Přejít na výpis diskuzí
Demo FIFA 13 s pěticí týmů je vám plně k dispozici
11.9.2012 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
mám takový problém když dám spustit zápas hra mi spadne já se snad po letech vrátím k pesku *10*
-
Na klávesnici je to nehratelný. Navíc, když chce někdo přenastavit tlačítka, tak musí postupovat pěkně krkolomně. Byl jsem zvyklý ve starých Fifách na osvědčený systém a,s,d + e,f..atd. Fifa 13 je ale na klávesnici nehratelná šílenost. To konzoloidní nastavení v menu je hrozný.
-
hele nevite nekdo jestli se to ma delat pres origin
-
Mám takovej pocit, že to demo nefunguje...minulej rok s tim byl taky problém jestli si dobře pamatuju... teď se hra spustí a hned zamrzne aspoň já mám tento problém s demem...
-
-
Me vse slo v pohode. Akorat v praci nemam Gamepad a hrat na klavesnici v kombinaci s mysi je ponekud nestastne :-)
-
-
A ako si to rozbehal prosimta lebo mne nejde ani regnut sa na origin?
-
tak to mi rekni kde je teda problem... :D :-/ ale nekde jsem cetl ze to vice lidem nejde...
-
Já zase v práci nemám čas na hraní her *1*
-
-
Já ani nemám v práci počítač :) skandál
-
-
Na co by ti u pásu byl?
-
-
-
-
-
To si lidi važně někdo koupí po 13té to samí? *8*
-
-
ty jsi jednouchej, kdyby bylo MS v jednoduchosti tak zkoncis druhej, protoze jsi tak jednoduchej ze ani to by jsi nevyhral
-
Ve svém příspěvku máš jednu závažnou chybu - pokud dobře počítám, tak se letos dočkáme kulatin a budeme to samé kupovat po dvacáté. Já osobně s radostí. A počítám, že se opět přidá víc než 10 milionů hráčů (FIFA12 prodala 12 milionů), což může závidět drtivá většina ostatních vydavatelů.
-
Myslim, že sis spletl diskuzi. Tohle není CoD diskuze.
-
-
Mam pocit že CoD nevyšlo 13 dílů ,škoda snad k to dojde.
-
-
-
Děkuji nechci. At má PES mouchy jaký chce. Stále z něj mam o 100% lepší pocit fotbalovosti.
-
-
Tak Ty ses povedl...Hrál si například minulý ročník FIFY? očividně ne...prvně vyzkoušej a až pak se zapoj do diskuse
-
-
hraju to pokaždý u kámoše,dávam tomu šanci.Ale vždycky mi to vydrží max 5 minut a říkam ať ten výkal vyndá z mechaniky a hodí tam pořádnou simulaci fotbalu.
-
-
Roboticke pohyby hracu ti prijdou jako simulace fotbalu? =D Driv jsem taky hraval psa, ale Fifa je uz dva roky uplne nekde jinde. Nelze srovnavat.
-
-
-
-
Po blamáži s Mass effectem 3, kde byly 3 různě barevné konce, vydá EA FIFU 12 se změněnými barvami v menu pod názvem FIFA 13. To je docela odvaha.
-
máte pc na pi... tak vám to nejde no :) já hraju celý den a perfektně beží nemá chybu vážně povedený fotbal :))
-
Vzdyt je to temer stejne jak predchozi dil. *9*
-
zjedli ste mi nohy