Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to skvěle hlavně potěší detaily jako možnost vytlouct okno u auta když je přes něj blbě vydět atd.
  • * byl
  • Na tuhle hru jsem se těšil už tak 3 roky, ale po dnešním shlédnutí gameplay videa už mě to nezajímá. Přesně kravina typu L4D ( nezatracuju, ale neni to můj šálek čaje )
    • U me uplne stejna reakce, podle drivejsich videa to vypadalo na neotrelou hru se zombikama na tropickym ostrove. Tohle video mi z toho udelalo spise legracni L4D s kombinaci DR2 (podle toho, ze asi v pulce sekal s necim co vypadala jako maceta co poustela elektrinu)
    • fallout
      Já sem se na tuhle hru taky hodně těšil a po shlédnutí tohoto videa se těším ještě víííc... *3*
    • RakeW
      A jak by sis ty představoval FPS se zombáky?
      • to by mě taky zajímalo
  • NonSuch
    jestli chteli, abych si odted asocioval tropicke raje se zombies, tak mise splnena!
  • muze nekdo hodit jiny odkaz na video, protoze me uz nechce najet
    • RakeW
      Viz zdroj.
  • RakeW
    No to hození dřevěným palcátem, které způsobí výbuch plynové bomby a navíc to ten klacek přežije bez škrábnutí, bylo hodně over the top :).

Jinak to vypadá fakt náramně (snad až na ten HUD - ubývání staminy a neustálé počítání bodů, to se mi tam moc nehodí, ale uvidíme).
    • ten klacek by pobit hřeby jinak souhlasím
      • Já zapomněl, hřebíky jsou silně vznětlivý!
        • Spíš si zapomněl, že to je jenom hra...
  • RavenHolm
    Že to bude zajímavá zombie akce jsem tušil, ale tohle video mi udělalo moc velkou radost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit