-
S tím, co píšeš, v celku souhlasím.
Ta hra má podle všeho dobrý základ. Stejně tak se ale zdá, že tam opravdu (opět) chybí část obsahu, který by u pokračování již mohl být v základu (trochu mi to připomíná situaci okolo The Sims 4). Pořádně to však neposoudím, protože jsem Destiny nehrál a ani se nechystám, není to můj typ hry. Shodou okolností jsem však ve Warframu pár hodin strávil (přestože je to podobná hra) a přijde mi, že je to zajímavější už jen tím, že je ta hra daleko unikátnější. Destiny mi vždy přišlo jako poněkud generická hra, která si nedostatek nápadu vynahrazuje vysokými produkčními kvalitami a vycizelovanou hratelností. Své hráče si to však najde a v tom nevidím žádný problém.
Ale jak říkám ,soudím jen dle vnějších informací. -
Od tý doby, co se zjistilo, že má k izo rpg 100x blíž, než Zelda.
-
My co se v tom trochu orientujeme vime ze recenze od Kremsera a nekterych dalsich je lepsi necist. Horsi to maji novackove...
-
a od kdy je Original Sin iso RPG? *15*
-
Tahle recenze rozhodně není objektivní...protože v ní pro jistotu chybí zmínka o mikrotransakcích, ale úplně :D Mikrotransakce, kde za blbé potisky na zbraně utrácíte real money, a místo toho aby vám zůstaly navždy a mohli jste je nanést na celou výzbroj, teď máte vždy jen jeden na jedno použití na jednu část výzbroje. Krom toho lze nyní kupovat weapon moduly, takže už je to Quartz Pay To Win, né úplně, ale něco málo tím směrem nahlodávají. A tohle všechno bylo v Destiny 1 daleko klidnější, takže..kdyby to pan recenzent zmínil, tak by musel známku sesunout, protože Destiny 2 opravdu nezlepšila vše z jedničky k lepšímu, vzala i něco málo a vzala to k horšímu. FOR THE MONEY OF OUR BELOVED SHEEP!
-
Ono to zase nemá špatný základ.
Graficky je to velmi dobré, prostředí hezké, pocit ze střílení není špatný.
Ten pohyb v bete byl trochu jiný než jsem čekal, ale dalo se na to zvyknout. Problém vidím to, že to vydali předčasně, zase je málo obsahu protože to rozdělili na další DLC (které tě donutí koupit všechny, jinak si nezahraješ), implementování mikro transakcí do hry za plnou cenu.
Shodou okolností jsem nedávno zkusil Warframe a můj osobní pocit je, že to je momentálně lepší volba. -
Byla tu řeč o MMO a iso rpg, takže nádherný fail. Měl bys to zabalit, tlamo.
-
ale těsně, škoda...
-
zelda 108 recenzí a 97% a drž už tlamu....
-
Singleplayer ani pvp by mne v tehle hre nebavili ale kvuli pve bych to mozna zkusil. Musim se podivat na nejake streamy jestli by mi to sedlo.
-
Jo, Numenera je fail.
Souhlas!!!
Divinity Original Sin - 87/8.7... -
Ty online bitvy jsou jen 4v4 areny
-
Tak ona sestka neni spatna znamka
-
lol = akatosh/Femto sonylicker a naklikávač
-
XBOX One dokonca 85/5.0
-
Znamka srandovni, na generickou, sterilni a nudnou hru vice nez slusna znamka.
-
Ano, videorecenzi AngryJoea jsem viděl také. A jeho argumenty se mi zdají jako detailně prozkoumané a dobře podložené. Nicméně zároveň je vidět, že jeho přístup ukazuje spíše na názor člověka, kterému ona hra nesedla (ať už z různých důvodů) a tedy jeho hodnocení odráží spodní část (rozumného) spektra.
Tato recenze na games.cz ale zase celkem zdatně argumentuje pozitiva hry a poukazuje zase na pohled člověka, kterému se naopak hra velmi trefila do vkusu a tak ho potěšila. To pak odráží zase vyšší část spektra hodnocení.
Nemyslím si, že se oba pohledy nutně vylučují. Spíše ukazují na šíři názorů na danou hru ovlivněné subjektivitou daných recenzentů. Otázkou tak není, kde je pravda, ale s kým se spíše daný čtenář ztotožní. -
Numenera 81%, Tyranny 80% >Destiny 86%
Fail!!!! -
Sony klaka má záchvat...
-
Destiny 2 - 86/5.9
Pillars of Eternity - 89/8.3
fail