Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    Bungie, nejprecenovanejsi studio na svete?
  • Tak zrovna to tvoje "If you fail, all humanity will be lost" nepatri mezi neco, s cim by prisel prvni prave ME, nemluve o tom, ze v obecne rovine je to dost ohrana pribehova kostra nehlede na medium.
  • U me spokojenost, ten svet a cela ta omacka okolo se mi libi. Bude to EPIC! Tohle Bungie vzdycky umeli. Doufam, ze opet udelaji spickovou AI.
  • Máslo , Halo je v pohodě , sere my Microsoft že to totálně zxboxil a PC fok ya *9*
  • Já nevím. Vzhledem k tomu že Bungie pracovalo na Halo což je jedna z nejhorších FPS sérií co jsem hrál, tak mám trochu strach, ale kdo ví, třeba to tentokrát vyjde.
  • hned v prvni vete clanku se pise ze PC a Wii U jsou jediny dve platformy na ktery to nevyjde..
  • Spíš to prej působí, jako by se to inspirovalo jednou z (podle informací, asi ji koupím) nejoblíbenějších sci-fi knih: Konec Dětství (Childhood's End, Arthur C.)
  • Shania
    Nebo to taky vypada jako Halo, že?:)
  • Působí to taky na někoho jako obšlehnutej Mass effect? If you fail all humanity will be lost blablabla. Nějak to na mě zatím dojem neudělalo. Naopak.
  • Pilgrim66
    Tak to vypada jako takovej kockopes-vsehochut. No uvidime, co z toho vyleze. Aspon ze je to na PC.
  • blixa
    Podle posledního infa uz by to ted melo byt vsechno ok, clanky se zobrazuji normalne.
  • R.I.P. upřímnou soustrast. Ne opravdu mě to mrzí *3*
  • blixa
    Umrel jeden ze serveru, kluci pracujou celej den na naprave..
  • Nabourali jsme se do jejich serveru a počítačů za účelem přepisování nespravedlivých hodnocenní.
  • Co je sakra dneska s vašim webem? Během dne mi to hází errory a teď mi to pořád píše článek nenalezen *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit