Přejít na výpis diskuzí
Dead Island se koupe v kontroverzi, přišel i sexismus
9.9.2011 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
Spatnej launch? Nejhorsi launch dekady? Proboha, dyk na maleho vydavatele je to neskutecnej uspech. Na steamu je dead island nekolikatej den v zebricku na prvnim miste, porad se jen pise o pruserech a problemech - kdyz to bylo u serie GTA tak se to nazvalo negativni kampani - ktera naprosto libove fungovala. Ted je to to same a nazve se to jako nejhorsi lauch dekady? Naopak! Tohle se jim fakt moc povedlo. Gratulace... sice se pise o hovnech, ale jak vidno lidi to ctou a diskutuji o tom :) Vzdyt negativni reklama funguje daleko lepe nez ta obycejna - vzbuzuje v daleko vetsi mire reakce lidi. To same se stalo i s Duke Nukemem, kdy negativni reakce vydavatel/vyvojari vyuzili ve svuj prospech - a muzu jmenovat dalsi hromadu prikladu. Bohuzel z toho vyplyva, ze je uplne sumak, jak je hra dobra/spatna - vse je jen o PR :( To, ze je clanek a cela kauza o nicem je nepodstatna vec :) - On ten clanek ale asi o necem bude - kdyz se o tom vede takhle dlouha diskuze.
-
hm..jeste jsem nad tim premyslel a pro ty nechapave to zkusim jeste prevypravet. predstavte si podobnou zpravu, ktera bude temer slovo od slova kopirovat tu alesovu, ale bude se lisit stejnym zpusobem jako "Postava Purna, bývalá policistka, má totiž výhrady proti opačnému pohlaví a jedna z jejích schopností způsobuje, že dává o 15% zranění mužům." od vety "Postava Purna, bývalý policista, má totiž výhrady proti romskemu obyvatelstvu a jedna z jeho schopností způsobuje, že dává o 15% zranění romum." a misto FeministWhore si vlozte RacistDick. kazde se vnima ponekud odlisne co?
a to je podle me jadro pudla...
(dodatek: to ze nekdo ma proti nekomu "vyhrady" a mlati je drsneji, nez ostatni je uveritelny a samo o sobe na tom neni nic nekorektniho) -
-
Tím chceš říct, že je ve hrách a filmech zakázáno zobrazování postav s radikálními názory? Proč bych postavu tvého policisty Purna měl vnímat nějak jinak. A mimochodem, v čem je jeho nebezpečnost v porovnání s "Postavou Phur'Arna, bývalého strážce hranic, který nenávidí elfí lid a jedna z jeho schopností způsobuje o 15 % vyšší zranění elfům"?
-
-
ne, ne nechci. chci tim rict, ze mnoho lidi by povazovalo za naprosto v poradku, kdyby rasistovi rikali RasistDick. zatimco extremisticke feministce FeministWhore je problem.
-
-
Jo takhle, tak to jsme ve shodě.
-
-
*3*
-
-
-
-
-
OMG TAK Aleš smutný je Femine whore! Za každé lajknutí někde v pekle narvou do análu Gándímu rozžhavenou tyč!
-
A o takový blbině se vážně musí psát celej článek? Tady už asi někdo fakt nevěděl o čem napsat. Kdyby to aspoň byla nějak vážně míněná hra, ale řešit v zombie kosičce slovo k u r v a je vážně na hlavu padlý. *5*
-
Tiež si myslim, že tento bullšit článok tu nemá čo robiť. To je ako z nejakeho bulvaru.
A ešte k tomu sa mi to vidí ako absurdita taketo niečo označovať, za neprimerané spoločnosti.
Samozrejme niekomu sa to tak vidí. ale označovať každeho kto uvažuje, ako pán vyvojar v nejakem negativnom svetle je uplne zcestné. -
http://www.craigrobertdouglas.com/wp-content/uploads/2011/07/troll-3.jpg
-
FEMINIST WHORE som na vlastne oci nikdy nevidel, len v BORATOVi :) -- nejak nechapem - to uz sa neda slobodne vyjadrovat o smyslene postave? Clanok je trosku prisny, rovnako ako oficialne PR predstavitela Techlandu (inak dobra reklama :)
-
Ok, vzpomínám si na jednoho pána, který mě flash disk s názvem "šulín"... nevím, co je k tomu vede .)
-
Mám rád silné, inteligentní ženy se svým názorem, které se ho nebojí prosazovat. Nedokázal bych žít s ženou, která by se dokázala bavit maximálně o lodičkách, nebo o tom co bude dělat k jídlu.
Zrovna čtu životopis o Tomasi Garrique Masarykovi ( od Alain Soubaigou), ve kterém je hezky popsán jeho postoj k ženám. TGM se u nás zasadil o volební právo žen a jejich rovnoprávnost. A mluvím o tom proto, že to ještě není nijak dlouhá doba co tomu tak je.Od roku 1919 tuším. A ani dnes nemají ženy tak dobré postavení aby sháněli práci tak dobře jako například muži, ani nejsou tak dobře platebně ohodnocované.
Tudíž je podle mne důležité vystupovat proti chování mužů, které by vedlo zpátky k postojím typu " žena je dobrá, akorát na plození dětí, jelikož jak už jsem uvedl výše, mám rád silné emancipované ženy a jsem proto aby mě ke svému růstu co nejlepší podmínky.
Stejně tak si ale myslím, že feminismus je radikalizovaná nebezpečná forma hnutí za práva žen, která může způsobovat opak toho oč se snaží a tudíž pro mě nění označení, jaké použil ten pranýřovaný vývojář nijak na závadu. -
-
Slovy prof. Machovce - feminismus je dobrá myšlenka, která se zvrhla v nesmysl. Ženy se v této filozofii snaží vyrovnat mužům, což je nesmysl, protože jsou prostě jiné. Naopak by měly stavět na své jedinečnosti, kterou naopak muži postrádají.
-
-
Hezky řečeno.
-
-
-
FEMINIST WHORE.... No co neříkejme , že takhle feministky nikdy nečastujete .
Prostě něco jako feminismus je dnes stejně zvrácené jako celé tahle moralistická debata . V době kdy neměly ženy práva se daly sufražetky pochopit , ale dnes když ženské otázky a pohledy ,na věc na vás koukají ze všech stran (Nekonečné seriály v primetime , polovina nákladů vydavatelství časopisů , nekončící lifestylové rady na internetu atd atd ... ) prostě feminismus znamená především útok na opačné pohlaví a radikální prosazení vlastního pohledu za jakoukoli cenu .
A jestli někoho pobuřuje to WHORE ... dá se aplikovat na kohokoli , ale zvlášť sedí na manipulanty ,kteří dokáží vnutit svůj názor i přes odpor protistrany .
A to že se Techland "ústy svého mluvčího" distancuje od běžných mravů , které se jen neskrývají za moralistickou maskou se kterou se komunikuje na veřejnosti je z obchodního hlediska pochopitelné .
Ostatně také své šéfové při ranním brífingu neřeknete "Drž už jazyk za zuby ty hloupá krávo" ... i když na podobnou věc myslíte každé ráno .