-
Že tituly dneska staví převážně ze slávy svých předchůdců, s kterými mají málo co společného, je už standart. Ale při zhlédnutí jsem tak nějak dostal chut si znovu nainstalovat Riddicka :-) Pokud se jim hra povede tak, jako R. tak to bude zajímavá gamesa.
Jinak když se tu bavíme o hře, která kolem staví kult již při svém ohlášení, hráči propadají jakésy tajemné fanatičnosti a kritiku daného díla nestrpí. Trailer toho zas tak moc neukázal, jen nastínil. Tak nevím, proč si s kritikou nepočkáte na hotový produkt? Každopádně připomínky Call of Ex mi přijdou dost ubohé. Zvlášt ke studiu, které své kvality již prokázalo. -
-
Já proti tomu zas až tolik nemam, ale vem si, co se v tom traileru děje - implantáty, high-tech zbraně, korporace z budoucnosti? To sem tu někde viděl a mam pocit, že celkem i nedávno!
Tunelový akční střílení, to nám to tady narostlo, že by se to pomaličku mohlo posekat!
No a mít rád trailer jenom kvůli hudbě, to je trochu málo, to si radši najděte, od koho to je a podívejte se na nějakou jejich tvorbu.
Co nám tu zůstalo? Značka, kterou znalci milujou a mladší generace bohužel jenom tápou, což je smutné, vzhledem k tomu, že neví o co přicházejí! (Amigu mam furt doma a čas od času se jí neubránim!) Značka, kterou mohou buď poslat na vrchol nebo taky pošlapat - nic proti tomu studiu, vypadá velice solidně, jenom se hodně obávam jak to všechno dopadne... -
-
nic proti, Deus Ex 3 je kvalitní hra, ale která tu byla jinak naposledy? Zaklínač šel mimo mě. POkud tohle bude mix Riddicka a Deuse, tak proč ne? Nápady se kopírují pořád. To je jako, když se hádají stratégové, jestli je lepší Warcraft III, nebo Warhammer. V podstatě jsou to totožné hry.
-
-
Skus shadow of the horned rat alebo dark omen, ci to je rovnake s warcraftom :)
-
-
-
-
trosku to řikate špatne .. to není jako deus ex .. ale deus ex je jako syndicate ... tu hru sem dohral ješte na amize ... :D
-
Je mi jasny ze me ted vsichni ukamenujou, ale musim rict jedno...kdyby takhle vypadal deus ex tak sem ho byval mozna i dohral (a mam ho koupeny kdyby nahodou nekdo chtel klasicky argumentovat tim, ze si hry nevazim protoze sem ji urcite nekde stahnul :). Tenhle Trailer se mi libi hodne. Je sice evidentni, ze hra samotna nebude tak dinamicka v porovnani s timhle na efekt delanym strihem a hudbou, ktera asi ve hre pri kazdem souboji znit nebude...nicmene porad to vypada na slusnou porci zabavy. Osobne mam nic proti zmenam starych znacek ve prospech doby a toho co si zada publikum, viz. novy X-Com atp.
-
-
Nic proti tvemu vkusu a nic proti Syndicate, ale kdyby takhle vypadal Deus Ex, tak jsem si ho ani nekoupil, natoz 2x dohral. Ale jako strilecka je tohle ok. Proc ne.
-
-
jen bych dodal jestli se nekdo zeptal co si zada ono zminovane publikum treba co se me tyce tak bych bral klasickej syndicat,fallouta atd. a ne ze vsech tehle her kde ovladate partu lidi z ptaci perspektivy a je to na tahy udelat akcni FPS takze na zaver FPS nehraju tahovky jo takze .... velebnosti du blejt
-
-
Souhlas klasiky , tahovky Fallout,SYndicate ,Xcom .......... dnes akcni fps kerych sou mraky takze ani jedna nevinikne
-
-
ten souhlas tam byt nema
-
-
Sindikát není tahovka, pozor! *3*
-
-
-
-
-
-
Tohle bude pecka. Skvělej soundtrack.
-
-
ta hudba je mix na puvodni syndicate
-
-
Presne, taky sem si vsiml. Hned se mi to libilo vic ;-)
-
-
-
Nějak nechápu ty pozitivní názory. Buď jsou od lidí, co tuhle značku neznají a nemají k ní tak nostalgické pouto, a nebo jsou to hráči codka (což je vlastně to samý ne? :P)
Já teda vidim Call of Ex, nic jinýho to nebude - Deus Ex bez plížení, ale za to s hodně, hodně moc výstřelama v uličkách a všechno bude muset bejt co nejepičtější, protože jenom když je hra epická od instalačky až po tlačítko exit je dobrá že jo? -
-
Hrál jsem původní Syndicate i syndycate wars, zato jsem nikdy nehrál cod. A podle traileru mě to zaujalo. Že to bude jiná hra než ta původní? že to przněj? Pokud se to bude dobře hrát, tak ať.
-
Jojo, přesně tak.
Chcu pořádnou akčňárnu, máte svejch "super RPG" dost *3* -
-
poradnou akcnarnu. sak vychadza rage battlefield 3 modern warfare 3 gears of war a neviem ake este klony a odrody 1st a 3rd person akcnaren. maju si ludia z coho vybrat . tak preco nicit meno skvelej klasike
-
-
Ničení jména ? Ttj.
-
-
-
-
Vypadalo to zajímavě a jelikož jsem nikdy žádnou Syndicate hru nehrál (jen o nich něco slyšel a četl), bez předsudků říkám, že se mi to líbilo, vypadalo to na akčněji laděné Deus Ex, což není úplně na škodu. Budu to sledovat. *4*
-
-
'Není úplně na škodu' ne, to je právě moc dobře...
-
-
Nevypadá to vůbec zle. FPS z temné budoucnosti, implantáty a hi-tech zbraně. Když k tomu ještě přidají slušnou zápletku, nebude to úplný koridor, tak proč ne.
-
dalsia corridor shooter+takedowns+cinematic bullshit. fiiiha uplne teda vycnieva z davu priemernosti dnesnych hier. to ze na to daju nalepku slavnej skvelej hry tiez moc nepomoze.
-
-
Nikdy jsem nedokázal pochopit lidi, kteří neustále něco odsuzují aniž by si to vyzkoušeli a věděli jaké to opravdu "JE".
-
-
esmerealdu som tiez nikdy nepozeral (nevyskousel) a aj tak viem ze je to picovina... ty mas na to aky nazor ? ci ziadny zatial, najprv si to musis napozerat (vyskouset) ?
dalsi :) -
-
já na Esmeraldu koukal v těch asi 8 letech.. a rozhodně to byla kvalitka na tu dobu, když se proloží Pokemonama o víkendu.. k tomu Divoký Anděl ještě, taky dobrá telenovela *15*
-
Já taky nikdy neviděl esmeraldu a proto na ní nemam žádný názor chápeš? *4* A ne nepotřebuju jí skouknout, protože mít/nemít názor a mít/nemít zájem jsou dvě úplně odlišné věci. Což ty pravděpodobně nepochopíš že? *2*
-
-
nemit nazor neexistuje. pozres si ten trailer. a ake dojmy to v tebe vyvola ? co to podla teba je ? zavodna hra ? alebo strielacka ? v scifi koridoroch, a takedownami. a 'cinematic lens flarmi' vsade okolo. trailery sluzia totiz na to aby si clovek spravil nazor, a kazdy kto to zbada si ho aj spravi. zakladne rozdelenie paci/nepaci. s tym rozdielom ze na negativnu odozvu vacsina ludi vstahovacne. ale ked niekto povie ze vau vyzera to super, tak do nich nikto nerype ze ako to mozes povedat ked si to neskusal.
-
-
-
-
-
Nevim. Breakbeat mi tak vzacnej nepripadne. Nakonec neni nad to poslouchat Annie Nightingale na Radio 1. Pripadne mi to jako trailer na tupou strilecku, nic vic.
-
-
Tak ta hudba ma k breakbeatu hodne daleko.. To je spis nejakej mix elektra a techna, aspon me to tak prijde. Nejsem zadnej znalec stylů.
-
-
Tohle je dubstep imho.
-
-
Skrillex (Dubstep / Electro House / Breakbeat). Premyslim, jakou ta informace ma cenu... *1*
-
-
Tys to nakousl, ja jen reagoval :-). Myslim, ze v dnesni dobe se vsechno tak prolina, ze nema smysl resit nejakej styl, je to jen pro chytroliny, kteri na to tema vedou nekonecne diskuze.
-
-
Nj. Je fakt, ze uz dnes cisty styl malokdo hraje. Pekny den. *3*
-
-
-
-
-
-
Zatvoria východniara do plynovej komory. Pustia plyn a východniar klope na dvere:
,,Hej haloo, pušce me, vam tu unika dajaky plyn!"
Esesak nereaguje.
O päť minút: Už nemušice, už som to opravil.
Je len ze sa podelim :) smial som sa natom ako slahnuty , ani neviem preco .
A k teme : Vyzera to celkom fajn ... trosku moc akcne asi na moj vkus ale to mozno len trailerom . A tym co to uz obvinuju ze to kopiruje DE:HR a ze to bude blbost - pockejte si radsej kym to vyjde aby ste neboli za debilov ak to bude pecka . -
-
Vtip je to sice fajn, ale když on neni tolik k smíchu, protože plyn se do údajné komory nepouštěl, ale vhazovaly se tam granule, ze kterých se plyn uvolňuje, pak ten vtip jaksi ztrácí na síle.
K tématu, trailer zajímavý asi jako u většiny her, kdy trailery vypadají vždy nejlépe, problém je v tom, že starý dobrý Syndicate tam nevidim, asi bylo potřeba si vypůjčit zvučné jméno. -
-
Tys ten vtip pojal poněkud Sheldonovsky.... *3* *1*
-
-
Pojal jsem ho podle toho co o tom vím, musíš uznat že pak to vtipný moc neni *3*
-
-
-