-
jj a Destiny je v pohodě dokud mě to nikdo nenutí hrát.
-
Koukal jsem na Angry Joe show, kde nějaký streamer říkal že po 7 hodinovém raidu nebo jak se to jmenuje dostal legendární věc kterou už měl, navíc po zabití bosse ti nepadne loot jako v jiných hrách, ale klíč k truhle kterou ještě musíš najít. Prostě grind, gring a zase grind
-
jo jo.. největší herní úlet. marketing hold dělá svoje. já bych si o Destiny neopřel ani kolo.
-
já asi žiju v jiným světě. Destiny (1) (2) je pro mě na první pohled strašnej odpad. nemyslím grafiku, i když se mi třeba nelíbí. myslím tím prostě obsah té hry a shootplay. vypadá to jako Céčkovej produkt bollywoodu. střílím do těch červenejch samopalem ze tří metrů, oni do mě taky a pak oni umřou. jej. a takhle celý dny. jen jsou ti červení různě velcí a různě hrbatí. co je na tom dobrýho...? asi je to hra pro začínající, hodně specifický publikum, troufám si tvrdit, že složený z herních laiků. pohybuju se mezi lidma co hrajou hry stejně jak já třeba 20 let a nedovedu si představit, že by o Destiny někdo jen vážně uvažoval.
-
Já s hodnocením souhlasím, ta hra mě (i třeba oproti Warframu, který je doporučovaný jako alternativa) velmi baví, střílení je paráda a kampaň taky v pohodě. Osobně doporučuju stopro.
-
Hrál jsem záklaní hru i teď dvojku a nemám pocit, že by mě nějak se snažila dokopat k tomu, abych platil mikrotransakce - upřímně vlastně ani nevím, kde je ve hře nějaká možnost je zakoupit.
-
To môžu všetky hry dostať rovno 10/10. Aj keď je hra kravina, je to ok, nikto ma to predsa nenúti kupovať.
Na games bohužiaľ často prehliadajú nechutné praktiky vydavateľov, alebo ich dokonca s nadšením obhajujú. Potom sú to ale recenzie k ničomu... -
Destiny 2 není 9tková hra max 8 ale jako u předchozího dílu rozhodnou dlc zda se bude hrát ještě roky. Pokud budou přídavky kvalitní a podávány dostatečně rychle tak za pár let se z ní 9 stane
-
Pve je strileni bez mireni do polostatickych cilu a pvp je neprehledna matlanice kde nevite, jestli je nepritel UI nebo protihrac.
9/10 je uplne mimo, ale castecne bych to chapal u cloveka, ktery zacal hrat hry pred 5 lety. -
Destiny jsem hrál sice zatím jen během bety, takže to taky asi nemůžu úplně správně posoudit, ale Warframe mě opravdu baví podstatně víc. A co teprve až konečně vydají ten update, pridavajici open world zónu...
-
Preteže je to hráč, nemusí se zalíbit vydavateli a ve své video recenzi nezapomněl zmínit i negativa. Aby si potenciální hráči dobře rozmysleli, zda investují 90 EUR (s DLC) za slib, že v budoucnu přinesou spoustu nového obsahu. Porovnal první i druhou část a zhodnotil, že se vlastně nic nezměnilo a klidně to mohli vydat jako DLC k první části. Za to by ale nemohli chtít plnou částku.
-
Jen 9/10? To me prijde ze to, Kremser dost podhodnotil. Tohle melo mit 10/10 a rovnou vyhrat GOTY.
-
Kdo je Angry Joe a proč by měl být relevantní zrovna on?
-
Nejvíc je mi smutno z toho, že tady se bavíme o Bungie Activision. Herní giganti, kteří mají jedinečnou možnost jak posunout hry někam dál. Ne oni udělaj, sice řemeslně dobře udělanou, ale stálé průměrnou hru s minimálně nutným obsahem, která by možná byla něčím úchvatným před deseti lety, nyní je však rok 2017. Bohužel opravdu Activision vede prostě byznys na prvním místě, kreativitu a volnost až někde za druhým a třetím místem, kde je ten byznys jen v jiných barvách, je to kalkul nic víc. A bohužel i herní novináři to nevidí. Viz microtransakce ve hře za plnou cenu, jejíž další obsah si stejně budete muset koupit. Neřekl bych ani popel proti těm mikrotransakcím, kdyby další obsahové dlc byly zdarma, pak by to dávalo smysl. Ale takhle je to prostě hamižnost, která ovlivňuje herní zážitek, ať už chcete nebo ne.
-
... nechápu, proč tě pouštějí...to by se jim nemělo stávat.
-
jj Kremser už mnohokrát ukázal svoje zázračné literárne pero a um neomylného recenzenta :D
-
LuLz tato diskuze, to je soda, je třeba vyčistit ten Augiášův chlév známý jako diskuzní fórum na games.tiscali. Že by se tu dalo povídat třeba o hře samotné, to je čirá utopie, zde se to jen hemží multinickovými zakomplexovanými jelimánky, co nic nehrají a na vše jen zahořkle flusaj... horší jak děcka z CoD na xbonu....
-
proto píšu bitka a né bitva duh...
-
Mirotransakce jsou podle Games.cz v poradku dokud te je nikdo nenuti kupovat. Takze i v tomhle pripade je to OK a vsichni jsou spokojeny.