Přejít na výpis diskuzí
Dějištěm nového dílu série Assassin’s Creed bude viktoriánský Londýn
3.12.2014 | Jakub Kovář
155 příspěvků
-
Veľká kokotina, ubisoft mi začína pripomínať čínsku továreň na výrobu topánok :D
-
-
Ty mi začínáš připomínat továrnu na sra*ky. Mimochodem tvoje oblíbené FC3 a FC4 je od jaké firmy?
-
-
Ja som vedel, že ty budeš jeden z prvých, ktorý sa chytí. Ja som ale nikde netvrdil, že fc3 a FC4 sú moje obľúbené, je viacej hier od starého ubisoftu, ktoré mám v obľube viacej :)
-
-
Psal jsi, že bys dal 9,5/10 nové FC4ce. To je víceméně skoro maximální hodnocení. Takže tvoje oblíbené hry mají kolik, 15/10?
-
-
je to celkom jednoduchá matematika, viem že to bolí, hlavne tých sprostých, ale skús pouvažovať.
-
-
To sa ti len zdá, napr. práve teraz v tomto vlákne kde koho konkrétne urážam? *3*
Skús trošku porozmýšlať predtým než napíšeš nejakú hovadinu *4* -
Proc lidi stale jen urazis? Cetl jsem nekolik tvych komentaru z poslednich dni a porad se o ostatnich vyjadrujes jako o prostaccich.. Rikas, ze jejich nazory jsou oproti tvym irelevantni a tak dale.. Nevim, co clovek to nazor a pokud neni totozny s tvym, urazis..
-
-
-
-
-
-
AC: Unity už vyšlo??? Já měl pocit, že zatím vydali jen tu placenou beta verzi. *10*
-
Roku 2017 vychází Assassin's Creed X: Tropicano .Hodný assasin Ernesto Rafael Guevara zbaví lid kruteho templáře Fulgencia Batisty *1* *1*
-
-
Máš špatně název. Bude to Assassin's Creed X: Red Flag.
-
-
Ta hra vubec neni zabavna porad tam delate to same jaktože to lidi furt kupujou
-
Myslím že to bude vypadat skvěle má Londýn rád a už ted se moc těším *3* *5*
-
Pánové, nikdo vás nenutí pokračování creedů hrát, kupovat, sledovat - herní trh je v současné době naštěstí tak úžasně široký, že ať vás baví cokoliv v jakémkoliv stylu, najdete pro sebe určenou produkci. Každý si hraje, co ho baví, nad tou nepochopitelnou nevraživostí mezi lidmi, co hrají jiné hry, mi zůstává rozum stát. Hraju na PC, mám kvůli tomu chuť urážet hráče, co hrají na jiných platformách? Nemám, proboha proč bych něco takového dělal? Hraju Final Fantasy XIV, budu kvůli tomu plácat špínu na WoWkaře? A tak dále, a tak dále.
Já si osobně užiju jakoukoliv dobrou hru, může mít tři pixely na dva, může to být nejalternativnější indie a může to být AAA blockbuster, pokud to bude zábavné, budu to hrát - nechápu, že podobný přístup není jaksi automatický a lidi mají neustále touhy shazovat něco, co je osobně nebaví.
A k samotným novým Creedům, viktoriánský Londýn je jedno ze dvou umístění, do kterých jsem od srdce doufal, že se série podívá, takže ačkoliv mě Unity nezaujala, a proto jsem ji ani nepořizoval, Victory pravděpodobně do sbírky přidám. Tak, páni vývojáři, teď už jenom zbývá to Japonsko pozdního období Edo či Meiji =)). -
-
Super komentář. Souhlas.
-
Moralizace hezká, ale poněkud zbytečná.
-
-
Chápu, možná jsem měl na konec připojit nějakou hlášku stylu "a pravdu mám já a všichni ostatní jsou sračky", víc by to odpovídalo koloritu diskuze, že =).
Mimochodem, neřekl bych, že je zbytečné sdělit názor, že házet na sebe navzájem špínu kvůli jiným osobním preferencím je nesmysl - pak by bylo zbytečné psát i radikální názory a ad absurdum je zbytečná vlastně tato a i jakákoliv jiná diskuze vůbec =)). -
-
Když si člověk uvědomí, že ti nejhlasitější lidé bývají idioti, neznamená to, že když chce promluvit, musí ze sebe dělat idiota taky - takže ne, takový věci psát nemusíš :-)
Jen jsem chtěl říct, že podobných inspirujících řečí už jsem četl vícero a zpravidla nedopadají na plodnou půdu :-) -
-
To máš úplnou pravdu, ani si nedělám iluze, že se po přečtení mého příspěvku polovina diskutérů chytí za hlavu, stanou ze z nich Mirci Dušíni a vydají se na jinou životní cestu =). To mi ovšem nezabrání v pokusu poukázat na to, že osobní vkus a herní preference jsou opravdu jen osobní a není důvod se převracet z křesla kvůli tomu, že je někdo nesdílí. Podobný přístup pak končí takovými excesy, jako jsou ddos útoky na "nepřátelské" onlinovky, viz spuštění Warlords of Draenor, což už kazí zábavu všem.
-
-
-
-
-
http://www.rouming.cz/upload/truth_hurts_ubisoft.jpg :D:D:D:D:D:D
-
-
To sedlo :D
-
-
Assassin's Creed 2 *14*
-
serie se měla jmenovat výlet pana broučka *7*
-
To si dělají srandu oni už melou o dalším dílu? Je mi z toho špatně :( Já jen doufám, že redaktoři nebudou tak blbí a nebudou o tom psát dokola jak o Unity, mraky článků a nic z toho. Zbytečná energie, zbytečné místo, přitom je tolik zajímavých her, které si zaslouží pozornost.