Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fascinuje mě kolik lidí tady negativně reaguje na kritiku tvorby herních kritiků, kteří se sami živí tím, že kritizují tvorbu herních vývojář ... WTF lidi? Jakákoliv tvorba je dnes vystavena kritice, deal with it.
  • Tonda655
    Pěkný videjko
  • lol celkom dobre, mne sa to lubilo, why so serious :D
  • Zaujímavé že s podobným (pre niekoho vtipným pre iného nie) nádychom vyšlo už niekoľko videí a komu sa to nepáčilo proste tieto (preňho) nezaujímavé videá ignoroval a ďalej na tieto videá neklikal no stále sa tu nájde niekto kto klikne na video len aby mohol hate,hate,hate. Kritiku pri prvom videu som ešte ako tak bral za kritiku no toto je len čistý hate na stranu games.cz.
    • MickeyMutant
      Proč hned zrovna hate? Někomu se to líbit nemusí, a tak to napíše do diskuze. Pokud to napíše slušně, tak by s tím redakce neměla mít problém. Naopak by to mohla uvítat jako názor, na který zase ostatní čtenáři reagují po svém. To je ten feedback, po kterém nedávno volal Pavel Dobrovský.
      • "Kritiku pri PRVOM videu som ešte ako tak bral za kritiku no toto je len čistý hate na stranu games.cz."
        Keď sa niekomu nepáčia tieto scénky tak nech ich nepozerá a nedáva to najavo pri každom videu....
        • MickeyMutant
          Nechápu, proč by se k tomu měli čtenáři vyjadřovat jenom při prvním videu. Někdo třeba přijde na stránky jednou za pár dnů, pustí si video a okomentuje. Nebo ho naopak štve, že se opakovaně objevuje něco, co se mu nelíbí. A radit, aby se na to nedíval je sice rozumné, ale jde to mimo podstatu té vzpomínané zpětné vazby.

Každá redakce má samozřejmě radost z pozitivní odezvy, ale když se objeví něco kritického, tak tou nejhorší reakcí, kromě mazání, je doporučení od redaktora, aby čtenář "odolal kompulzivně obesisvní klikací potřebě".
      • Games.cz jde do sraček, Fight Club mne začíná srát, stejne stupidní je bohužel i ten váš fight club. To mi nepríde ako užitočná spätná väzba.
        *15*
        Ešte dodám v mojom rodnom:
        Tož mamo, tato, mňa baví kukať jak to šetko funguje, tá elektrika, aj jak sa hrajú tie hry na tých počítačoch, či čo to je. pět samýc.
        Takých Drdóv neni nikdy dosť.
        pět samýc.
        • MickeyMutant
          Jasně, to je h@vno zpětná vazba na pyču*4*
        • "Fight Club mne začíná srát, stejne stupidní je bohužel i ten váš fight club" O_o
          • To som len skopíroval, čo sem napísal, nájdi si to je to tu hneď. Berem kritiku ale toto má od nej ďaleko.
  • pb_historic
    To bylo boží :-D
  • Keyz
    Ten chlap běžel za Pavlem aby ho zastavil, anebo si to chtěl ukradnout pro sebe *4*
    • Ten patřil té firmě *1*
      • Keyz
        Právě,že se mu líbila firemní TV tak pod záminkou chyceni zloději si jí ukradl pro sebe a pak řekl,že zloděj utekl :)
  • yuri.sidius
    ale jo dobrý, pobavilo mě to, ALE radši bych viděl nějaké ty lepé děvy v elastických šortkách, co kluci? XD
    A na zbytek komentářu se nedívejde, lidi už v téhle zemi nerozumí legraci. *15*
  • Stop už s těmahle trapnýma scénkama, chci vidět, jak vypadá výstava, jaká je tam atmosféra, jak to vypadá na stáncích a né se dívat na tyto s prominutím trapné scénky. Na podobné výstupy se můžu dívat večer v televizi, ale koukat na to na videoherním webu, to už mi přijde teda moc... nerad to říkám, ale tímto jste u mě klesli teda dost nízko, a to se váš web měl poměrně rád
    • Slovy Vladimíra Železného: "Když se na to nechcete koukat, tak přepněte na jiný kanál."
      • Ale kdybych v tomhle duchu dostal ještě nějakou informační hodnotu z veletrhu tak to by potom byli BORCI!!!
        • presne, práve po takom niečom som bol pozrieť na nete a našiel som... konkurenčný český web má sice jendo video podobného vtipného charakteru ale ukazuje pekne cely areál GC ( hledá se Gordon ) + ako som písal blog s Karlem Drdou je perfektný schválne som si to hned pozrel znova a je to super.
    • Amylee.Anderson
      Na YT máš určitě stovky materiálu z výstavy :)
    • JD jsi to ty??
      • Kdo je JD, nikoho takového neznám, asi sis mě s někým spletl :)
    • ja s tebou bohužiaľ musím súhlasiť viem, že budeme zamínuskovaný do červena ale mne to tiež nepríde vobec vtipne... 2 videá boli super a to práve s Karlem Drdou pretože neboli vtipné nasilu, mňa by tiež viac zaújímalo čo sa deje na vystave namiesto videa kde niekto behá s bednou na hlave, nehnevajte sa ale je to proste moj názor proste si myslím, že komu príde toto vtipné tak má maximálne 15 rokov. Nič v zlom nič proti nikomu
      • Ale, on je tu člověk, kterému se líbí Kája a tohle ne? Wau.
      • DangerousDave
        informácií z výstavy sa na internete povaluje kopec, kto chce ten si nájde všetko potrebné... aj tak celá tá vystava nestojí za nič, tak si z toho aspoň urobme pr*el.
  • Trapné pánové. Příště zkuste trochu sofistikovanější humor
    • Co kdybys něco natočil ty a poslal nám to, abychom se pobavili ?
      • A proč by to dělal? Jeho fb profil nežije z toho kolik lidí to uvidí.
        Zato úspěch games a jeho přežití závisí na tom kolik lidí ho bude číst od čehož se odvíjí jeho obsah.
        A vzhledem k tomu, že games je stále populárnější (vzrůstá počet unikátních návštěv) se musí obsah přizpůsobit "mainstreamu" což bohužel znamená pokleslou formu zábavy.
        Bohužel pro mě v mých očích klesla i celá redakce (snad kromě Smutného) díky tomu jak je to zde vedeno. Dalším smutným bodem budiž čtenáři, tedy ta urputnější skupinka, která by nejraději redaktorům utírala (kvuli cenzuře) zadek a udělají pro to cokoli. Games a redakce je pro ně modlou a klesající kvalita je netrápí.
        Více čtenářů = Horší (bulvárnější) obsah protože to se prostě čte.

Pak se divme, že Blesk jsou nejprodávanější noviny...
        • Ty určitě nebudeš fanda České sody, co? *15*
  • to neumite natocit neco poradnyho?fakt trapny!!!!
    • to E a I v tvojom mene je zbytocne *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit