Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přehlížený klenot.

5863179té pokračování Call of Duty zde dostalo 7/10 a tato zcela unikátní záležitost je tu odflusnutá pouhou šestkou...

Je mi z vás na blití...
    • Mně je na blití z tebe, když už sem nebudeš chodit a budeš si hýčkat jen ten svůj milovaný EG, nám to vadit nebude.
      • Jack1947
        Souhlas, urazet redaktory by nemel nikdo a nikdy. *3*
    • sleepless
      Když příště napíšeš, že tvůj názor je jiný a zároveň uvedeš důvody, tak to bude pro kolegy čtenáře užitečnější, než jenom kategorický nesouhlas bez argumentů a ještě s urážkou. Ano, tyhle výkřiky normálně prostě mažeme. Zejména, když zmíníš srovnání se hrou ze zcela jiného žánru, které je zavádějící a netýká se dané hry.
      • Jo to mazání a poté několikadenní zákaz přidávání příspěvků je krásnej příklad vaší ubohosti (předpokládám že jste voliči komoušů - on ten tvůj avatar šibenice lecos naznačuje...)

V diskusi u Call of Duty jsem nevedl žádné urážky či napadání a stejně jste mě tam smazaly - připadáte mi jako děti, které místo aby si poslechly pravdu (či názor čtenářů, kteří vám zasílají peníze), tak raději utečou aby nebylo vidět že brečí.

A to že absolutně nechápete svojí vlastní hodnotící stupnici je spíš vaše ostuda. Jen ať se tu vyjádří i ostatní, i když..............budou vlastně moct, když je čeká výmaz?
        • Ja som to sice nehral, ale zasluzi si to minimalne 6,8569 / 10. Mozno aj 6,8571 by som dal.
          • Díky, takhle od srdce jsem se už dlouho nenasmál *1*
        • ucho
          zase někdo, kdo šíří svou jedinou a skutečnou pravdu? to je takový problém akceptovat, že má někdo jiný názor než ty? nikdo ti nebere právo na to s recenzí nesouhlasit. dal bys hře víc bodů? tak si ji v hlavě ohodnoť více body. zde hra dostala 6/10 a stejně si ji koupím, nijak mě to v tomhle neovlivnilo. jen jsem si přečetl recenzi od jednoho člověka, který hru popsal svými slovy. je už jen na tobě, jak ty informace zpracuješ. recenze se nepíšou proto, aby se číselným hodnocením autor recenze trefil do názoru všech hráčů. snad uznáš, že to není možné. klidně pro tebe může být hra roku taková hra, co dostala 7/10 a klidně tě hra, co dostala 10/10, nemusí vůbec zajímat. lidé mají na některé věci prostě odlišné názory.
          nic z toho tě však neopravňuje k tomu, abys urážel redakci, protože v tomto případě k tomu nemáš žádný důvod.
        • sleepless
          Když namísto svého názoru napíšeš, že jsme idioti, tak tě smažu. Ne pro nesouhlas, ale protože nenapíšeš proč si ta hra dle tebe zaslouží jiné hodnocení. Je to snadné. Slušně napsané vlastní hodnocení hry nemažeme nikdy, to bychom asi nepropagovali čtenářeské recenze...
      • Lawliet
        Hodnocení nedává smysl. Buď je ta hra dobrá, nebo špatná. Nemůžete si říct, že byla obojí a udělat z toho průměr.
        • sleepless
          Ta hra je divně dobrá, proto dostala 6/10, průměr je 5/10. Vypovídající je ale text, kde je všechno jasně řečeno.
          • Jo ten váš průměr všichni známe :D

Citace z recenze Medal of Honor: Warfighter

"Až se odstraní bugy, změní se hra z problémové a otravné na průměrnou." - hodnocení 5/10

Běžte se podívat na Eurogamer kde je renze multiplayeru Battlefield 4, kde opravdu hodnotí hru takovou jaká JE a ne jaká BUDE. A tak by se to podle mě mělo dělat bez výjimky všude...
            • Ano nesouhlasím s tím že o hře, které výslovně říkáte podprůměrná dáváte průměrné hodnocení.

Nesouhlasím s tím, že se vyjadřujete ve smyslu až se opraví chyby, tak do tu bude takové a makové a udělíte hodnocení odpovídající něčemu jinému - kde berete tu jistotu, že ty chyby opravdu opraví? To vidíte do budoucnosti?

Jo a poslední je spíše takový dotaz. - Proč (jako třeba teď) dávátě hvězdičku nějakému jinému komentáři, aby ten můj zmizel z hlavní stránky? Kolikrát to udělíte dost okatě, tak si prosím vymyslete jinej systém.

A proč je cenzurované slovo semen*? Co je na něm podle vás nevhodné?
            • sleepless
              Recenze na Eurogamer je holt názor zdejšího redaktora. Máme svůj vlastní, pokud nesouhlasíš, tak v pořádku. Nechápu, co má ale recenze na EG společného s tím, když říkám, že si tu klidně můžeš nesouhlasit, jen tě žádám o lidskou formu a normální argumentaci. Ne o výblitku typu "je mi z vás na blití", které opravdu se hrou nemají nic společného. Prostě nesouhlasíš, což je fajn. Napiš proč a je to ještě lepší.
            • Robotron3
              Tahle hra je tak výjimečná, ať už má jakýkoli hodnocení, že tohle dohadování se si fakt nezaslouží. Poďme se bavit o hře *3*
    • ringmancz
      mně tahle hra padla do oka tím, jak někde dostává 2/10 a jinde i 10/10. ani tahle recenze ale nezmění to, že si ji prostě chci zkusit
      • Gameplay má pravda několik nedostatků, ale pocitově je to 10/10. Nic podobného jsem v životě nehrál.
    • Děláš si srandu?! Tobě přijde, že loot a inventář jsou v pořádku? Kvůli těmhle a ještě několika dalším věcem jsem hru asi v půlce skoro vzdal. To zase zpátky na zem. :D Grafika, fyzika, zvuky i ovladani jsou z ery prvnich her na ps2. Ale hra je to příběhově a atmosfericky natolik unikátní a dobrá, že tímo převáží nedostatky. Pak už jen záleží na každém jedinci co považuje pro sebe za primární. Podle mě je hodně pravdy na příspěvku od kolegy, že ty samé hry které tu vidíme každý rok by měli být hodnoceny asi jiným způsobem. Nicméně ikdyž je tahle hra tak trochu zjeveni, tak neni dokonalá a nedostatky o kterých jsem psal, téhle hře opravdu hodně škodí. Za mě 6+/10
  • Tieto članky zbožnujem, ked sa dočítam o dákej starej hre, ktorá je niečim ina. Vdaka takýmto článkom som neprišiel o Fahrenheita či Chameleona. A už nepridem ani o Deadly Premontion.
  • Robotron3
    Tahle hra je neuvěřitelnej masakr, že si to málo kdo dokáže uvědomit. Představte si, že přijedete do alternativního Twin Peaks, máte v podstatě openworld svět, v kterym plyne normálně čas, lidé se v něm podle toho chovají, a přesto je tam silný příběh. Můžete jezdit autem po širokym okolí a funguje to. Máte se dostavit v 11 před galerii a máte se tam setkat s lidmi. A oni se seberou ze sousedního města, nasednou do auta a všichni tam opravdu těch několik kilometrů dojedou, ať už tam jste nebo ne. Žádnej švindl, ta hra to reálně počítá v čase. Něčeho takového nedosáhly ani ty nejlepší RPG a tohle je v podstatě akční adventura.

Jestli někdo vidí zastaralou grafiku a technické problémy, tak já vidim takový propracovaný herní svět a mechaniky, že jsem tomu až nemohl uvěřit, že někdo něco takového mohl udělat a funguje to.

Kritizovat Deadly Premonition za technický zpracování je docela ignoranství, protože ta hra je vevnitř tak složitá a na programování náročná, že se to dá srovnat já nevim, snad jen s nějakým hardcore simulátorem. Tohle je přesný opak většiny dnešních her, které jsou navch krásné, ale uvnitř nestojí za nic. Kdo tomu dá šanci, uvidí hru, která tu nikdy předtím nebyla (a zase dlouho asi nebude).
    • Robotrone, ty jsi taková neuvěřitelná pyča...
    • "Kdo tomu dá šanci, uvidí hru, která tu nikdy předtím nebyla"

A co Mizzurna Falls? To ma podle me hodne spolecneho.
  • Robotron3
    A uplně nejvíc mě na Deadly Premonition dostal takový malý skoro nepodstatný detail (a že takových tam bylo.... Jak si York při cestě autem vždycky povídal o filmech a videohrách. Kdo to taky hltal až do konce a schválně jel pomalu? *4*

Díky těmhle Yorkovým samomluvám jsem se pak podíval na film Snídaňový klub, který zmiňoval, a o kterém jsem předtim nic nevěděl a hodně se mi líbil. Tohle se mi u hry fakt ještě nestalo :)
    • Skvela je uz Yorkova uvodni analyza "schvalne nechci prozradit koho" :-). A kvuli tem dalsim promluvam jsem si pustil Ferris Bueller's Day Off.
      • Jack1947
        No to je pravda taky neni v zadne hre, takovehle detaily.
  • ti jawové nějak zdrsněli
  • Chtěl bych se zeptat redakce, zda reaguje na komentáře i neregistrovaných uživatelů?
    O kousek níže, se totiž pustili do debaty s panem Beďarem, na základě jeho hloupého komentáře, zatímco výše u pana Alala, který podal i pádné argumenty a smysluplný text, nedorazila žádná reakce.
    • sleepless
      Ale jo, reagujeme běžně, leč u kolegy Alala není na co. Napsal svůj pohled na hru, stejně jako ho Ondra napsal do recenze. Tam už není nač reagovat.
      • Děkuji za odpověď. Mně právě přišlo, že u mistra Beďara nebylo na co reagovat.
        • Ano na moji přímou otázku mi byla dána odpověď........počkat vlastně nebyla, ale to je asi podle zdejší mentality v pořádku...
  • prudislav
    Duranteho fix: http://blog.metaclassofnil.com/?p=426
  • walltar
    Ten maník obrázku vypadá jak Jawa na steroidech.
  • Honze
    Výborná hra!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit