-
Akce akce akce, ale kde ja ta atmoška ? Třeba příjde v dalším..a nebo .. ?.
-
Deus Ex much?
Nevím proč se to jmenuje Syndicate. Radši nevědět co udělají z Theme Hospitalu... Závody? Chudáci kluci z Bullfrogu.
Co se týče samotného traileru... je ok.
"fantastický"? No nevím. -
-
nn, řikali, že už to připravujou jako další FPS... Theme Hospital:Gyno Clinic, půjde prý o těžký konkurenčí boj a spiknutí v oblasti infiltrace & extrakce za pomoci různých augmentovaných nástrojů... a nejen že prej půjdou extrahovat z NPC genetický data, ale prej i celý nový lidi *7*
-
-
Dost našlápnutá hudba. vypadá to, že někdo sází na čirou, nestylizovanou agresivitu v mírně hi-tech prostředí. Budoucnost lidstva .)
Nevím proč, ale ze všech trailerů za poslední rok mě tenhle potěšil nejvíc. -
Trailer vypadá skvěle a hraje k němu celkem dobrá hudba. Je to trochu podobné DE: Human Revolution, ale to mi ani tak nevadí protože to je jedna z nejlepších her. Snad se Syndicate vydaří, zatím vypadá slibně. *4*
-
důležitý jsou nápady... a tady jich je na střílečku poměrně dost.. doufám, že budeme mít radost......
-
A vidíte co dokáže takové malé vyhrožování smrtí, možná to bude i dobrá hra.
-
-
No vidíš jakej jseš ko..t. Ještě včera jsi na tu hru pindal.
-
-
Kedy uz tu stranku odladite tak, ze zobrazovat videa a obrazky nebude taka "osina v prdeli"..to embedovanie cez longtail player je des. 5 minut cakam a natiahne mi ani nie polovicu videa.
(uz par mesiacov mi to vadi, odvtedy co mate novy redizajn..na ktory by som mohol kydat, ale budiz dajme tomu, ze vec vkusu..no aspon tieto technicke veci ste si mohli odladit. obrazky sa neviem naco davaju v rozliseni 3000x2000 a podobne, ale hlavne sa asi vobec neoptimalizuju, ked mi ich na 100mb linke taha 30 sekund..o videach ani nevravim. radsej spat k youtubu embedovaniu ako toto peklo.)
sry za vylev :) -
nemam na to volant
-
hudba ;) http://www.youtube.com/watch?v=KuJc1zKuqhU
-
-
Tak to si to stihnul dříve než já! *1*
-
-
stačilo do youtube napísať Skrillex a zoradiť podla dátumu *1* prvé čo ma napadlo a hned úspech *3*
-
-
Sakra, bůh ti žehnej *3*
-
-
počúvam Skrillexovu hudbu a ten jeho štýl som vyčuchal hned :D
-
-
-
super, trailer dobrej, podobnost s DE:HR tu je, ale neviděl bych v tom problém. Jsem zvědav jak tento projekt dopadne, protože tvůrce Riddicka mám rád. Jen do toho chlapy!!!