Přejít na výpis diskuzí
Destiny má nádhernou oblohu, ale jen jedno prostředí pro každou planetu
29.7.2014 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
taký ret... exoti ako Jack1947 a spol si tu môžu písať koľko chcú, ja napíšem 2-3 úplne neškodné príspevky za mesiac a tiež že ban :D človek by povedal že oni su nejak dohodnutý
Kedysi tieto diskusie na games fakt za niečo stáli, dnes sa sem chodím raz za týždeň zasmiať na bande trollerov a troller-feederov ktorý tu tvoria 90% komentov a admini sa na tom musia pekne zabávať hehe.. -
vyzerá to príliš priemerne :/ nechápem ten hype okolo hry, moje pocity s bety sú nemastné, neslané aj ked hra to zla nebude
-
Hmmm,ale to je zamereno na uplne jiny typ hracu. Planetside 2 je ciste PvP hra. To spise tu hru co zminuji vyse -Defiance. Je zdarma,je scifi,je to otevreny svet s auty a je to yazmereno hlavne na PVE. PVP jen okrajove.
-
To je právě ten problém - Bungie Destiny jako MMO neoznačuje a nikdy neoznačovalo. MMO tomu začali říkat hráči a herní novináří (někteří) je v tom vydatně podporují. Bungie se několikrát vyjádřili že nedělají MMO, ale moc to nezabralo *1*
-
tak tak, jestli chcete brutální FPS řežbu na obřích planetách,která vás jen tak nepřestane bavit, měli byste skočit po Planetside 2, co navíc, je zdarma :)
-
Z Borderlands si tvůrci vzali nejvíc inspirace, bych řekl. Každopádně to už si radši dám znovu Borderlands 2, která mě nebavila, než hrát sterilní Destiny, která se snaží být něčím víc, než je (obyč online FPS zívačka).
Jinak mi redakce opět dala ban za naprosto normální a neškodný komentář. Ale já se jen tak nedám. Chci, aby lidi věděli, že tu vládne komoušsko-fašisticko-diktaturskej režim a že už vlastně nemá ani cenu sem cokoliv psát, když normální uživatele banují a ten opak nechávají na pokoji. A nejhorší je, že se k tomu ani nevyjádří. Vrchol drzosti. *16* -
Ono je to napsane i v clanku. jen mi to uniklo. A taky jsem prehlid ze je to jen na konzole. Takze si muzu nechat zajit chut.
-
A PVE se neda hrat jako MMO? Vzdyt 95% MMORPG na trhu jsou hlavne Pve hry.
-
Nadpozemska
-
Je to podprůměrná koridorovka, která jakoby vypadla z roku 2003. Leveldesign je špatný, AI je špatné, multiplayer je nezáživný.
-
Vzhľadom na to, koľko článkov o tej hre je, musí to byť komerčný úspech.
Aj keby to mala byť priemerná strieľačka. :) -
To by mě taky zajímalo.
-
Me to teda pripomina hlavne Borderlands...
-
takze cela hra je len o strielani jak dmnt? nic ine? to by ma omrzelo po par hodinach.
-
Podle mě ani moc ne, tohle je spíš PvE, zatímco v Planetsidu PvE neexistuje. Pořád teda nepochopím, proč Destiny označujou jako MMO, když většinu času se stejně hraje PvE.
-
Předobjednal sem si Destiny Limited edition protože mě hra v trailerech ohromila a ta edice se mi líbila opravdu hodně. Když se spustila beta a já si ji zahrál tak po úvodním filmečku a první misi sem si říkal že to bude naprosto úžasná hra, ale jak sem postupoval dál a dál tak mi přišlo že se mise opakují a tak mě to přestalo bavit. Po rozhodování sem objednávku zrušil a radši si budu šetřit peníze na nové AC U a hlavně třetího Zaklínače. Pro mě to je důkaz že onlinovky nikdy nemůžou být lepší než klasický singleplayer *4*
-
Vyjímečné jsou nepřeberné miliony na marketing. *13*
-
Když se teď dívám na počasí v 1. Stalkerovi samozřejmě s módem na počasí, tak tohle je hadra.
-
Mesicni PLANINU ? Ve videohre? A tam by podle tebe byla jaka gameplay?
http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/2-lunar-surface-of-earths-moon-stocktrek-images.jpg -
PR jak jinak *5* *6*