-
Pedro: ale no tak zase nepřeháněj. Sám jistě víš co všechno jsou lidé schopni sem napsat.
-
deus ex sa mi pretiahol na 2tyzdne hrania ked som 5x loadoval tu samu pasaz nejak to stracalo Oo
-
Heh, srovnávat respawn v levelových hrách jako je Doom / Quake s respawnem v open-worldovém Dead Island...nechceš přihodit do srovnání třeba i The Sims, když už srovnáváš jablka a hrušky a dvě zcela odlišné pojetí?
-
Dead island jsem si plánoval pořídit ale když sem zjistil že to nemá co-op ve splitu tak jsem se na to vybodl...takováhle hra by ho potřebovala :(
-
vzdal deus ex?...tvl tebe bych chtěl vidět hrát nějaké starší hry..
-
Ja jedu jeste na 11.3 a bez problemu :)
-
Preco, starsie hry ako Diablo 1, Doom1,2, Duke3D, Quake 1 atd s tym nemali problem. Pocit ze si vsetko pekne vycistil. *15*
V Gothicu respawnli(zver v lese) po case ale javilo sa to naturalne a len v mensich mnozstvach. Toto je ten novy dumb-action-first styl ktory priniesly konzole kde ide hlavne o nonstop akci a menej o vacsi logicky celok v obraze. -
dohrano a je to fakt pecka. pekna grafika vsude zombaci vylepsovani zbrani prg prvky no fakt parada ostatne Deus Ex jsem vzdal u druhyho bose a tohle jsem dohral za dva dny ,jo ta dovolena fakt bodla :) *1*
-
Ten skok ani nemusi byt nutny len kop, pri spravnom nacasovani sa to skoro vzdy podari.
-
To sou ti mladí, zvykli si na smajli a přirozhovorech (písemných) už ani nepřemýšlejí, jen mozek přepíná reakce podle smajla.
-
taky myslím... nemůžu se dočkat nové knihy Vyhlídka na věčnost :)))
-
však je nemusíš všechny zabíjet, můžeš utýct, já to tak dělám a zabíjím jen když to nejde jinak
-
omg a co bys jako chtěl? nebýt tohodle tak mám během hodiny ostrov vyčištěnej a můžu si užívat dovolenou, to by bylo o ničem takdle máš aspoň pocita že se tam ty zombie pořád od někud rojej a je o zábavu postaráno, mě osobně to nevadí, čím víc zombii tim víc expů tím víc srandy
-
Ta hra je výborna, jenže ji zabijí úplně hloupý respawn. Čert vem rychlé opotřebení zbraní. Příšel jsem k chatce s bazénem. V bazénu 7 zombii zabiju je, jdu do chaty. Jsem tam 2 minuty jen poberu věci uslyším řev, podívám se ven tam ta velká potvora, zabijím ji a najednou v tom bazénu se zvedne stejně jako když jsem přišel znova 7 zombii. Co to jako je? Nebo jedu autem projedu ulici všechny přejedu ujedu 500 metrů otočím se jedu zpět a je to tu zase znova to samé. Nevím jestli to tak mám jediný, ale sotva dojdu za roh, tak se snad okamžitě spawnou. Mohl by to nějaký patch změnit :(, protože nebýt toho je to jedna z nejlepších her zatím tohodle roku.
-
Reakce ještě na "labom"... *12*
Omlouvám se, neuvědomil jsem si, že tam již nemá tlačítko Reagovat kvůli dosaženému počtu reakcí :q -
Vyzkoušej ještě 11.7 drivery. S 11.8 jsem měl problémy se škubáním a výtuhy ve hrách *13*
-
*16*... Reakce na "labom" a jeho problémy s během DI při ATI 6970.
-
S i7 950, 2x ATI 6970, 6 gb Ram a také bez problému. Problmém je jedině, když zapnu Crossfire, FPSka padají na 60-80 (stále plynule), kdežto při vypnutém Crossfiru 160-200 u FullHD, všechno na max a AAx2. Škoda toho Crossfiru.
Ta grafika je každopádně parádní! Jedna z mála her, kde mi ani nevadí Motion Blur. *2* -
já mám odehrano asi 12 hodin a když hrajete s kamošem a hrajete příběhově tak prostě mazec ,ja sem zaím spokojen a po dlouhy době hra s pořádným coop režimem.
-
Další blbec co musí rýpat.