Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čau hoši, nevíte kdy má vyjít čeština?
    • Snad do půlky měsíce, záleží jak to budeme stíhat
      • GlaDOS
        Klidně si s tím dejte načas. Hlavně ty texty přeložte dobře. Protože je to docela makačka i pro angličtináře.
        • Jasně, kvalita je přednější. Naštěstí jsme dostali od autorů vysvětlivky k téměř každému odstavci, ale i tak to byl dost oříšek. Teď se snažíme vyleštit gramatiku a případně dodělat nějaký další úpravy, ale překlad jako takovej už je nějakou dobu hotový.
          • A vazne na ni delate, da se sledovat nejaky postup nebo nekde neco? Dnes a denne koukam na steam forum zda-li v kontextu s Vasi CZ lokalizaci neco nepribylo, ale stale nic, o nejakem vyjadreni kterak to vyhlizi tady ve foru tak ynic. Nic ve zlym, ale rad bych vedel (a nejen ja) zda-li ma smysl cekat a na cz se opravdu dela...
          • Ahoj, nechci otravovat, nicmene jak to vypada s tou Vasi cestinou? Kdy se da cekat jeji uploadnuti na to steam forum?
  • Je to poněkud ... unikátní "hra" a výtvarná stránka je velice podařená - například již zmíněné jeskyně jsou impozantní. Přiznám se, že její konec jsem mírně řečeno nepochopil ale i tak na mě Dear Ester udělala nezapomenutelný dojem.
  • český dabing si tato herní pecka zasloužila! http://www.fenixprodabing.cz/dear-esther.htm
  • EuroSamurai
    Pamatuju si jak sem hrál puvodní mod a naprosto mě to vtáhlo do hry a to se zatim podařilo snad jen 2 hrám.
    Snad je víc interaktivní prostředí mi tam chybělo :)
  • jindra.veliky
    hra kde jen chdim jak rtrd a nic nedelam? to musi bejt teda zabava....asi jako ty dlouhy presuny ve skyimu *6*
    • Ale vážně, těch prasáren co tady tenhleten napsal je už fakt nesnesitelný množství... Pro něj by sednul i exkluzivní ban... Tydle kraviny si piš někam na facebook, tam ti to aspoň nikdo nebude číst, a neotravuj lidi na seriózním webu.
    • GlaDOS
      Ty jsi rettard a to tu hru ani nemusíš hrát.
    • EuroSamurai
      Ano ty tam chodíš jak ret.rd protože na víc nemáš :D
    • Niekto by tu mal dospieť. Usudzujem z tvojho prejavu.
      • Mechwarrior_bw
        niekde písal, že má 11-12 rokov, takže jeho reakcie nie je nijak prekvapujúca.
        • EuroSamurai
          Já se takhle v jeho věku nechoval.
          Byl sem malej pubertální prasák ale rozhodně ne tohle.
  • Kde je číselné hodnocení, jediný objektivní a tedy nejdůležitější prvek každé recenze?! *16*
  • Ja jsem z toho mel dost rozporuplne pocity. Dilo jako takove je vyvedeno opravdu ukazkove ale za sebe musim rict ze chvilema me chytaly zachvaty opravdu akutni nudy.
  • tohle se muselo libit lidem co se divaj hodinu na paltno s trema flekama a ucenou intelekualni rozpravou se snazi vymocit hrozne chytry myslenky zatimco si do ustni dutiny vlevaji šató 1950 z ručně broušeného skla, na které při jeho broušení zpívali francouzsky aby vůně hlasu dodala tomu sklu tu správnou barvu. PRO NORMÁLNÍ NEINTELEKTUÁLNÍ LŮZU BYCH TO SHRNUL TAKTO: HODINU SE BUDETE REJPAT V NOSE NUDOU A ČEKAT KDY TO NĚCO ZAČNE. TO ŽE TATO HRA MÁ UDĚLANÉ PĚKNÉ NASVÍCENÍ, ODRAZY VE VODĚ A PODOBNÁ UDĚLÁTKA SOURCE ENGINU JE PRO MĚ A MOJI PŘEDSTAVU U ZÁBAVĚ/ZÁŽITKU U PC ASI TAK DŮLEŽITÉ, JAKO ZPRÁVA V BLESKU A NOVÉM PŘELIVU LUCKY BÍLÉ. čest všem herním intelektuálům
  • Mohli byste spíš dát nějakou novinku o Guild Wars II do jejíž bety se během 48mi hodin přihlásilo přes milión lidí a dost zatřese se světem MMO :-) Navíc teď uveřejnili značné množství novinek a videí a tady o tom ani slovo
    • Hodne silne offtopic, preco to je v diskusii u Dear Esther? Akoze...
    • Arena pod taktovkou NCSoft + Evropa = fail (kdo mi nevěří ať se podívá jak dopadl aion eu)
      • na GW2 robia kvalitny vyvojari a hra ma vela vychytavok a zatial nevidenych mechanizmov, pochybujem ze to bude "fail" ako hra, ktora mala uz pri promo videach nalepku "FARM HERE!"
        • NCSoft jsou největší prasata v herním průmyslu a koupili rozhodující podíl Areny a bude to běhat přes jejich master account system - věřím že GW2 samo o sobě bude dobrá hra ale zprasí ji nenažranost/nenavist eu kterou je ncs proslavene.
  • Zastaralý engine nic moc, ale nechápu to, projdu kolem majáku po pobřeží až k takové skále, ve které je náprava a co pak?
    • tys to asi nehral na plny detaily co ?
      • Úplně plný ne, ale viděl jsem to na nich, to mají textury ostré rozlišení, ale chybí tam occlusion nebo ty různé bloomy a tak při pohledu do slunce a za horizont.. ale to je jedno- Poradí někdo co dál v té díře s nápravou?
        • EuroSamurai
          On existuje někdo kdo má rád bloom a podobný habadury?
          • SirArag
            Já jo :)
            Ale jen někde a jen v omezené míře :P
        • Bez si zahrat preefektovane mainstream hry za 50€ a toto nechaj ludom co si to vychutnaju!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit