Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyzkouším, ale až to někdo hodí na torrent. Ať jde EA se svým Originem do prdele!
  • "můžete zahrát za čtveřici týmů AC Milan, Arsenal, Dortmund, Juventus a Manchester City" - ach ta matematika *4*
  • rád by som si to zahral, tak som sa premohol a povedal si, že sa regnem na origine, a že si teda stiahnem aj clienta, ale po dvoch hodinách riešenia, že prečo mi v kuse pri logine vypisuje "The origin network could not be reached. Please check your connection and try again." sa na to môžem z vysoka... a asi aj začínam chápať prečo na ten origin pomaly každý nadáva, zlatý steam, s tým som zatiaľ žiadne problémy nemal, škoda, že to tam nie je, lebo však celé EA... no takže som rád, že to niekto hodil aj na torrent
    • XorxoxTalarius
      Nejsi pripojenej pres mobilni net? Pripadne nemas blokovane porty? Ja vim ze kdyz jsem mel mobilni net, tak jsem si Steam nemohl po reinstalu ani zaktivovat, jelikoz mi nechtel porad prijit ten jejich certifikacni klic.
      • na mobilnom nie som, ale optika cez kábel, skôr tie porty by mohli byť problém, ak mi vieš napísať nejaký návod ako to vyriešiť bol by som vďačný
        EDIT: tak poslušne hlásim, že ani sprístupnenie portov nepomohlo, takže sa na to oficiálne môžem vyexkrementovať, ale vraj skidrow vydali verziu, ktorá ide aj bez Originu tak ju asi idem pohľadať
    • ok tak toto som nečakal, tá verzia na torrente chce autorizáciu cez origin, mňa z toho EA vystre :-D síce mohlo mi napadnúť, že sú to len súbory z origin zložky hodené na torrent, ale prečo s tým demom robia takéto okolky, no čo už skvelá reklama aspoň pre nich, nech si strčia celý ten origin do prd*le
      • origin je jako steam.. při návalu to moc nejde, hlavně když všichni tahaj Armored kill...
    • :-D :-D :-D :-D Tak ty jsi hustej. S Originem jsem neměl jedinej problém (BF3, ME3...), natož aby jel pomalu...
      • taky se nemůžu registrovat. když už s tím chtějí otravovat, tak ať si aspoň zařídí, aby to fungovalo...
      • veď to som rád, ja by som bol rád za to keby mi išiel aspoň pomaly :-D
  • hznk89
    Po prvním zápase jsem to chtěl vzdát, ale to co mi nabídl druhej zápas mezi Juventusem a BvB... Nádhera :) BvBéčka jsem porazil 2:0, ale zapotil jsem se když do druhého poločasu naběhl Mario Götze. Poprvé jsem ve fotbalové hře viděl něco takového, kdy dokázal jeden hráč oživit celou hru. K tomu fanoušci, kteří vytvářeli super atmosféru :) no a ty střely z dálky..lahoda. Dám si ještě pár zápasu a asi ještě předobjednám plnou verzi :)
  • Mě se hra vypne když kopu přímák
    • Mám stejný problém. Hra běží naprosto v pohodě, ale když mám kopat roh nebo přímák, tak spadne. Když odkopávám od brány, nic se nestane, takže vážně nechápu v čem je problém. Kdybyste někdo zjistil, jak to řešit, pls napište...
  • Mně se to teda vůbec nevypíná a hra skvělá, když to chci svižnější, tak si to v nastavení svižnější nastavím. Fyzika opravdu znatelně lepší.
  • Není to takový skok jako mezi posledními ročníky FIFA (alespoň na PC), ale opět je to o kousek blíž fotbalovýmu přenosu. A minihry před zahájením zápasu jsou super *4*
  • uz jde prenastavit klavesnice? ja hraju na gamepadu a bracha na klavesnici a nejde mu to nastavit. klasicky to ukazuje po zmacknuti tlacitka uplne neco jineho. vim, ze je to jen demo, ale vydat takoveho kripla...
    • hznk89
      Mě to šlo v pořádku, zvolil jsem si alternativní klávesnici, tam už jsou navolene šipky a zbytek jsem si donastavil
      • z technickeho hlediska je to fiasko. kdyz vidim, kolik je s tim demem problemu, tak se mi zda, ze to ani nikdo netestoval. proste doufali ze to bude ok nebo co. nechapu...
  • mňa hnevá to vypínanie ked kopem roh
  • Mám taky problém demo spustím a u Messiho to zamrzne a nebo se to vypne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit