-
i5-760,gtx460 teď z hlavy nevim ale na 1280x1024 to snad nespadlo pod 120FPS. Jede to jak zpraku.
-
Tak jak to tady tak čtu, tak někteří se trápí s tím že se Vám to seká :-) mi na x360 to jede krásně !! dneska jsem to pustil a paráda, mám tyhle odreagovačky rád. jinak fakt paráda
-
To teda nevím, komp mám slabší a jede mi to krásně plynule.
-
No v tipech se pise, ze mas vyssi sanci na srazeni k zemi. A narazil jsem myslim na obycejne mrtvaky, kterym jsem jednim skok-kopem k zemi neposlal.
-
Athlon X2 dual 4800, ATi HD 2600 XT 512, 2G, Win XP, a jedu vše na max kolem 30 snímků *5*
-
Ja mam vicemene to same jen grafiku GTX295 a zadnych takovych artefaktu jsem si nevsiml.
-
Jo, take rad "cistim" - take mi to trochu vadi. Na druhou stranu to ale trochu pridava na atmosfere.
Checkpointy mi nikdy nesedly. Kdyz potrebuji hru vypnout a odejit, ztratim postup ve hre a to me stve, protoze to potrebuji docela casto. Obzvlast otravne to je pro me, protoze rad prochazim uplne vsechno, aby mi nic neuniklo (takze doba mezi checkpointy muze byt klidne i hodina, mozne vic).
Nedostatecny level snad ani mit nemuzes. Mrtvaci zatim meli vzdy stejny lvl jako ja. Maximalne kdyz bys hral s nekym jinym co-op. -
Tak mam uplně stejný problem hra horozně škube ale jen při chůzi škoda snad to opravi AA taky žadne *10* Sestava i7 920 4Ghz 12GB ram GTX580. pryč s konzolema jenom kazi hry na PC protože všecno se na PC portuje a myzerně. *16*
-
Ve hre to myslim neni nikde primo receno, ale kopnete-li ve skoku tak automaticky obycejne zombie srazite na zem.
-
Dohrano komplet solo za tu zenskou s sharp zbranema. Nektere casti byly hodne tuhy, ale nakonec se to poddalo :)
-
Nene je to jedno cipova karta,ale dik za ohlas.
-
Je to tak. 1 vs 1 se da dat i na dalku (hlavne hazeni zbrani), ale skupinky jedine na blizko.
Jinak melee je tady zabavne. Neni nad to kdyz se podari jeden sek a vzduch kolem Tebe zacne virit krvi, koncetinami a sem tam nejakou tou hlavou *5*. Nebo treba usekat ruce a mrtvak se Ti bude snazit dat celo. Nejde tu jen o to mydlit je hlava nehlava, chce to dobre mirit a spravne se pohybovat...
Jo a strelne zbrane hlavne ze zacatku pouzivat moc nebudes - spis budes setrit naboje na "specialni prilezitosti" :). Navic u sebe muzes mit jen omezene mnozstvi naboju *9*, takze nejake "farmeni" naboju nehrozi.Zivi protivnici vetsinou strelne zbrane pouzivaji, takze tam s naboji neni problem, ale na mrtvaky melee. Take je mozne ziskat plany na vyrobu naboju do pistole... Ale materialu je malo. -
Na mojom intel c2d a nvidia gtx460se uplne v poho na max. Neni nahodou 6970 dual gpu? Ak jo tak to zrejme bude koli crossfire, skus vypnut catalyst AI co by ho malo vypnut.
-
Zaujimalo by ma teda ci si uz presiel Act 3 solo?
-
já nevím co to bylo... 747 767 kdo se v tom má vyznat?
-
Zle ste ma precitali, ty i @Cajk. Nevravel som ze *ja* mam problem s obtiaznostou, zatial celkom v pohode. Nicmene o tom ukole v act 3 sa dost na nete pise tak som chcel varovat pred "screwup" koli tomu ako funguju checkpointy.
Vsetky taktiky ktore si uviedol vlastne pouzivam. K nim este dodam ze kopance su velmi efektivne na zastavenie nabiehajucich zombies.
Ten respawn mi vadi hlavne koli tomu ze ja som typ ktory rad vsetko takticky precisti a prehlada a mam z toho dobry pocit, teraz uz len prebehnem k ukolu co neni dobre znamenie a mam trochu obavy ze sa mi to neskor vrati v podobe nedostatocneho levelu. -
Styl boje je uplne jiny nez v L4D a me se libi. Zombu hezky zkopnes na zem a pak mu necim rozmajznes hlavu...nebo useknes koncetinu, nebo koncetiny zlames atd.
Oproti L4D se na tebe taky nevali desitky zombiku, zatim jsem potkal naraz tak 6-7 zombu.
Mit od zacatku k ruce AK tak by to kazilo hratelnost navic je dost nerealne v tropickem prazdninovem rezortu najit na kazdem kroku bouchacku. -
Trochu me mrzi,ze hra neni vice survival (treba nutnost jist&pit,spat), ale co uz.
Jinak jsem velmi prijemne prekvapen a ani mi nevadi,ze pribeh neni kdovi co.
Taky trosku prudi rychle degradace zbrani,ale to by mely celkem zlepsit skilly postupem casu.
Snad najdu nejake ok lidi se kteryma to zahrat v coopu. -
me spis zarazela ta chuze po vode :).
-
Cau,chci se jenom zeptat vsech tady jak vam tato hra jede?? U me uplnna katastrova pri chuzi skubani obrazu a dokreslovani textur proste hrozny . Moje sestava intel i-7 960,grafika ati 6970,6 gb ram nejnovejsi ovladace. Diky. *7*