-
česká videorecenze na http://www.youtube.com/watch?v=WHYJnZPObI8
-
Náhodné rozložení by té hře určuje přidalo plus, zvlášť když tam dochází k opětovným respawnům. Takové hry to už měly mít všechny.
-
Pre mna celkom prijemnerekvapenie, hlavne volba ostrova a letoviska ako sandbox je velke plus (oproti l4d).
Drobne neduhy v grafike sa daju prehltnut, problemi si vykonom opravuju updaty a niektore side questy su sice nelogicke a casom aj stereotypne ale nie je to nic hrozne.Co sa tyka neustaleho respawnovania, je to sice otravne ale asi tazko spravit mesto plne zombikov bez respaenu ak to ma byt sandbox, pretoze by hrac vsetky zombie vyvrazidil a uz by nebolo co riesit v danom mieste. Co ma skor prekvapuje ze tu nikto nespomenul levelovanie zombikov. Ako hrac ide hore s lvl tak tak isto aj zombici (dokonca sa mi sem tam zdalo ze idu aj viac hore). A to uz je podla mna zbytocne pritvrdenie este aj k respawnovaniu. Ak na ziaciatku je Thug vyzvovu a cakate ze na konci budete pri vyssom lvl ich porcovat ako nic tak ste na omyle.Dolezitejsia jes skor zbran.
Ale inak je to asi zatial jedna z najlepsich zombie hier co som hral. -
lol vytvoris prachsprostou spekulaci a pak s jeji pomoci se snazis naznacit, ze autor je nepoctivy. no to je genialni! to si zapamtuju! ty ses mi ale darecek.
-
Šak v poho. To je v pořádku. Já si taky koupil Recettear a Chantelise abych podpořil myšlenku překladu nezávislých japonkých her do angličtiny.
Dead Island jsem pirátnul i s patchem 1 a po chvilce hraní usoudil, že je to případ jako Borderlands. Sranda s kámošema v coopu, ale v singlu rychlej stereotyp. A já bych hrál ten single. A tak jsem hru smazal... -
Dik za reakci, poradnych zombie bijcu neni nikdy dost *5* .
Muj nick je myslim Hombre-CZ- ale account je urcite smile700, takze pod tim bys me mel najit.
Dead island by mi mej dojit zitra ale protoze mam nocni, tak bych mel byt dispozici spise az ve stredu.
p.s. zombie a postapo hram zdar! Coopu zvlaste (mozna i Rage nebude uplne zly). -
to samozřejmě vím. Ale z tohoto příspěvku ten sarkazmus bil do očí. Navíc to psal SA-reg :)
-
Tak jsem zkousel ty ovladace 11.7 i starsi a bohuzel porad to same skoda. Ps. pred tydnem preinstalovany windows 7 64-bit upgrade nechapu.
-
Dá se to tak hrát.... Některý questy jsem udělal jen tím že jsem proběhl městem.. když mi došla stamina - za chvíli se zregenovala... A walkere zombie´s tomu nedokázali zabránit... Ale je docela sranda mezi nimi kličkovat.... Na walker zombies (nejčastější druh) pak ani nepotřebuješ zbraň.. Stačí je zkopnout ze vzduchu a rozšlápnout hlavu... Ta hra je dobrá, ale nevím jestli s tou osmičkou to nepřehnali... Zas takový terno to není...
-
Jak uz bylo napsano, uteces jedni a pribehnes k dalsim :). Navic proc by jsi jim utikal? Tohle neni survivor hra, tohle je rpg, nema cenu utikat pred expama :)
-
Jsou tam takovy, ktery se nachazeji +- stale na stejnych mistech, dalsi maji nahodny rozlozeni.
-
Urcite 100% nema, aby si dalej leveloval musel si zacat novu hru s povodnym characterom. D2 uz mal respawn po opusteni lokace.
-
Diablo 1 myslím nemá žádnej respawn (pokud hraješ singl). I ukládání je ze starý školy, kdy se objevíš přesně na místě, kde jsi uložil. Pokud dáš ale novou hru, tak se samozřejmě vše obnovilo.
Ale taky je možné, že si to vše špatně pamatuji... :) -
Checht, to se dalo čekat takovýhle vtípky. Ale teď vážně... co když se pod tímto pseodonymem zase skrývá nějaká osoba blízka herní distribuci nebo vývoji her? V našem malém českém prohnilém rybníčku se zdá každý s každým a nezdá se mi moc profesinnální, aby lidi z vývoje nebo distribuce her psali recenze.
-
Co sem zatím sledoval, tak je to napevno, max s okruhem +10 metrů, tj, když tam bude nepřítel, můpžeš si být jist, že ho najdeš na stejném místě, jen třeba poodešel kousek vedle.
-
Tomáš Fuk
-
náhodný spawn?
Dotaz: jak je to s respawnem nepřátel a zombií co se týká náhodnosti? Je to podobně jako v L4D kde se spawnují "special infected" náhodně a pokaždé jinde nebo je spawn napevno a vždy stejný? -
Tam je tolik nepratel ze at uteces kam chces zase narazis na dalsi takze ti to vynde na stejno *1*
-
To je pravda že se většině nepřátelům dá utéct?? *8* Tak je ale hodně špatně, nebo ne? Vždyť akce je o tom že nepřátelům můžeš jen utéct do nějaké lepší pozice ale ne utéct mu úplně. *10*
-
Diky za tohle info, samozrejme ze respawn do hry tohoto sandboxoveho typu patri, nicmene nevyvazeny full respawn az takovehoto razu dokaze pekne zprotivit hru..