-
je prijemne videt, ze kdyz MoH (jiny nazev pro Battlefield3 update) kopiruje CoD.. nikomu to na komentech games.cz zas az tak srdce nelame, pritom sahneme si na svedomi kdo hral MW3 vi, ze CoD to co dela, umi nejlip.. ve stylu epicka koridorovka, nevim jestli me zabugovana komorni koridorovka uspokoji vic.. coz minuly dil opravdu byl ...je priserny pocit kdyz zabehnes kam nemas a vsechen dej se najednou zasekne a pri navratu na misto uz nerozjede, rikejte co chcete, ale tohle se v Call Of Duty od infinity ward nestava.. at jsou v jakekoliv sestave... v ramci koridoru se tam da zabehnout kamkoliv a je jedno v jakem poradi koho zastrelite nebo znicite, coz se neda rict o umelych navodech MoH nebo BF3... chce to uplne jiny pristup, coz posledni dobou nejak neni asi atraktivni.. kdo hral posledni MoH a BF singl.. kde je zasadni rozdil sakra ? (pomineme pribeh) ..ps: dekuji za minusy
-
tak momentálně je jediný kvalitní Multak v BF3
-
Nekdo dalsi si vzpomnel na GhostRecon:IslandThunder, na zacatku toho teaseru ?
Jinak K MOH predchozimu dilu, bych jen dodal, ze bylo pekne nefer zverejnovat prevazne pre-rendered footage a obrazky z multiplayeru, protoze po koupi sem zjistil, jak nepekne tvurci Unreal3 engine pouzili a optomalizovali pro PC.
Bylo to jedno velky z klamani, ktery ale k mymu prekvapeni napravil prijemne odvypravenej pribeh a gamaplay kterej po dlouhy dobe mel vse co sem treba v COD nedostal. Jako mody strelby, lean a tak dale...
Ne multiplayer me nezajima ... sorry DICE. -
Neztrapňuj se, ksindle.
-
Mně se líbilo, jak přeskočili ty loga, to by se mělo dělat ve všech trailerech. *1*
-
Bez druhé světové ani ránu. MOH není co bývalo :(
-
Ten názov už mohli doraziť a pomenovať to napr. " Medal of honor : Fighting warfighter of war " alebo také niečo *2* kam sa kurnikšopa podeli číslovky ?
-
Nikdo tam nevypadá jako Price. A navíc ta postava nemá velký knír a ani doutník v hubě, tak si zajdi k očnímu ty šuline.
-
Myslim že je to z vietnamu proti frantíkům.
-
Tak ta mise začínala epicky.. Utok letecké kavalerié a nasledné vysazení jednotek na bitevním poli, kolem tebe lítalo plno kulek a výbuchu.. podobně jako vylodění v Normadnii v prvním Medalu. A ten barák na konci, který si bránil zase tak pidi nebyl.. On byl v celku než ho celý roztříleli, pak už ses musel krýt jenom za takovou málou zídkou, co z toho zbyla.
-
ta jedna postava vypada uplne jako Price...lol trapne *15* *15*
-
doufam že s toho neudělaj s*ačku jako je COD, ten trailer na mě tak pusobí, ale Medalum fandim, predchozí díl ušel
-
Ja myslim, ze to spis bude Berlin.
-
just usual day, right? Jasne, ze to ve vysledku bude blba koridorova strilecka plna efektu, taky do toho asi pujdu :D
-
7554 to se hraje za nějaké Asiaty. Nevím přesně z kterého konfklitu to je, ale přípomíná to 2. světovou válku.
-
Stále někteří doufají s tebou, no starost... ale, ještě si počkáme.
-
Skoda ze zas tolik zamereny na tyhle "speacial forces". me v poslednim MOH naopak bavilo byt ten radovy vojak a nejvic se mi libila ta mise, kde jste byli dole v udoli v afghanistanu u takovy pidi stavby a vsude zezhora na vas nabihali.
-
2. světová někdo???
-
Zdá se mi to, nebo jeden z "červených bodíků" ukazuje na Prahu? *4*
-
O co že tam půjde o araby, ruský nacionalisty, aspoň o jednu atomovku a minimálně jednoho přeběhlýho rusa s ruskou angličtinou... *1*
Ale jo jasně i já si to zahraju *1*