Přejít na výpis diskuzí
Dead Island bude Elder Scrolls se zombíky, ukazuje video
23.5.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
No tak mám za to, že původní vize hry, byla malinko obsáhlejší, co se týče interakce s prostředím a využití toho. Například urvat někde kus zábradlí a pod... Zombici měli mít tělo složené z vrstev (kosti, svaly, tkáně) a to se mělo ve hře také projevit po útocích postavou hráče. A také měli být znát stupně rozkladu. Ničeho takového jsem si nevšiml.
-
Vypadá to pěkně ale čekal jsem fakt drsnou hru s dobrou strašidelnou atmoškou. Jak už tady někdo psal ty body za zabití jsou strašné a to že je vidět HP zombíka je taky děs. No prostě jsem čekal fakt hororovou hru a je z toho honba za levelama a lepším vybavením. Už z toho nejde žádný strach jako u trailerů a to jsem od toho právě čekal...strach.
-
-
No jo, ten první trailer byl obrovsky zavádějící... teď někteří zklamaní.
-
-
Čekal sem něco jinýho, ale i tak sem na to zvědavej
-
Safra po dlouhe době něco co mě nadchlo moc se těším,konečně neco co se tváří naprosto paádně..
-
Hlavní protagonista je protagonista nebo protagonistka? Podle kopance ve videu 0:11 to vypadá spíš na opálenou tanečnici.
-
-
Mužeš si vybrat ze 4 protagonistů, říkají to na konci.
-
-
Tohle vypadá hodně luxusně, těším se na objevování nových míst a prozkoumávání ostrova vůbec.
-
Podle videa bych řekl, že ghúlové z fallout 3 se šli obléci do KIKu a prodává se to (nebo bude prodávat) jako nová hra ... vůbec mě to nezaujalo, bf3 stále vypadá lépe na videu.
-
-
Souhlas.. Jednak mi tihle zombies přijdou naprosto obyčejní, všichni stejní, jen jinak oblečení a druhak se mi zdá, že je snad musej platit, aby se vůbec snažili hlavní postavu sežrat. A jestli, tak je platí málo - většina z nich se rozeběhne, hráč uhne a smraďoch zůstane stát na místě, jako by se neskutečně nudil. Navíc mně přijde, že útočí všichni úplně stejnym způsobem a boj s nima se stane co nevidět stereotypem. Mrzí mě, že to podle všeho bude jen další obyčejná mlátička. Čekal jsem něco víc filmovějšího, víc "psycho", víc zdrhání, víc tmy, větší napětí a mnohem větší skupinky oživlejch mrtvol. Zatim to byla jenom ukázka, třeba bude výsledek lepší.
-
Jinak na videu fyzikální model tak trochu nesedí, možná měli raději vytvořit rendrovaný film a nevypadalo by to tak zpackaně a určitě by se na to nějaký trouba chytil a utratil za to peníze.
-
-
vypada to pekne a opravdu to pripomina Elder a me taky pak hodne far cry 2 :) takze by to nemusela byt spatna hra
-
Ty NPC co s váma ve hře mluvěj maj tváře snad z kamene. Trochu by měli zapracovat na mimice. Aspoň trochu.
-
-
Mohlo to být horší. Mnohem horší...
-
-
No nevim, i PacMan má snad lepší mimiku *1*
-
-
-
Opravdu na todle se těším i víc než na nějaký cod nebo bf 3 ! Vůbec to nepřipomíná L4D a to zdůrazňuju vůbec !!!! Je to poměrně originální zombie akce skvělý systém bojů sekneš hodíš zbraň seber a tak dál sice je pravda že to ak nevypadalo moc slibně ale to je jen detail. Opravdu se hrozně těším !!! A ty možnosti jako když praskne sklo a nejde přes něj vidět tak ho prostě jen tak rozbiješ a to ovládání prostředků dává k zombie akci víc volnosti. Zajímalo by mně jaké vývojové studio tuhle hru vyvíjí částmi to připomínalo grafiku s mercenis 2 nebo just cause 2. *1* *1* *1* *1*
-
-
Studio je jasne na prvni pohled dle grafiky enginu a to Techland (Call of Juarez atd.)
-