Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow, oni ještě ani nespravili Unity a už se ví o dalším dílu?
  • Objektivně musím říct, že Unity není špatnou hrou. V základě je to assassin s ohromným potencionálem. Subjektivně však musím říct, že je to pro mne jedno z největších zklamání. Měl to být vrchol série s revolučními prvky a nápady. Co jsme dostali? Nejhůře optimalizovanou hru, kterou jsem, kdy hrál na svém počítači a to říkám, jako velký fanoušek série.
    Ubisofte, stále věřím, že nejsi tak strašnou společností, udělal jsi tento rok spoustu chyb. Tak prosím, neudělej další, vydej tohle AC klidně i za 5 let, jen bez bugů! Sakra, když už něco oznamuješ, máš mít jistotu, že to dokážeš také zvládnout!
    Viktoriánská Anglie je můj favorit od druhého dílu, ale když koukám na to fiasko, kolem Unity, nevím, jestli mám brečet, nebo jásat.
    • jaky napady. Jsem cca v 40 procentech a je to porad stejny. akorat se to seka jak hajz
  • Rychle! Utíkejte si to předobjednat! Je jedno, že Unity nefunguje je nedodělaná a ma tunu chyb. Nový Assassins Creed bude 100000000000% lepší. Slibujeme. http://www.ericnagel.com/wp-content/uploads/2010/11/cash-cow.jpg
    • Ristoro
      To si piš, že si to zase předobjednám, a opět dostanu co jsem čekal a nebudu zklamaný :).
    • Ty jseš nějakej nemocnej?
      • Gratuluju, podporuješ tím hroznou kravinu. Lidi jako ty jsou jednou z příčin úpadku převádění hry na "konzumní" zboží.
        • Sry to mělo být pro Ristora
      • Ne, ale už mě tahle série opravdu se*e. A ještě víc mě štvou její slepí fanoušci co kupujou zajíce v pytli. Posílají tím totiž jasný signál distributorům a lidem co sedí na penězích: "Hlavně žádné inovace. Každý rok jim předhoďte rychlokvašku. Oni si to stejně koupí. A ideálně jim dejte tak 8 DLC, zase si to koupí."

Dobré hry pokračovaní nedostanou nebo musí žebrat na Kickstartu zatímco tahle blbůstka pro 12 leté hráče už ma bůhví kolikáté pokračovaní. A pokaždé je to stejné. Primitivní hratelnost zabalená do pěkného hávu.
        • Jak zabráníš tomu, aby si hráči kupovali svý oblíbený hry, strejdo? Upálíš se?
          • Bohužel fanoušci AC nepřmýšlí jestli to má smysl kupovat. Prostě slepě jdou a objednají, Chtělo by to přemýšlet někdy nad tou koupí. Ale to bych po těch 15 letých hráčích chtěl moc. Jinak krávy jsme spolu nepásli a příbuzní nejsme tak mě neříkejte strejdo.
            • Trochu tě navedu jiným směrem, vypadá to, že se v tom dost plácáš.. Zkus to brát z tohodle pohledu.. Co když si ty hry lidi kupujou, protože je baví????????
            • Tak jinak se zeptám, ty gumáku. Jak zabráníš tomu, aby si hráči kupovali svý oblíbený hry?
  • "Na krabičkách nové Assassin's Creed ještě skoro nezaschla barva (a škodolibí jedinci by dodali, že ještě ani nebyly opraveny ty nejhorší bugy)"

Máte tam chybu, prosím opravit:

"Na krabičkách nové Assassin's Creed ještě skoro nezaschla barva (a normálně uvažující zákazníci, kteří si nenechají skákat po zádech nadnárodní korporací, by dodali, že ještě ani nebyly opraveny ty nejhorší bugy)"
  • Ja osobne s AC serii problem nemam. Vsichni porad tvrdi ze to je porad to same, podle me nakej posun od AC1 videt je ale budiz, ale zajimalo by me co tam chcete za novinky? Prvky RPG s RTS nebo co?Podle me by se serie (jakakoliv hra) mela drzet podobneho ducha a hratelnosti a ne tam vymyslet ptakoviny abysme mohli rict ze tam je naka novinka. Co mi vadi vic, je to ze od AC3 je prakticky pribeh o nicem a nijak to ty hry nespojuje, do AC3 tam byl jako takovej spojovaci clanek Desmod.
  • Škoda že to ještě nejde předobjednat *13*
  • Skvěle to může fakt jenom vypadat, jak nám dokázalo Unity..
  • To uz si snad delaj srandu... neuveritelny *1* Je videt ze aj polohra Unity sype poradne a mamlasi co si predobjednaji se vzdy najdou *1*
    • Tak jestli je to fakt uz rok dva ve vyvoji, tak to asi tezko utnou, i kdyby byl assasin propadak *3*
      • Ještě bych přidal nějaká ta léta. Troufám si tvrdit, že je ještě minimálně jeden titul AC ve vývoji.
        • To je dost mozny, ze uz je rok ve vyvoji assasin na zimu 2016 *1*
  • Asi z toho mají slušný zisk.
    Nejlepší je tuhle reklamu nesledovat a věnovat pozornost pouze recenzím.
  • kostejnesmrtelny
    Hurá, tak zas bude mít Games.cz na čem plnit svou denní kvótu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit