Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neuvěřitelní dojiči. kdyby sme za socialismu měli v československu Ubisoft naše kravíny by produkovaly víc než zbytek svazu.
    • http://rs1img.memecdn.com/ubisoft-is-literally-milking-the-assassin-amp-039-s-creed-series_o_2978887.jpg
      *4*
    • Inquisitor
      Plní pětiletku no.
  • Někdo překvapen? Já už vím i o tom dalším po tomhe *15*
  • ringmancz
    "Victory totiž vypadá skvěle" - to z videí vypadalo i Unity
  • CrocoRay
    Nejdříve se budu opakovat tím, co jsem v diskuzích u her z této série už párkrát zmínil a pak se vyjádřím k samotnému novému dílu.

    U AC série mám takový problém, že od třetího dílu mi přijde, jakoby se graficky a celkově technologiemi od prvního dílu zase tak moc nepohnul, přesto nároky na konfiguraci prudce vzrostly. Při nejnižším nastavení detailů je trojka navíc škaredší než předchozí Revelation na max. nastavení, za to je ale i tak ten třetí díl o dost náročnější. Čtyřka mě bavila, nároky jsem hodil za hlavu a hru si užil i při nejnižším nastavení detailů.

    Pak ale přišel Unity, já uviděl ty nároky a po vydání hromadu videí, jak je hra zabugovaná, frame padá i na konzolích a musí se čekat na patche, aby to spravovaly. Nehledě na to, že hra vypadá o něco hůře, než jak ukazovaly první trailery, kde Ubisoft tvrdil, že to jsou normál ingame záběry a hra takhle bude vypadat.

    Už téhle sérii moc nevěřím a o tomhle novém díle si myslím toto:
    1.) Grafika bude určitě horší, než vidíme teď na screenshotech.
    2.) Nároky budou krvavé a jsem zvědav, jak to půjde na konzolích.
    3.) Prostředí a zasazení je sice fajn, na obrázcích to vypadá dobře, ale jestli se Ubisoft nepoučil po tom fiasku s Unity, tak u mě tahle série končí definitivně. Za ostatní hráče mluvit nebudu a pokud jim ta série sype, tak mně to žíly netrhá. Jak už tady jiní zmiňovali, do hraní mě nikdo nenutí. Ubisoft by se ale měl obávat, že ten třetí bod se mnou může sdílet i "pár" dalších lidí a tak by si teď měl na novém AC nechat záležet a vydat to bez chyb a s perfektní optimalizací. Pak si svou reputaci může obnovit.
  • alladjex
    AC nehraji a tato série krom občasného shlédnutí trailerů mě míjí. Ale nerozumím co všem na tom tak vadí.

    Ubisoft vytvořil brand, který hráče baví, hrají ho a kupují. Myslím si, že hodně z těch, kteří nadávají Ubosoftu do dojičů, by se na místě managerů chovala úplně stejně. Nevěřím Vám, že byste měli koule na to hru otočit o 180 stupňů a zahodit miliony od spokojených hráčů.

    Když sleduji vývojářský deník kolem Kingdom Deliverence, tak udělat AAA hru není žádná sranda. Naflákat do hry jen tak z patra kdejakou inovaci není jednoduché, aniž by se vám hra rozpadla pod rukama. Podle mě za ty léta určitě od AC1 k dnešním AC k nějakému posunu došlo. Akorát mezi díly v rámci dvou let to moc vidět není. Ale upřímně se podívejte na své oblíbené herní série, kolik let je mezi vydáními jednotlivých dílů. A zda u všech opravdu byla vložena tak velká invence?
    • Ristoro
      Konečně to někdo napsal. Nemůžu víc, než souhlasit.
    • Možná nebudu daleko od pravdy když napíšu, že nám všem na tom vadí to, jak se sérií Ubi zachází. Ať klidně udělají jednu AC hru ročně, ať má hlavu a patu a vztah s původní sérií (problém je v tom, že hra už nějakou tu otočku o několik desítek stupňů udělala, což bohužel neposoudíš jakožto nehráč série). Od AC3, ať si kdo chce co che řiká, je to prů*er a z AC zůstal jen název hry (a herní mechaniky). Taky nám všem na tom vadí fakt, že se nestyděj si říct o prachy za nepokrytej alfa testing. Že jsou zabugovaný jiný velký hry od velkejch vydavatelů? To bývá častá omluva či spíš výmluva faktu, že někdo na něco kašle, obecně. Navíc mně v tomhle případě nezajímaj jak to dělá někdo jinej, mně to zajímá u hry, kterou mám rád.

      Proti Ubi ani celkem nenáviděnýmu Uplay jsem nikdy nic neměl, ale to co se děje poslední dobou se prostě nesmí stát běžnym standardem. A kdo jinej to má dát najevo než zákazník, v tomhle případě hráč.
      • alladjex
        S tím co píšeš, nemám naprosto žádný problém. Smysluplně formuluješ, co se ti na tom nelíbí a navíc hru hraješ a znáš. Hodně lidí ale často nadává prostě jen proto, že je to Ubisoft a AC.

        Rozhodně je sprostý vydat hru, která nefunguje a látat ji po vydání. Podíváš-li se na to z širší nebo spíš možná delší perspektivy, lokální zisk se jim vrátí větší nedůvěrou zákazníků. Což je ale při tom počtu kupujících momentálně netrápí...

        Poslední poznámka, možná trochu provokace ... pokud hráči chtějí kvalitní díly a nevadí jim delší prodleva mezi díly, stačí nekupovat a hrát všechno, co má nálepku AC. Stačí počkat na recenze a zahrát díly, které stojí za to. Věřím, že jednou za 3 až 4 roky vždycky vyjde něco lepšího. Já to měl podobně s NFS. Po Porche Unleached jsem už zkusil jen Undeground a pak si koupil Shifty 2, který mě bavili. To že vychází skoro každý rok něco dalšího, mě rozhodně nepálí. Ale máš pravdu ... mrzí mě, že ta značka šla do kytek ;] takže tohle vlastně byla provokace ;]]]

        Co se týče toho, který díl je lepší nebo horší... je vidět jak je to individuální. Black Flag se lidem líbil hodně.
    • Sh1tsoft jen přeskinuje předchozí díl, mají na to hromady lidí, obrovský rozpočet. Je to pořád to stejné dokola, já AC taky moc nehraju, protože mě to nebaví, 1čku jsem nehrál, 2ku zabalil po pár hodinách, 3ku asi po půl hodině, 4ku jedinou jsem dohrál, protože mě bavila a bylo to něco jiného, 5tka je příšerná, neoptimalizovaná, zabugovaná nudná blbina. 6tka bude zase to stejné jako 4ka jen v Londýně. Takové FC3,4. 6tku zkusím (nikoliv koupím) jedině, že to bude technicky ok. Do té doby o té hře nechci slyšet. To že to neznalci co někde vidí reklamu na "nového asasína" aniž by cokoliv dalšího věděli, koupí, to je jejich problém. Casual hráčům stačí málo, hype a marketing je mocný tady na takové lidi.
      • Proč sis opakovaně kupoval hry ze série, která tě nebaví? Koupit hru a pak ji po pár hodinách a následně půlhodině přestat hrát, to je neekonomické.

        Leda, že bys je ukradl. Pak je ale otázka, kde se bere tvůj dojem, že máš právo nadávat firmě, jejíž produkty kradeš.
      • A jaké hry tě teda vlastně baví? V komentářích od tebe čtu většinou nadávání na známé značky, tak by mě zajímalo, jaké hry považuješ za hodnotné a kupuješ si je
        • Letos Alien:I jasná hra roku pro mě, miluju scifi a Vetřelce. Wolf, Shadow of Mordor, Grid Autosport a Watch Dogs. Těchto 5 her letos stálo za koupi co se mě týče. Ještě jsem přemýšlel nad Lord of Fallen, ale dosud není prolomená ochrana a dokud si hru nevyzkouším, tak samozřejmě nebudu kupovat, nejsem blázen hry naslepo nekupuju. Stejně tak nekupuju hry, které nejsou technicky ok, byť mě třeba baví. U mě si vývojáři musí ty peníze zasloužit celkově.
          • Dík za odpověď
          • Tak ze pises neco o preskriptovane hre a pak koupis Grid Autosport, to me hlava moc nebere. Jinak hry roku sou letos, Alien, Legend of Grimrock, Far Cry 4, jedno v jakym poradi.
            • To říkáš ty. A nauč se číst, co ostatní píšou, neříkám, že jsem je nehrál, ale že jsem je neměl koupené, hrál jsem všechny. To je fakt komunikace na úrovni tady, věčně někdo něco překrucuje, vkládá do úst a cpe svoje názory.
            • Tohle je něco jinýho. Já předchozí Grid neměl a Autosport je ze všech Gridů co jsem hrál podle mě nejlepší.
              • Reakce na příspěvek:

                Pises ze predchozi dily nehrals ale Autosport je nejlepsi, jak to vis kdyz predchozi dily nehrals? Nejlepsi je jednicka, dal je serie odpad, hlavne dvojka.
    • Presne tak. Hraci na pozici manazeru by delali presne to same, takze trosku pokrytectvi.. A kdyz sem nedavno hral AC1 tak ten posun tam je docela znacnej, ale je pravda ze mezi dvema dily to moc videt neni. Nehlede na to ze to je u vsech serii.
  • Firingo
    No takový "únik" jsem přesně čekal jako u dalších dílů ale čekal jsem ho až na jaře :D :D Hlavně mi neříkejte že začnou za chvíli sypat videa ze hry :D
  • del0
    Tak Ubisoftu pořád něco uniká a to ze všech možných otvorů...
  • Pro všechny nechápavé, kteří píší "nechápu, že po tom, jak dopadlo Unity ...". Ty tituly se netvoří jeden po druhém ale asynchronně více titulů ve více studiích po celém světě. Když vycházelo Unity, může být další díl +- před koncem vývoje. Takže nějaká ta vaše "sebereflexe" tu bez stroje času uplatnit nejde.
    • To nic nemění na tom, že ohlašovat měsíc po dopraseném dílu který doteď pořádně nefunguje další, je unikum. Nehledě na faktor přesycenosti a další věci.
      • Ubisoft možná nedělá super odladěné hry a kdovíco ještě nedělá, ale jedno určitě umí a to je vydělávat prachy, takže se nějaké přesycenosti neboj, oni musí moc dobře vědět v jakých intervalech jaké hry vydávat, aby na tom stále vydělávali majlant. Někomu se to nelíbí, někomu ne, ale to je asi tak vše, co s tím kdo udělá ;)
      • Ty někde čteš a vidíš něco o ohlášení? Žádný ohlášení tady není.
  • Krescz
    už? nedivil bych se kdyby nabizeli predplatne na 10 let dopredu *7* páni business mani
  • "únik informací" *1* ... tomu by neuvěřil snad ani předškolák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit