Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už to tu padlo hodněkrát, ale každej normální a soudnej člověk obrací oči vsloup nad tímhle "článkem" nebo co to má být... Jenom hodně hloupej a zakomplexovanej člověk může napsat takovou s****u. Asi feminista...
  • Psychotic
    Takhle to holt dopadá, když nějaký žurnalista zanese do článku svůj vlastní názor na nějaké ožehavé téma. Buď může být nekorektní, z čehož bude mít problémy a možná vyhazov (a nebo se takový článek prostě nezveřejní) a nebo může napsat pseudo-humanistický žvást a před normálně uvažujícím člověkem být za blbce.
    Moje rada jasná: psát objektivně a nestavět se ani na jednu stranu, jinak z toho kouká průšvih. A z průšvihu návštěvnost, ale to je na každém, aby se rozhodl, jestli to za to stojí.
    • Black_Hand
      ja s tim nemam problem, ale pak se nemuze divit ze rozproudi diskuzi. kdyz nechci na toto tema diskuzi, tak ho neobohacuju svymi nazory.
      • Cajk
        uvědomte si ale, že Aleš prostě takhle píše a bude psát pořád:).. Takže kolem jeho článků budou pořád kontroverze z řad trochu víc uvažujících, zatímco při podcastu je absolutně v pohodě. Jakoby měl rozdvojenou osobnost, jinak si to prostě nedokážu vysvětlit. Nebo to pod jeho jménem píšou jiný subjekty.
        • Ja tu ziadnu kontroverziu nevidim, vsetci sa zhodli, ze clanok je na h...o.
          • Black_Hand
            to zase ne, diskuze pekna.
  • Co to bylo do p"r"dele za článek? O čem to mělo bejt? Aleši Smutný, nech si přišít koule nebo běž pryč od týhle branže. Protože tohle se nedá.
  • zastavat se feministek? proc proboha? proc?
  • taky mi ten název spíš připadá jako název role kterou ta postava má hrát, popř jako vyjádření humoru/nadsázky

na druhé straně to co čtu tady v článku mi připadne jako naprosto zbytečné napadání/urážení člověka kterého autor ani nezná

kdyby tam byla postava se jménem "arrogantwhitesexistmale" nemyslím že by se někdo urážel
  • To uhorkova sezona este neskoncila? Najvacsi sexista je inak autor clanku. Ved "feminist whore" vobec neimplikuje, akeho pohlavia je ta herna postava, ale skor aky ma charakter. No ok, uznavam vela feminist whore chlapov nepoznam, ale aj tak... Keby tam bola muzska postava s oznacenim "chauvinist bastard", tak si to nikto ani nevsimne.
  • Výrobce hry měl svou úroveň a zachoval se profesionálně ... název změnil.

Autor článku se odvolává na svou necenzurovatelnost a na svém nesmyslu a nepodložených urážkách dál trvá.

I tu je vidět že západ pořád máme v čem dohánět.
    • Přesně tak, přiznat chybu se u nás prostě nenosí. Navíc se autor těma svýma výpadama dopustil stejné chyby, za jakou vývojáře kritizuje. Ale to je u lídí, kteří chtějí změnit svět k lepšímu, respektive k obrazu svému, zcela běžná věc. Stačí se podívat na Havla.

pokud je tady něco nevyzrálého, tak novináři, a herní obvzlášť, a ti čeští dvojnásob
  • Když se ženská objeví v obýváku, znamená to, že jí musí chlap dojít zkrátit řetěz do kuchyně. *12*
    • Mimochodem, tohle jsem psal já. Doufám, že je to chápáno jako vtip *5*
      • Black_Hand
        no taky ma "zabavny" nick. on je proste ten nick :P.
  • Ještě mě tak napadlo jak je vtipné že se řeší tohle u hry kde je hlavní náplní poměrně dost naturalisticky rozsekat stovky lidských těl na kousky.

Rozumnějte já nemoralizuju. Mě se zatím Dead Island líbí moc. Jen mi připadá vtipné že virtuálně rozsekat člověka na kusy je v pohodě, ale virtuálně nadávat do feministickej k*urev je špatné. Je to jak v televizi, kde se střílí od rána do večera, ale sex je narozdíl od smrti tabu a dostupný až po 22:00 hodině. Falešná morálka je něco příšernýho.

Musim říct že by mě celkem zajímalo jakej musej mít bordel v hlavách malý špunti, když jim od malička vtloukaj masmedia do hlavy takovýhle pokřivený pravidla.
    • Cajk
      Pamatujte: strašné násilí nevadí, pokud při něm nepadají sprostá slova.
  • to je clanek jako pr*el ... nekdo tu ma pisek ve vagine *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit