Přejít na výpis diskuzí
Deadly Premonition: The Director's Cut - recenze
19.11.2013 | Ondřej Švára
42 příspěvků
-
Tahle hra je tak výjimečná, ať už má jakýkoli hodnocení, že tohle dohadování se si fakt nezaslouží. Poďme se bavit o hře *3*
-
Jo ten váš průměr všichni známe :D
Citace z recenze Medal of Honor: Warfighter
"Až se odstraní bugy, změní se hra z problémové a otravné na průměrnou." - hodnocení 5/10
Běžte se podívat na Eurogamer kde je renze multiplayeru Battlefield 4, kde opravdu hodnotí hru takovou jaká JE a ne jaká BUDE. A tak by se to podle mě mělo dělat bez výjimky všude... -
Když namísto svého názoru napíšeš, že jsme idioti, tak tě smažu. Ne pro nesouhlas, ale protože nenapíšeš proč si ta hra dle tebe zaslouží jiné hodnocení. Je to snadné. Slušně napsané vlastní hodnocení hry nemažeme nikdy, to bychom asi nepropagovali čtenářeské recenze...
-
Ta hra je divně dobrá, proto dostala 6/10, průměr je 5/10. Vypovídající je ale text, kde je všechno jasně řečeno.
-
Ono, uz tehdy na konzolich to nebyl zadny hit no a jakto tak byva pcckari dostali vetsi, zabugovanejsi a stejne skaredou hru , ma to sve klady jenze zaporu je moozna i vice.
Mesto je hezke respkt free rude jenze tu neni do ceho pichnout, clovek se beztak pidi po pribehu a vzdyt aby ne kdyz je casove omezen, pribeh ten je zajimavy o tom zadna kdyby ta hra mela lepsi zpracovani a i na strance hratelnosti tak by to urcite bylo zas o necem jinem. Takhle ne, treba ten zvuk u auta pri jizde je hodne neprijemny Inventar je mensi jenze to byl zjevne zamer, zase tam je prolinani pocasi a skutecny cas... trochu zdlouhavejsi jo ta hra je hoodne zdlouhava, s prihmourenim by mozna byla na jen mozna 7/10. -
Jo to mazání a poté několikadenní zákaz přidávání příspěvků je krásnej příklad vaší ubohosti (předpokládám že jste voliči komoušů - on ten tvůj avatar šibenice lecos naznačuje...)
V diskusi u Call of Duty jsem nevedl žádné urážky či napadání a stejně jste mě tam smazaly - připadáte mi jako děti, které místo aby si poslechly pravdu (či názor čtenářů, kteří vám zasílají peníze), tak raději utečou aby nebylo vidět že brečí.
A to že absolutně nechápete svojí vlastní hodnotící stupnici je spíš vaše ostuda. Jen ať se tu vyjádří i ostatní, i když..............budou vlastně moct, když je čeká výmaz? -
Hodnocení nedává smysl. Buď je ta hra dobrá, nebo špatná. Nemůžete si říct, že byla obojí a udělat z toho průměr.
-
Až tomu vydaj controller support patch, tak to asi koupím, ta atmosféra mě láká moc. Ale do tý doby smůla, hry hraju na TV.
-
Když příště napíšeš, že tvůj názor je jiný a zároveň uvedeš důvody, tak to bude pro kolegy čtenáře užitečnější, než jenom kategorický nesouhlas bez argumentů a ještě s urážkou. Ano, tyhle výkřiky normálně prostě mažeme. Zejména, když zmíníš srovnání se hrou ze zcela jiného žánru, které je zavádějící a netýká se dané hry.
-
Gameplay má pravda několik nedostatků, ale pocitově je to 10/10. Nic podobného jsem v životě nehrál.
-
Je to open world v twinpeaksovém světě. Atmosféra technickou stránku přebíjí.
Herně hází klacky pod nohy schválně - unesete málo věcí, lze si zasloužit větší tašku; totéž se zbraněmi; mizerné řízení - další odměnou jsou lepší auta; otravně pomalé procházení dveří - no jde o útěk před nepřáteli, když se zmáčkne správně York dveře proběhne rychleji; příliš dlouhá doba přesunu - lze získat rádio sloužící jako "teleport" mezi několika klíčovými místy; a pár dalších věcí. Trochu odvážné, ale odměna je pak odměna. -
mně tahle hra padla do oka tím, jak někde dostává 2/10 a jinde i 10/10. ani tahle recenze ale nezmění to, že si ji prostě chci zkusit
-
Tieto članky zbožnujem, ked sa dočítam o dákej starej hre, ktorá je niečim ina. Vdaka takýmto článkom som neprišiel o Fahrenheita či Chameleona. A už nepridem ani o Deadly Premontion.
-
Definitivně nesouhlasím s recenzí, autorovy patálie s inventářem, lootem a dveřmi, jsou naprosto trapné a nepochopitelné. Jediné, co ve hře trochu skřípe, co se UI týče, byla mapa, na kterou si je potřeba zvyknout, ale poté je i ta použitelná bez problému.
Ačkoliv autor kritizuje technické nedostatky, myslím si, že je potřeba zmínit, že jak s Duranteho fixem tak bez něj je hra hratelná (sám jsem ji hrál bez něj, jen abych jej pak dostal. Hra zkrášněla nesčetněkrát, ale předtím to zase tak triskní nebylo).
Co se fyziky ve hře (či snad její absence) u aut týče, vůbec mi to nevadilo. Hra měla, když se zrovna nemordovalo, takovou "útulnout" atmosféru a tento pocit bezpečí k ní jen přispíval.
Atmosfericky, příběhově a myšlenkově se jedná o jednu z nejlepších her vůbec. Jisté nedostatky určitě nestačí na to, aby hru svrhly z výšin 10 až na 6 a neustále omýlané "To je tak špatné, až je to dobré hue heu hue huehuhe xD :D:D:D :xD " vážně nechápu. Hra je to dobrá, ba až skvělá.
7/10. S Duranteho fixem 8/10. -
Přehlížený klenot.
5863179té pokračování Call of Duty zde dostalo 7/10 a tato zcela unikátní záležitost je tu odflusnutá pouhou šestkou...
Je mi z vás na blití... -
Táto hra je tak príšerná, tak otrasná, tak zlá, atď.. až je asi to asi môj najlepší herný zážitok minimálne v tomto roku.. milujem Twin Peaks a táto hra ho krásne napodobňuje (dá sa povedať, že až vykráda, ale to vôbec nevadí).. grafika otras, dabing viac-menej priemerný, ovládanie aut katastrofa, ovládanie postavy a strieľania priemerné, väčšina vecí v hre nedáva skoro žiadny zmysel, niektoré dialógy sa kvôli vysokej hlasitosti hudby nedajú poriadne počuť, v hre chýba ofic. podpora gamepadov (čo je fakt čudné pri hre pôvodne z konzol), atď.. ale na druhú stranu, zaujímavý príbeh, výborné čudesné postavy a ich charakteristiky, rozhovory, postavy, ktoré si žijú svojím vlastným životom, hudba v hre je chytlavá (aj keď často nepasuje k situácii, ktorá prebieha a často sa hudba opakuje), strašne veľa milých (ale aj čudných) detailov, ktoré táto hra obsahuje, je fakt neuveriteľné, človek sa veľmi často v hre zasmeje - buď na postavách a ich dialógoch, ale aj na ich gestikulácii, na zvolení pohodovej hudby pri vážnej scéne, hra každú chvíľu prichádza s niečím iným a zaujímavým prvkom, atmosféra v hre je vcelku dosť obstojná, a k tomu človek dostáva prakticky úplný simulátor detektíva so všetkým čo k tomu patrí, atď.. vďaka DPFixu je hra už aj hratelná na gamepadoch, grafika je o niečo lepšia, a hra nepadá, FPS vždy okolo 60 fps, čiže po tejto stránke spokojnosť.. ja osobne sa s hrou bavím a keď aj keď sa veľmi často smejem (a to má ísť o hororovú hru!), tak mám vždy pocit, že sa smejem spolu s hrou, a nie na nej.. osobne by som dal hre absolútne hodnotenie a ak číselné, tak bez problémov 10/10.. proste strašne divná hra, až je krásna :)
-
Hm... *14*
-
Ten maník obrázku vypadá jak Jawa na steroidech.
-
Tahle hra je neuvěřitelnej masakr, že si to málo kdo dokáže uvědomit. Představte si, že přijedete do alternativního Twin Peaks, máte v podstatě openworld svět, v kterym plyne normálně čas, lidé se v něm podle toho chovají, a přesto je tam silný příběh. Můžete jezdit autem po širokym okolí a funguje to. Máte se dostavit v 11 před galerii a máte se tam setkat s lidmi. A oni se seberou ze sousedního města, nasednou do auta a všichni tam opravdu těch několik kilometrů dojedou, ať už tam jste nebo ne. Žádnej švindl, ta hra to reálně počítá v čase. Něčeho takového nedosáhly ani ty nejlepší RPG a tohle je v podstatě akční adventura.
Jestli někdo vidí zastaralou grafiku a technické problémy, tak já vidim takový propracovaný herní svět a mechaniky, že jsem tomu až nemohl uvěřit, že někdo něco takového mohl udělat a funguje to.
Kritizovat Deadly Premonition za technický zpracování je docela ignoranství, protože ta hra je vevnitř tak složitá a na programování náročná, že se to dá srovnat já nevim, snad jen s nějakým hardcore simulátorem. Tohle je přesný opak většiny dnešních her, které jsou navch krásné, ale uvnitř nestojí za nic. Kdo tomu dá šanci, uvidí hru, která tu nikdy předtím nebyla (a zase dlouho asi nebude). -
Duranteho fix: http://blog.metaclassofnil.com/?p=426