Přejít na výpis diskuzí
"Depixelizace" obrázků v zajímavém projektu Microsoftu
20.5.2015 | Adam Homola
57 příspěvků
-
Všimli jste si, že mariňák ma buď zlaté, nebo pěkně špinavé (kuřák?), zuby?
-
-
Řekl bych že se bílá nevešla do palety barev :) Mimochodem, kdo z nás má sněhobílé zuby?
-
Marinak asi kouri Marsky. *15*
-
-
*15*
-
-
-
Nic noveho a na hry bych to urcite neaplikoval, vsechny ty sprity vypadaji po uprave hrozne.
-
to je parada chlubit se že z blitky udělám jinou blitku *1*
-
To isté len kocky sú zaoblené, stačí rozostriť zrak a máte rovnaký výsledok, entuziazmus by slávny MS mal venovať hľadaniu a odstraňovaniu "kurvítok" s OS
-
Tak me osobne se nejvic libi metoda hq4k.
-
MNě se to nelíbí? to jako fakt, jasně pixelart je humus ale toto? *7* ... DOOM je lepší pixelový než nějaký rozteklý jak vodovkami fůůj. *12*
-
Hnus, hraju Starbound a bez pixelů si ho nedokážu představit. Mám obavy, že tato metoda vyhlazování by vedla určitě ke zmatení hráče, protože některé sbíratelné objekty jsou vážně malé a to nejen ve Starboundu, ale i v jiných pixelart hrách. Navíc pixely jsou ubercool *5*
-
-
A vím, že název pixel art je poměrně nový, ale nevztahuje se jen na dnešní hry. Vztahuje se na všechny hry s pixlovanou grafikou.
-
Tvl proč do toho taháš nové "pixel art" hry?
-
-
Protože pixel je jednou pixel a je jedno jestli je z roku 1986 nebo z roku 2015. Možná kdyby sis to přečetl pořádně tak bys viděl že mluvím NEJENOM o Starboundu.
-
-
-
Inu, co si budeme povídat.. hnusné je to obé :D
-
ale jo, když se to opravdu hodně odzoomuje tak to vypadá o něco líp
-
Tady někdo naprosto nepochopil, proč nechat pixelart pixelartem. Já osobně ho mám rád, protože nastíní jak scéna vypadá, ale zbytek nechá na fantazii člověka. To už jsou vážně všichni tak zdegenerovaný, že si nedokážou prostředí představit bez milonu pixelů a "vymalovat" si ho podle sebe?