Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prvni dve hodinky me to take nejak zvlast nebavilo. Chtelo si to jen zvyknout na IMHO trochu neobvykle ovladani a interface. Vydrzel jsem a ziskal desitky hodin skvele zabavy.
  • Ja to taky ukradl.Demo pro PC jsem nikde nenasel a recenzemi se moc neridim,neprijdou mi v posledni dobe moc objektivni..8\10 bych tomu nedal ani nahodou.Tak mi ted rekni jak jsem se mel jinak presvedcit o koupi tyhle hry??Takze jsem to stahl...po hodine hrani uninstall.5\10 vic ani tuk,kam se podela soudnost dnesnich recenzentu,za kazdou hru vychvali az do nebes i kdyz se jedna o naprosty prumer!!
  • kecy, tohle byla prvni vec co jsem vypnul a nijak jsem ti netrpel.
  • to je jasný když jsi to ukradl ".h..o..v..a..d..o."
  • Vypnutím cesty k cíly se hra stane nehratelnou když na mapě nejsou popisky míst.
  • Když po animaci zmizí zbraně tak to je bug. To je pěkně blbá chyba... *12*
  • Takže zatím jsem hrál asi hodinku. Supr hra, jediné výtky, jak již bylo zmíněno, nahovno respawny. Stejně jako ve FC2, sotva nějaké místo vyčistíte, tak jsou zombíci zachvíli tak jak byli. A ty zbraně se ničí fakt moc rychle. Jinak ještě tip. Určitě si vypněte pomůcky jako hp nad zombíky a ukazování dmge(a možná i ukazování cesty k cíli, ale to už je dle gusta). Má to mnohem lepší atmošku aj hra líp vypadá!
  • Nom jistej si bejt můžeš a to tím, že tam kde si to vyčistil už to čistý nebude ;)
  • Neskutečná blbost pro jednoho hráče, pro více jsem neměl možnost hrát.
  • Dotaz...
    Dají se někde nalézt ztracené zbraně?Neskuteščně mě totiž se.e když přicházím o vylepšené speciální zbraně a pěněz nemím nazbyt.Vždykcy jsem po někom hodil a mezitím mě třeba zabili a zbraně zmizeli.Začal jsem si na to dávat majzla a zbraně mi pak dlouho vydržěli ale teď,po delší době jsem měl konečně perfektní sadu a házením jsem zlikvidoval skupinku šmejdů s tím že si to pak bezproblémů posbírám ale zase se mi do toho nas.ala neňaká deb.lní animace a hned jsem byl jinde a na místě už nezbyla žádná zbraň *16* *16* *10* *9* Neskutečná nas.anost...
  • no ja sem s jednym TM chodil do skoly dokonce kdyz se ho vychovatel na intru zeptal na jmeno tak s tim mel docela problem *1* *1*
  • Erien
    To je to kdyby to bylo odněkud, jenže problém je, že ta zombii se spawne na to jedno a to samé místo a děla znova tu samou věc. Například jsem u záchodku sejmul zombii, která bušila do dveří. Jdu okolo znova za par minut a ta stejná zombii znova mlatí do dveří. Kdyby se to spawnlo třeba jen tak každých 5-10 minut tak by to bylo daleko lepší. Neříkám, že se to nedá hrát, ale je to prostě škoda.
  • Dobře, tak není to profi. Jen tak letmo jse nahlédl ... ale snaha se cení, nebuďte tak kritičtí :-)
    Já bych řekl, že do budoucna budou muset zapracovat, ale docela dobrá práce. Jen pokračujte a nenechte se odradit - kolik toho tito "kritici vytvořili"? Můžou se pochlubit ,-)
  • pro me prekvapeni roku,chvili jsem vahal jestli poridit, ale nakonec jsem udelal dobre a koupil.
    Lvlovani i respawn mi nevadi, dokonce se mi zacal libit, clovek si nemuze bejt jistej nikde :)
    Pred chvilkou jsem poprve zkousel coop , zatim jen ve trech a zazitek se posunul jeste vyse...
    Kdo ma rad zombiky a sandbox, jasna volba, pro ostatni skvele odreagovani :)
  • Skvělá zábava pro více hráčů hrajících v jedné místnosti. O víkendu jsme to hráli ve třech přes 20 hodin. Optimální sestava : expert na tupé zbraně (tank), expertka na střelné zbraně (skill tree survival dává bonusy partě), expert na vrhání. Jezdili jsme v jednom autě i více, vylepšovali zbraně na max a opravovali je, zombíky jsme sráželi na zem a uráželi nebo usekávali jim hlavy. Ty, co nešli povalit, jsem odpálil deobombou nebo upálil molotovem (chuťovka). Není to tak akční, jako L4D nebo L4D2, kde se hlavně střílí. Tady se bojuje tělo na tělo. Hodně střelných zbraní je až ve městě. Jezdíme spolu na dovolenou do podobných rekreačních středisek. O to více jsme se nasmáli některým situacím.
  • ono ve městě se to mnohem zlepší :-D tam jich na tebe naběhne že ani nevíš kolik a odkaď
  • SA-reg
    Recenzent je Gčko? Nebo je jen tak stylizovanej v rámci toho celého "pinkrobot"...?
    A nejdřív jsem si podle některých keců myslel, že je to parodie na recenzi. Ukázalo se, že není.
  • Mě na tom nejvíc štve, jak snadno se zbraně zničí, pětkrát máchnu s páčidlem či francouzákem a mám po zbrani.
    Kdyby takhle vyráběli páčidla, tak to hřebíky taháme z prken snad rukou. Jinak je to velice příjemná oddechovka, na které mě dostal hlavně obsah questů.
  • Dík za odkaz. Akčnost této hry mi přijde taková nijaká a slabá. *9* Mě vyhovuje když nepřátelé útočí agresivně a ani je nemusím vyzývat. Ve videu je vidět že spíš je to naopak, nepřátelé nic a útočník byl hráč. *11* Právě "special infected" z L4D1/2 mě vyhovují mnohem víc. Kouknu na další videa "Dead Island" ale jestli to je standart tak to možná koupím až budgetovou cenu.
  • tak tuhle recenzi jsem se stydel mit pustenou nahlas *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit