Přejít na výpis diskuzí
Deathstroke mlátí Batmana v traileru na Batman: Arkham Origins
20.5.2013 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Jo, nebo třeba Uncharted nebo Tomb Raider nebo Bioshock Infinite. To jsou taky filmy s nějakou gameplay výplňkou.
-
Jojo, poslední dobou stojí filmy za starou belu a je lepší se mrknout na nějakej "film" vytvořenej ze všech cutscen z her (zrovna třeba Arkham City, ale treba i koukatelnej film je Max Payne 3, RDR atd...)
-
Abych pravdu řek, Deathstroke mi přijde mnohem zajímavější než Batman, daleko radši bych si zahrál za něj - už se mi hnusí ty stereotypy dobra v (téměř) všech hrách.
-
Netušíte někdo kdo ho bude dabovat? Myslím Batmana. Jestli Kevin Conroy nebo někdo jiný. Nikde jsem to nenašel (nebo jsem blbě hledal).
-
Je to jen můj pocit nebo herní videa jsou lepší než filmy?trailer je super,oba záporáci jsou mi moc moc sympatický,jak ten ninja tak i ten frajer v kvádru s maskou lebky...vůbec by mi nevadilo kdyby to mělo 90 minut :-)
-
Mě se nejvíc líbí ta propojenost DC universa. Například krabice s bombou od Queen´s Industries z a Deathshot z Green Arrow. A jak někdo psal přede mnou, ten Deathstroke je udělanej tak dobře, že bych snad hrál radši za něj.
-
No tak si stěžuj vývojářům Adblocku ne? *1*
Games.cz je taky jedna z mých Top navštěvovaných stránek a právě proto jim rád posílám 74Kč měsíčně - symbolická částka, holt si odpustím jednu krabičku cigaret a reklamy nebo nefunkční Adblock řešit nemusím *3* Nechápu myšlenku že chci všechno zadarmo a ještě si mě dovolujou urážet pomocí reklam, pche *1* -
Trailer vypadá slibně, ale stále moc nevěřím, že zvládnou udržet kvalitu :)
-
No trailer je působivej. Ale gameplay to není.
Bojím se, že to bude zklamání z důvodů, které popisuje tento post, který jen zkopírovávám odjinud.
"They keep saying that Batman is going to be "young and unrefined." I can't help but wonder if they're going to use this opportunity to make the combat less "press X to watch batman dance until he wins" and more rough and brutal.
Though they probably wont, and instead will give Batman even more complex gadgets for no explainable reason."
Jednoduše řečeno se bojím, že budou hrát příliš na jistotu. -
přesně... vypadá snad ještě strhaněji než v Arkham City... pane jo kdo to projektuje? Logika věcí zcela chybí.
-
No jo, batman vypadá v traileru vyloženě jako úplný mladík:)
-
Sice není tak skvělej jako ten z Arkham City, ale i tak paráda.
http://www.youtube.com/watch?v=SESNFHf5x-g -
Žádnou reklamu jsem nezaznamenal. Asi by to chtělo umět si nastavit AdBlock... nebo používáš Chrome a tedy Adblock pro Chrome? O tom se ví, že je horší jak ten pro FF.
-
Už jsem to vy(z)koumal (jak) to asi bude :) Upraveno.
-
luxus video ikdyz nam to o hre skoro nic nerekne
-
ten ksicht je divnej *2*
-
Tomu říkám trailer! Jednička s hvězdičkou za provedení i délku. Nehledě na to, že první díl mám dojetý třikrát. Po tomhle si dvojku nainstaluju velmi brzy :). A zkusím tentokrát vyzobat všechny hádanky. Koncept Arty byly fantastické! Snad se stejná forma objeví i tady.
-
No snad to dopadne dobře. Nerad bych viděl tuto sérii (ačkoliv se jedná o prologue) tam, kde je například série AC:)
-
Já nevím, kde se ta naivita že veliké projekty lze dělat bez financí bere. Buďto se najde hodně štědrý dárce, který to tady bude financovat nebo prostě musí mít reklamy. Pokud znáš jiný způsob, myslím, že redakce tvé neocenitelné rady jistě ocení. A mimochodem sám si řekni, kolik těch z té tvé TOP 8 má reklamy;)
-
Trailer má supr atmosféru! (ikdyž, mě stačí sníh/déšt a tma a jsem paf *2* ). Akorát Batmana ksicht me nějak nesedí...