Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    sakra, a ja vazne chtel skill zombie jesus :(
  • Jo to mě napadlo ale bez smajlíků je to občas těžký.
  • Jsme zvedav jak se zmeni muj nazor az dohraju dokonce. Jestli neprijde stereotyp, jestli me jeste neco prekvapi a jak na tom bude pripadna znovuhratelnost. Ale tech 8/10 je prozatim vystiznych a zaslouzenych.
  • Po sedmi hodinach hrani za rapera "Voodoo Bitch" zatim prevlada spokojenost. Ikdyz je tu par klasickych ALE. Nekteri si tu stezuji na to same, jak vidim.
    + pekne udelany letovisko
    + spousta cest kudy dojit na misto urceni
    + grafika take neni vubec spatna
    + boj se jen tak neomrzi, aneb odseknuti koncetin a rozbiti hlavy rulezz *2*
    - opravdu rychle se opotrebovavajici zbrane
    - nekonecne nudne vybirani veci z kufru/kosu s nutnosti klikat jak magor
    - ne uplne prehledny inventar
    - neustaly a nelogicky respawn nejen zombie, ale predevsim veci na lokacich, kde jste prosli pred minutou
    - divne rozlezene checkpointy, nemoznost vlastniho ulozeni
  • Tak Vašek se rozhoduje o koupi, zejo. Taky nevidím důvod si kupovat hry, ale to nechci opět řešit. Když mu to udělá dobrej pocit na koulích, tak si hru po odzkoušení koupit klidně může.
  • Kdyz je laguna par desitek cm hluboka, projit by logicky mela. Tak to autor myslel predpoklada....
  • SA-reg
    Pro pocit, že jsi udělal správnou věc,
    Nebo pocit, že jsi vyjádřil podporu těm, o kterých si myslíš, že si to zaslouží.
  • SA-reg
    Jo... to je moje pointa... můj komentář by sarkastický. Myslel jsem, že to jde dost poznat.

Navíc asi 75% mých příspěvků na Games.cz je sakrastických.
  • Takových lidí už moc nenajdeš proč si to kupovat když už to máš.
  • Proč řešit něco co nevidíš.
  • i7 920, GTX 560, 6GB RAM, 1920x1200 a snad sa mi to nepohloz zo 60FPS. Ale ked som si cez ovladace vynutil Vsync, tak mam miestami pocit sekania, aj ked to podla FRAPSu ide stale na tych 60. Proste cudne, ale aspon karta nehuci :)
  • Já vám teda nevím ale mě se to na i5 750 3,8 GHz a Radeonu HD 5770 hýbe naprosto plynule..
  • SA-reg
    BO se seká schválně. To aby to pár lidí přesvědčilo koupit novou grafiku/procesor/něco...
    Konspirace mezi Bobbym Kotickem a týpky z Intelu/NVidie/AMD/někým...
    Když jsou CoD fans schopni platit 3x15E za 3x5 map...
  • PsychoCZ
    Tak si to užij. Zato my PCčkáři si holt musíme poradit. Z té hry mám prozatím cukavý herní zážitek *2*. Je to to samé co s Call of Duty Black Ops. Ta se taky neuvěřitelně seká i nejnovějším patchem *7*
  • Dema už moc nefrčí a z recenzí toho dneska moc nepoznáš, tak si to někde stáhni a když tě to bude bavit, tak si to můžeš jako poctivec koupit.
  • SA-reg
    Jak si dovoluješ užit hru na konzoli!
    To ti špatné textury, které z dálky na TV ani nepoznáš, nezkazí zážitek? Sice je nevidíš, ale víš o nich!
  • Cajk
    jo respawn+auto leveling zombies je brutální kombinace, ale funguje to:)
  • pekne zhrnute, plne suhlasim. Mne sa zda gameplay mierne nevyvazeny.
    Niekde je nahadzanych asi sto energy drinkov a inde na velkej ploche ani jeden.
    Zo zombikov stale vypadavaju peniaze a zo skriniek sa da ziskat sortiment vacsieho zeleziarstva ci domacich potrieb. Ale naco su mi prachy alebo nejaka izolacna paska ked je energia skoro na nule a lekarniciek je v hre asi dvadsat ?
    Weapons durability? Zbrane na tom ostrove su snad z papiera alebo z cinskeho trhu. Hasak alebo kladivo vydrzia tak na zabitie troch zombikov.
    Naopak checkpointy a respawn mi az tak nevadia. Horsie je to, ze uz v druhom akte sa dostavuje stereotyp....
  • Cajk
    rozjížděl sem to na jednom ze strojů nejblíž po ruce čili quad q94xx 4gb ddr2, 5850 a naprostá pohodička..
  • Cajk
    dohrál, potvrzuju:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit