Přejít na výpis diskuzí
Deníky z Kolína – zločin v přímém přenosu
18.8.2012 | Redakce Games.cz
105 příspěvků
-
Mě se líbí, jak se tady každej snaží bejt dospělej a komu se to náhodou líbí, tak je označen za malý děcko. To co kluci dělaj je náhodou super. Docela by mě zajímalo, co byste Vy, co si stěžujete, že je to trapný, dokázali natočit. Lukáši, Pavle, jen tak dál *3*
-
-
Dítě se snaží dělat jak je nad věcí, to je milé, nicméně, pokud ti tohle stačí a vyhovuje.... docela bída člověče. Snad se ti s přibývajícím věkem otevřou nové možnosti v mysli.
-
-
No jo, jakmile tam není něco od fenomenologie filosofa Martina Heideggera, tak to není vončo. *15*
-
Pokud mě někdo dokáže pobavit a zvednout mi náladu takovouhle hovadinkou, na chvíli mě odprostit od starostí každodeního života, pak ano, stačí mi to, a nestydím se za to :-)
-
-
-
*1* *1* *1* *1* Jak tam "nenápadně" projde.
-
Dobre to je,paci sa mi tohtorocne 'vtipne' spravodajstvo z GC aj videa s Drdom a celkom dobre som sa pobavil aj pri podcastoch,keep it up :)
-
-
Souhlasím, navíc je to to jediné co se na GC dělat dá... Prostě tam není nic zajímavého, výborně to vystihl právě Karel *3*
-
-
Pacilo sa mi ako sa zapojil aj Sven Vincke :)
-
Jen tak dál kluci a klidně točte takovéhle opičárny i mimo GC *1* *1*
-
Jednoduché, zábavné.. prostě boží :D
PS: By mě zajímalo, co si mysleli ti kolem jdoucí *1* *1* -
-
Já bych napsal co si mysleli, ale to bych dostal hromadu mínusů a to opravdu nechci, zkazilo by to moji bezchybnou auru. Tak prosím o pluska. Děkuji
-
-
Nevím, jak kolemjdoucí, ale klucka z Larianu se bavili velmi. Potřebovali po tý čórce trochu zvednout náladu.
-
-
Co všechno se vubec ukradlo?
-
-
Počkat...oni je fakt vykradli? Já to z článku pochopil jako ze srandy v návaznosti na video...
Takže se asi na netu brzo ty buildy objeví, to budou mít radost..ale jak vidět, berou to sportovně :-) -
-
Tak ona je otázka, jestli je na těch PC kompletní hra nebo jen nějaká osekaná verze s pár levelama pro výstavu.
-
-
Současný buildy Original Sin i Dragon Commandera. Plus nějaký dvě PC, na kterejch to jelo, ale to je asi ten menší problém.
-
-
-
-
-
typickej cech v cizine no
-
Podle mě jde tento web čím dál, tím víc nahoru ! Je vidět, že se redakce snaží a mně osobně tohle video přišlo vtipné. Co se týče Karla Drdy - Chci víc jeho videí ! Je to borec ! :D
-
-
Jj hlavně, když řekne "Hovno" "prdel" "sračka" atd. Už jen chybí články:
"Peter Molyneux: Známe jeho tajemství!"
"Nová milenka Tima Schafera! Máme FOTO!!!"
To je pak pánečku novinařina. -
-
Pro ty si můžu jít na Zing *1*
-
-
-
Hahaha Swen je taky pro každou špatnost *1*
-
-
kdo je to ten swen vickie ?
-
-
Nektery negativni komentare na ty zabavny videa fakt nechapu. Je jasny, ze kazdy ma nejaky smysl pro humor a tim padem se mu to nemusi libit. Ale komenty typu, ze by vubec typ takovychle odlehcujicich videi nemel na games co delat, fakt nechapu. Vzdyt je to herni web. Hrani her ma snad byt zabava, ne? Tak proc by tu musely byt jen vazny a seriozni clanky a videa? Ja naopak tyhle videa cenim, protoze sterilni zpravodajstvi z GC podavaji vsechny weby . Aspon je videt, ze krome normalni herni novinariny se kluci umi i svou praci bavit.