Stane se. Ale to prý tehdy bylo omylem a teď jsem si všimnul, že Dead in Vinland a Surviving Mars vychází opět dřív na Hry.cz. A to jsou dvě hry za poslední tři dny, které jsem jen náhodou zaregistroval. Tak mně to nedá a ptám se znovu.
-
Tohle se tu už řešilo a pokud mě paměť neklame dokonce pod tvým příspěvkem ?
-
Helemese, to je překvapení. Jen tři dny po uveřejnění na Hry.cz se tahle recenze dostává i na Games.cz. Nová doba. On i ten posledníSurviving Mars text nejdřív vyšel na zmíněných stránkách, než se dostal i k místním čtenářům.
Když jsem se o tom před pár dny zmínil v bleskovkách, tak jste to smázli. Tak jsem zvědavý, jestli vám to bude stejně nepříjemné i tady. Alternativně můžete zůstat tradičně mlčet, nebo, zvláštní představa, by někdo mohl odvážně okomentovat, proč sakra ty recenze vychází nejdřív anonymně někde úplně jinde.