Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra je strašně moc o subjektivním vkusu jednotlivce. Ano technická stránka je ... přinejmenším kontroverzní. Nicméně DP to nahrazuje po příběhové a atmosférické stránce více než dostatečně. Měl jsem u toho takový příjemně mrazivý pocit, který jsem měl naposled u Silent Hill 2.

Jinými slovy: Unikátní hra kterou mainstreameři prostě nepochopí (podobně jako nepochopí třeba Nietzscheho ale to opravdu hodně odbočuji). + s Duranteho fixem a modem na gamepad je DP přijatelné jak po optické tak po gameplay stránce (až na mapu města, o té se mi bude zdát v nočních můrách ještě několik týdnů - mám důvodné podezření, že mapa byl záměr autorů jak naznačit hráči, že York není ve městě vítán).
  • Je to open world v twinpeaksovém světě. Atmosféra technickou stránku přebíjí.

Herně hází klacky pod nohy schválně - unesete málo věcí, lze si zasloužit větší tašku; totéž se zbraněmi; mizerné řízení - další odměnou jsou lepší auta; otravně pomalé procházení dveří - no jde o útěk před nepřáteli, když se zmáčkne správně York dveře proběhne rychleji; příliš dlouhá doba přesunu - lze získat rádio sloužící jako "teleport" mezi několika klíčovými místy; a pár dalších věcí. Trochu odvážné, ale odměna je pak odměna.
  • Paul_cz
    Až tomu vydaj controller support patch, tak to asi koupím, ta atmosféra mě láká moc. Ale do tý doby smůla, hry hraju na TV.
  • Jack1947
    Bohuzel nezbyva nez souhlasit, neustale padani (po restartu pc vetsinou hratelne pasaze) pak taky ta zastarala technicka stranka a strileci pasaze ala Resident evil ,4,5 srazily tuhle konverzy do kolen. *9*
  • XXHUGOXX
    Hm... *14*
  • misho8723
    Táto hra je tak príšerná, tak otrasná, tak zlá, atď.. až je asi to asi môj najlepší herný zážitok minimálne v tomto roku.. milujem Twin Peaks a táto hra ho krásne napodobňuje (dá sa povedať, že až vykráda, ale to vôbec nevadí).. grafika otras, dabing viac-menej priemerný, ovládanie aut katastrofa, ovládanie postavy a strieľania priemerné, väčšina vecí v hre nedáva skoro žiadny zmysel, niektoré dialógy sa kvôli vysokej hlasitosti hudby nedajú poriadne počuť, v hre chýba ofic. podpora gamepadov (čo je fakt čudné pri hre pôvodne z konzol), atď.. ale na druhú stranu, zaujímavý príbeh, výborné čudesné postavy a ich charakteristiky, rozhovory, postavy, ktoré si žijú svojím vlastným životom, hudba v hre je chytlavá (aj keď často nepasuje k situácii, ktorá prebieha a často sa hudba opakuje), strašne veľa milých (ale aj čudných) detailov, ktoré táto hra obsahuje, je fakt neuveriteľné, človek sa veľmi často v hre zasmeje - buď na postavách a ich dialógoch, ale aj na ich gestikulácii, na zvolení pohodovej hudby pri vážnej scéne, hra každú chvíľu prichádza s niečím iným a zaujímavým prvkom, atmosféra v hre je vcelku dosť obstojná, a k tomu človek dostáva prakticky úplný simulátor detektíva so všetkým čo k tomu patrí, atď.. vďaka DPFixu je hra už aj hratelná na gamepadoch, grafika je o niečo lepšia, a hra nepadá, FPS vždy okolo 60 fps, čiže po tejto stránke spokojnosť.. ja osobne sa s hrou bavím a keď aj keď sa veľmi často smejem (a to má ísť o hororovú hru!), tak mám vždy pocit, že sa smejem spolu s hrou, a nie na nej.. osobne by som dal hre absolútne hodnotenie a ak číselné, tak bez problémov 10/10.. proste strašne divná hra, až je krásna :)
  • Jack1947
    Ono, uz tehdy na konzolich to nebyl zadny hit no a jakto tak byva pcckari dostali vetsi, zabugovanejsi a stejne skaredou hru , ma to sve klady jenze zaporu je moozna i vice.
    Mesto je hezke respkt free rude jenze tu neni do ceho pichnout, clovek se beztak pidi po pribehu a vzdyt aby ne kdyz je casove omezen, pribeh ten je zajimavy o tom zadna kdyby ta hra mela lepsi zpracovani a i na strance hratelnosti tak by to urcite bylo zas o necem jinem. Takhle ne, treba ten zvuk u auta pri jizde je hodne neprijemny Inventar je mensi jenze to byl zjevne zamer, zase tam je prolinani pocasi a skutecny cas... trochu zdlouhavejsi jo ta hra je hoodne zdlouhava, s prihmourenim by mozna byla na jen mozna 7/10.
  • Skoda, hra je zajmava ale temer nehratelna :( Krome spatne grafiky ma hodne technickych chyb, at uz vypadavani zvuku ci v dalsich castech pady hry. Nezachranil to ani novej patch. Odflaknuta prace, nestoji ani za korunu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit