-
MMO + konzole, to je zábavný asi jako klikat na sušenky
-
moba nebrat...
-
na 10 už to ale fakt nebylo...
-
angry joe je šašek co pro sledovanost udělá cokoliv... naprostý trapáček kterému by měli bloknout všechny videa a byl by klid....
-
v ústavu někdo zapoměl zamčít dveře...
-
těším se, jak si projdu single a pak se s kámošema vrhnu do online bitek a coopu
-
iso rpg nebrat!!! *12*
-
Ja teda radeji dam na fanouska a hrace, ktery hru hraje, nez youtubera, ktery uz z principu musi tech her hrat co nejvic a u niceho nevydrzi a kdyz uz ano, tak je to vetsinou sponzorovana vec
-
MMO nebrat!!! *12*
-
Nedovedu si moc predstavit jine hodnoceni po te co clovek venuje hre desitky hodin, i kdyz to je MMO *4* Ja osobne se docela tesim, ze se Destiny dostane na PC. Vzpominam si nekolik let zpet na E3 a predstaveni her pro tehdy nove konozole a byla to prave Destiny, ktere me zaujala nejvic. Ted jsem zkusil betu a herni svet, prostredi me opet nadchlo *14* hratelnost byla taky dobra a tak urcite zkusim vic.
-
pravda. nic nepiš, protože je to zbytečné, hru jsi nehrál, takže tvůj názor je hodnotný jako lidí na MT.
"Destiny 1.5 has a lack luster UI, same rinse and repeat hord mode gameplay, story ending locked behind expansion pay wall, PTW micro transactions, held back PC version for Sony marketing reasons. Graphics and sound are great"
Tak na tohle se odvoláváš. Opravdu raději nic nepiš. -
...
-
6 tomu dal AngryJoe, takže asi na tom něco bude, nicméně to neznamená, že prostě se s tou hrou desítky hodin nezabavíš... Jsou mnohem horší hry za tu cenu, třeba COD *1*
-
no jo ale naco to tam vubec davali?
-
Nezlobte se mě, ale právě tato fanúškovská nekritičnost je důvod, proč se hráči dívají na Metacritic a recenze ostatních hráčů na YT před nákupem. Hra za 60, -EUR, s ohlášenými dalšími 2 DLC, téměř žádným end-game obsahem, mikrotransakcemi dostane tak vysoké hodnocení?
Včera na YT vydal Angry Joe svou recenzi a to mi přijde mnohem přesnější.
Nebo jak zhodnotil iný hráč: "This sh * t breeds laziness, narcissism and entitlement. This sh * t is epitome of participation and trophy gaming ... an illusion of gaming"
O to víc jsem zklamaný, protože to byla jedna ze dvou her letos, které jsem si chtěl koupit v první den. -
9? Sranda že?
-
DOTAZ: Bude i recenze PC verze ?
-
je tam příběhová kampaň, kterou můžeš projít i sám
-
Na to, že je to od Kremsera, tak ta recenze líp ani dopadnout nemohla.
-
Tesis se na singleplayer v MMO?