Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty ses fakt vtipalek *1* *1*
  • To si teh fps asi moc nehral co? Bavit te to nemusi, ale nejhorsi fps? To fakt zavani trollovanim.
  • Halo nehraju - nudi me. Ale nadruhou stranu bungie venuje vyvoji her asi tak 10x (dobre co se tyce halo taky miliony dolacu ze strany M$ ale to je nepodstatne) vice nez ostatni sr@ci dnesni doby kteri se neboji vydavat nehotove sragory.... Takze i kdyz nejsem fanousek serie Halo, tak ta prace zatim je proste videt..... Napr. jen malo her ma tak propracovany coop... a tady tomu urcite nebude jinak ...
    Proto kdyz bungie neco ohlasi, tak vetsina vi, ze to nebude jen sezoni h00vno kterych je vsude dost a bohuzel i ta si spousta lidi predobednava... Takze tohle tvrzeni neni tak uplne k veci..... *3*
  • Fanboyové útočí. *1*
  • MrSanta
    Jen to ne! To by mě pak velmi naprdlo, že to zatím není na PC. Takto mi to je celkem putna *1*
  • Trapnej pokus o trolling. Už jenom tvůj avatar svědčí o tom, co jseš za kokota.
  • Dej si facku za to, co jsi tady vyblil.
  • Magister_Peditum
    Vizuál pěknej. Jinak příběh mi připomněl Age of Strife a následné Unification Wars z Warhammeru 40k. Už jen chybělo, aby se tam na konci objevil Císař a jeho Adeptus Astartes. *15*
  • walltar
    Hej já nevím, ale ta věta "Nebudu tedy zatím podnikat žádné další kroky." To mě dostalo. Aspoň sem se zasmál. Ale mohl by si nějaké kroky podniknout ... například kroky k nejbližší stěně o kterou pořádně třískneš hlavou, třeba to už potom budle lepší.
  • Vsadím se, že tys goldy dostal :)
  • Veskoslav
    Podívej se co píšeš za "uvěřitelné" historky. Tomuhle by nevěřil ani Rimmer či vlčák po lobotomii mozku....
  • Koukám že jste v pořádném afektu, možná by ty prášky pomohli Vám. Čemu věříte nebo nevěříte, tak to je Vaše věc.
  • Veskoslav
    Ano právníci v rodině mají spoustu práce s tím, aby ti připravili hromadnou žalobu kvůli mincím do Bety virtuální hry *1* Když už si vymýšlí, tak aspoň aby se tomu trochu dalo věřit...Takto to vypadá, že vedlejší pokoj obývá Napoleon a Hitler a přes chodbu má pokoj matka Tereza....
  • Mám pár známých v rodině právníků, takže právní podpora je pro mne na zavolání a zadarmo. Hezký den.
  • Veskoslav
    Žádné další kroky. Ty jsi takový humorista. Hele a bereš na to aspoň prášky?:) Jde mi o tvé zdraví.
  • Děkuji za reakci a vysvětlení problému. Nebudu tedy zatím podnikat žádné další kroky. Souhlasím i se stažením tohoto vlákna, pokud bude tento problém alespoň uveřejněn v Bleskovkách, aby nezasahovalo do této diskuse.
  • Veskoslav
    Nemesus: máš pravdu:-D Aspoň co vím, tak spousta právníků to tak dělá. Obzvlášť když jsme na srazu v Praze. To by jsi měl slyšet ty historky *1*
    Sabre: Ukaž mi právníka, který ti tohle poradil.... Asi nějaký dětský průvodce světem fantazie.
  • sleepless
    Byl stažen, protože se vyskytl problém s kódem. Fungoval, pak přestal. Až si to vývojáři pořeší, a bude to fungovat, tak bude článek znovu zveřejněn.
  • Takže po konzultaci s právníkem mám zvažovat hromadnou žalobu. Já ale doufám že se to obejde bez toho a redakce sjedná nápravu buď formou omluvy nebo náhrady slíbených zlaťáků. Prosím redakci o reakci do kdy bude sjednána náprava. Přeji hezký den.
  • Kdybys tušil, jak moc se pleteš. Pro ně je to práce, když někdo příjde do nemocnice, že ho bolí něco nejasnýho (viz třeba fantomový bolesti), taky nevoláš blázince, jsou to všechno kšefty. Proto je tu tolik lidí, co chodí k psychiatrovi aby měli invalidní důchod a přitom jim nic není, ale léků jim napíšou hromadu. Klidně to s tebou bude konzultovat měsíc, za každou konzultaci mu zaplatíš a pak se doberete k tomu, že s tím nic neuděláte *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit