Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc pekny. Ale zazitek mi kazi 2 veci:
    1) vyskakujici Xp, cisla apod. Doufam ze budou mene vyrazne nebo pujde vypnout. Kazi to atmosferu.
    2) Na muj vkus je cele prostredi hodne prasne, nesedi mi moc ten motion blur. Spis asi muj subjektivni pocit, doufam ze opet pujde v grafickem nastaveni upravit.
    Jinak to vypada na super letni pecku :)
    • EDIT: Aha Listopad 2011. SAD PANDA :(
  • Ty vyskakující čísilka pěkně kazí atmosféru. :/
    • Kde je psano, ze to nepujde vypnout nebo zredukovat? Krome toho do vydani casu dost, klidne je mozny, ze se veci zmeni. Jinak to vyhlizi luxusne a tesim se snad jeste vice. U me jednoznacne jeden z nejvice ocekavanych titulu r. 2011 - otevreny koncept, lehke rpg prvky, super.
  • Daniell605
    Vypadá to prostě skvěle.
    Jediné co mě dost zklamalo je to, že jsem čekal survival-horror, hru u které se budu bát, neustále ohlížet přes rameno, kde budou temné noci atd.
    Ani když pršelo mi to nepřišlo moc *temné*. nechci zabíjet zombie a přitom se opálit od hlavy až k patě :D
  • Děláte si kozy ? Tak na todle se opravdu těším vypadá to špičkově.
  • ty pušky vypadají hrozně! *10*
    • Jazz
      "Pušky" to slovo naprosto miluju... *1*
      Zni to nehorazne divne
      • ..."Ha ha, teď mám strojní pušku."
      • puska je puska, samopal je samopal, kulomet je kulomet, karabina je karabina, ... jak by jsi chtel pojemenovat takovou pusku ? ;)
        • střílecí zbran na dálku *8*
  • Cekal jsem survival horor a dostal jsem jakousi mlátičko/střílečku z pohledu první osoby. No co i tak to bude velmi zábavné ale tvářilo se to jako trošku jiná hra... :)
  • vypada to huste, jen tedy doufam ze podobny damage model (usekavani rukou, hlav, lamani kosti, sramy po uderech) bude i v pristim Elder Scrolls, protoze sekani do hadrovych panaku v Oblivionu bez jakekoliv znamky poskozeni byla dost nuda :)
  • smejki
    malý failík:
    souboje Z elder scrolls her *3*
  • exoslav
    tady je odkaz na youtube *3* http://www.youtube.com/watch?v=HaoKjgvs73c
    • fenk jů *3*
  • Nějak vám tu ty videa posledno dobou zloběj. Nejdřív not found, potom nekonečný načítání... Přitom donedávna jsem problémy neměl. Co to?
    • me to bezi, tak mas asi nejaky nemocny internety, nebo co *1*
      • UPC 10M, nemocnej bych ho nenazval, frčí celkem hezky :) Poslední verze Opery k tomu, a není to tak dlouho, co mi tu všechny videa běžely bez nejmenšího problému. A nejsem jedinej, kdo na to upozorňuje, tak kde je zakopanej pes?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit