Přejít na výpis diskuzí
Debata o vývojáři placených let's play videích značí nutnost profesionalizace let's play scény
16.7.2014 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
De facto video-odpověď přímo od TB:
https://www.youtube.com/watch?v=4KclXm0fDo0 -
je to srandovní (nebo smutný) jakmile se neco stane popularní tak biznismeni jako supi co zaciti korist se hned sletnou a roztrhaji to na kusy az nic dobreho nezbude
-
-
Tj, jenze v tomhle ohledu maji bych rek dost smulu, protoze jakmile se proflakne, ze je za to dotycny placen, tak 80% lidi zvedne kotvy a presune se o dum dal.
-
-
Tento fenomén se mě naštěstí netýká když se potřebuji podívat kouknu na Walkthrough kvůli tomu když něco nevím jak dál tak mi pomůžou. Když někdo chce vydělávat na líných lidech a jim to nevadí tak prosím...
-
Pravdaže je to v poriadku. Určite by som sám ponúkol youtuberom aby hrali moju hru a spravili mi reklamu. A je mi jedno či pri videu bude napísané, že mu za to niekto zaplatil alebo nie. Ide o to či je video zábavné alebo nie je.
-
Co je tohle za móresy, poslouchat po youtube nějakýho zkřehotajicího bezkuláka jak hraje hry. Dnešní hipsterský děti už nevědí co by mohlo bejt cool.
-
-
a ty nevíš co znamená slovo hipster a tak to jako správný čecháček používáš jako nadávku.
-
-
No je to nějakej takovej vocas přesně jako na tvojí profilovce...
-
-
-
Lepší než LP mě přijde stream, tam je alespoň nějaká interakce s diváky...
-
-
Přesně! Ban, Timeout, Mute, Kick, Permaban... nádhera! :3
-
-
pro doplneni, ze TB prijal kritiku, ze text v description videa je malo. takze: "From now on we'll be clearly disclosing promotional videos in a splash screen at the start of the video. If the audience trusts you, you should also be able to trust them."
-
1) zapnutej adblock vždy a všude
2) sleduju jen menší kanály, protože pozoruju, že pokud ten kanál vyroste, začne to jít brzo do sraček. -
ja si občas pozriem len total halibuta a jeho WTFis ...odkedy mu ale zistili rakovinu, uz tvorí videá len sporadicky :(
-
-
A ty se mu divíš, žes tam přidal toho smutnýho smajla? Každej normální člověk, kdyby zjistil, že má rakovinu, by se vysral na kktiny jako YT videa apod. a zaměřil se na důležitější věcí.
-
-
nie, len ma to samozrejme velmi mrzi ..mal som ho rad
-
-
Neni treba ten minuly cas, v jeddnom videu to komentoval a zhodnotil ze uspesnost liecby je hodne vysoka, takze je pravdepodobne ze zase casom zacne makat.
-
-
-