Přejít na výpis diskuzí
Dead Island se koupe v kontroverzi, přišel i sexismus
9.9.2011 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
co to trepes za chujoviny v tom clanku? uz tu pises kompletny psychologicky profil o uplne neznamom cloveku, vobec nic o tom nevies ale uz hovoris ze jediny kontakt so zenami ma cez po*no (nerozumiem preco toto slovo nepreslo cenzurov, co je na nom?). to si len ukazal aky si ty pip.
aj ten koniec, zena co hra cod s headsetom je hned feministka, to okdial beres tieto stupidnosti? sorry ale ty by si sa vial ujal v novom case, neviem ake mate bulvarne platky, blesk?
proste priserne
velice vela koderov ked pise kod, ako chybove hlasky pise nejake vtipne hlody, casto vulgarne, pripadne si to dava aj do komentarov atd. a niekedy sa stane ze to potom zabudne premenovat.
isto sa to stalo aj tu. co je na tom zle ze work in progress nazval feminist whore? ved je to vtipne.
nabuduce si radsej odpustite svoje analyzi lebo to je fakt priserne -
Tady zas nekdo umele vyvolava problem, kterej nikde neni ... omg.
-
Celý článek je jasná honba za senzací, není to okopčený z Blesku, nebo tak? *1* *1*
-
-
A přitom jsou tam zdroje uvedené...i s linky...:)
-
-
Ale na Games.cz to, koukám, propláchli ideologicky korektní pračkou a vyšlo z toho "tohle". *3*
-
-
Nikolivěk, když to porovnáte třeba s článkem na VG247, tak jsem extrémně mírný člověk:) Ostatně, já k feministkám nijak netíhnu, ono to chce přečíst ten článek poré, co opadne rudá mlha...:)
-
-
Pane Aleši, sice máte s "rudou mlhou" pravdu, soudě podle reakcí některých diskutujících, kteří Vás zbytečně jen uráží, ale proto byste měl reagovat na ty, které obsahují relevantní argumenty, protože u vašeho článku jich mnoho není nebo potřebují obhájit - to záleží jen na Vás.
-
-
-
-
-
Vtipné je, jak se stydíte napsat slovo "děvka", ale "Whore" klidně napíšete :-)
Mimochodem slovo "děvka" není sprosté ani vulgární, takže nevidím důvod ho hvězdičkovat. -
Už tady bylo spoustu "aférék" kuli blbostem, ale tohle je ultra kokotina... brečet takhle pro takovou pi_ovinu, která vlastně ani ve hře není přístupná, to už je moc. Jestli autor článku nemá co dělat, potřeboval bych posekat travnik ;-)
-
Feministky jsou zlo a trocha humoru jeste nikoho nezabila. Jak uz tady zaznelo, sezen si zasyp a popras si svoji podrazdenou p*cu, nebo si nech prisit koule, Alesi
-
"Jak naplňuje představu uhrovatého, obtloustlého mladíka (či hůř, už ne mladíka), který tráví dny u tvorby a hraní her a ženy zná z filmů a stránek, které vám Google už nenašeptá. "
Tuhle větu sem vůbec nepochopil. Když si odmyslím nepodstatnou vedlejší větu, (která je navíc silně laděná proti pařanům), zbývá mi sdělení: "Jak naplňuje představu uhrovatého, obtloustlého mladíka." Kdo naplňuje? Herní průmysl? Je to věta oznamovací? Protože stukturně to vypadá na větu tázací, nebo možná větu vedlejší, kdyby byla součástí souvětí...
A co tenhle úlet?
"Zkuste si zahrát jako dívka nějakou online střílečku s headsetem a rázem z vás bude feministka." Nikdy sem teda neviděl někoho, kdo by si o dívce s headsetem myslel, že je feministka. Některý lidi (starý struktury) si myslej, že holka, co paří hry, je divná. Tady na stránce věnované počítačovym hrám jich ale asi moc nebude. Ale feministka? Jestli si to autor myslí, tak by mě fakt zajímalo proč...
Prostě autor byl asi zhulenej. Nebo přišel z redakce iDnes, tam jsou takový články běžný. -
-
ne autor byl uhrovaty, obtloustly mladík co zna zeny z filmu a stranek :-D
-
Ještě jednou pro tebe:
Úžasný příklad za všechny - na téhle stránce se objevila nějaká slečna, která si sem jako avatar umístina svou fotku, a za pár minut jí půl threadu zvalo na kafe / něco si zahrát. Naštěstí slušně a naštěstí nereagovala. Pokud si taková dáma chvíli zahraje nějakou online hru s takovým hovadstvem, co si myslí, že tyhle výroky jsou naprosto oukej a psát o nich je zbytečnost, a pokud nedejbože vyhrává, výroky typu "krá*o, vym*dám ti pí*u" z ní feministku rozhodně udělají. Má taky důvod. -
-
Úžasný příklad pro tebe - dívka, která hraje WoW a hraje ho dlouho. S komentářema typu "nechceš zajít na kafe" se potýká denodenně, dokonce kdykoliv se přihlásí, tím, že prezentovala svou fotku ostatním hráčům, jí vítají frází "Boobs!", je v guildě a je vysoce postavená, pořádá raidy a platí za lepšího hráče - je z ní feministka? Ani náhodou. Má k tomu důvod? Proč proboha?! Tomu se říká humor, je to ve slovníku... Kdykoliv to někdo přepískne, tak nečelí jen jejímu opovržení, ale i opovržení ostatních hráčů, kteří to dotyčnému dají pořádně vyžrat.
-
-
podle mě je hlavní problém v tom, že ženy myslej, že jejich situace je pouhej sociální konstrukt a dá se změnit. Jenže, stejně jako chlap nemůže porodit dítě (leda hnědý), tak žena zase není uzpůsobená k tomu tahat těžší břemena, válčit atp. Tohle není diskriminace, tohle je jen přizpůsobení se biologickejm dimenzím, který jsou u mužskýho a ženskýho těla odlišný. Rozdíl mezi mužem a ženou neurčuje společnost (do určitý míry jo, ne absolutně), je z největší části tvořená přírodou - ze který žena i muž vzešli. Stejný je to i v případě pracovních příležitostí atp. Nevim no, pro mě je to jasný a není nad čím hloubat, spousta lidí to vidí jinak. Ženy a muži nejsou stejní (už ze samotný podstaty) a všichni lidé taky ne. Jak tu ostatní kluci píšou - jejich slečny jsou s tím moc dobře obeznámeny.
-
Výborný, utopický příklad. Kéž by to tak fungovalo vždy *3*
-
-
Nikoliv utopický, čirá realita - nikdy jsem se nesetkal s tím, co ty tady popisuješ a jak jsem už níže napsal, znám spousty hráček. Tvé příklady se mi zdají účelové, jen k vyvolání konfrontací...
-
-
tak jestli jí má doma tak se nedivim, já bych se z takovejch krav taky pos*al.
-
-
That pretty much says it.
Počítám, že ta tvoje už se pohodlně zabydlela v kuchyni jako tvoje kuchařka a v koupelně jako pradlena, viď? -
-
Cajk: jo ja chapu. ale todle prekrucovani myslenky me fakt bavi. nejlepsi na tom je, ze todle je ucebnicovy protiargument k tomu co si rekl. uslysis ho skoro vzdy a za skoro vsech okolnosti. hlavni problem by mel byt vztah silnejsiho a slabsiho, at uz fyzicky nebo inteligencne (rict dusevne, tak by bylo zapotrebi dalsiho vysvetlovani), a nezavisle na tom jestli je ten silnejsi zena nebo muz. melo by byt prirozeny, ze silnejsi zena nahradi slabsiho muze v situaci, kterou popisujes. a melo by se stejne tak pristupovat v situaci treba domaciho nasili atp.
-
Ruka: hele já neargumentuju, já se jen bavím:) Opět.. Někteří lidi ten mozek ne a ne zapnout, jakoby prostě nechtěl nastartovat:).. Jako já sám jsem spíš průměrnej blbec z davu, o to horší ta situace na diskuzích je..
-
ale no tak. ten Cajkuv argument o noseni veci neni v tom smyslu, ze ti ma pomahat, ale v tom, ze tak jak to popisujes se to proste NEPOCITA. je jedno, jestli udelas milion veci, pocitaji se jen ty co taky muze delat zena.
-
Asi stejně, jako by mi to pomohl tahat můj kámoš chlap, co má 160 cm a 50 kilo. Argumentace jako prase.
-
Ne, u nás ženy vařit nenecháváme, ony už v dnešní době moc vařit neuměj, jsou líný se učit od babiček. Pradlena? Lol a když se podělá něco kolem baráku, nebo je potřeba něco stěhovat, tak to taky tvoje drahá polovička tahá ve svých svalnatých mužatkovských pazourách?
-
-
-
-
zvát slečny na kafe je špatně? ty máš solidně nakoupíno *7*
-
:D:D pobavil si
-
Jasne, hazejme vsechny hrace do jednoho pytle ze?
Hral jsem celkem dlouho mmorpg, nebo online FPS typu Battlefield 2 a s nicim,co ty popisujes, jsem se nesetkal a to tam bylo zenskych docela dost (hlavne v mmorpg). -
-
Neřekl jsem, že se tak bude chovat každý hráč. Neřekl jsem, že se tak děje v každém multiplayerovém klání. Nebo ano?
-
-
-
-
..."ale tak nějak většina cítí, že tohle hodně zpátečnické uvažování ukazuje, jak je v některých sférách herní průmysl nevyzrálý"....
Tak tohenhle úryvek mi stačí na potvrzení že autor je nemá koule, je homosexuál a navíc si hraje intelektuála. Ale fajn Já holt patřim do jeskyně.
btw: mladá se tomu smála a prej si magor *1* -
Lidi, to byla zase jednou ale kravina. A teď vážně. Opravdu máme tohle na herním webu za potřebí? Řezat smrady, co se neuměj slušně chovat, je v kompetenci rodičů. Já to říkám furt - jděte už všichni s tou moderní výchovou do konečníku. A že si nějakej vývojář pracovně pojmenuje postavu feminist whore a Aleš Smutný je z toho smutný mě absolutně nezajímá. Pokud má autor potřebu psát články tohoto typu, doporučím založit blog. Lidi by se neměli urážet kvůli kdejaký kravině. Jednak bysme nedělali nic jinýho, a jednak by mě jednou mohli zabásnout ještě dřív, než stihnu otevřít pusu. *7*
-
Aleši do kuchyně a udělat sendvič:)