Přejít na výpis diskuzí
"Depixelizace" obrázků v zajímavém projektu Microsoftu
20.5.2015 | Adam Homola
57 příspěvků
-
v čem je zásadní rozdíl oproti algoritmům které se na resizing v grafice používají již celé dekády?
-
-
V detekci a predikci křivek a vektorizace low res bitmapy.... jsi jediný kterému tu odpovídám, ze zbytku je až moc blbě u Tebe mi to příjde jako legit otázka člověka co o tom prostě nic neví.. nadruhou stranu nechápu co to dělá na herním serveru, nebyl to moc dobrý nápad... děti nepochopí.
-
-
napsal si akorát velké H ale hlavně teď máme všichni vědět že si zde jediný kdo tomu rozumí, že? Predikci křivek a vektorizace low res bitmapy dělají resizing algoritmy kolik? 10-15 let? takže ještě jednou pouč nás v čem se to zásadně odlišuje od toho co je tu s námi dlouhá léta? pokud pouze v rychlosti a trochu větší přesnosti tak nevidím nejmenší důvod s něčím takovým tady ztrácet čas.
-
-
-
Už roky se podobné "vylepšování" grafiky používá v emulátorech starých konzolí a mám dojem i v DOSboxu. V čem je toto jiné?
-
-
To budou spis jenom klasicky pixelovy filtry jako ve fotoshopu. Tohle s toho navic dela vektorovej obrazek. Ale vysledek nevipada o moc lip.
-
Stačí přečíst článek, informaci o tom, na co se ptáš, tam najdeš...
-
-
Četl jsem, uniknul mi ten detail o vektorech, takže teoreticky použitelné pro velká rozlišení. Ale ve výsledku pro tu hru je to asi stejné jako ty letité filtry, ne? Ty příklady z herních postav zřetelně ukazují, že to zcela ztrácí původní výraz. Že to je hezky vyhlazené, to nsamo o sobě ničemu nepomůže. Ale zajímalo by mě, jak by vypadala reálná hra ne jen obrázky.
-
-
-
Dobra shitovka. :D Ale co by clovek cekal od Microsoftu, ze?