Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smrtihlav2000
    Takhle se zasmát hned po ránu. Fakt dík. Každý normální právník se na tebe podívá, zvedne telefon a obvolá nejbližší blázince, jestli jim někdo nechybí......
  • Ale tak stačila by ta omluva, která nikde není a asi ani nebude - měla to být první věc po tom, co se zjistí že došlo k nějakému omylu. To bych to neřešil, ale udělat poděl a pak o tom mlčet?
  • Proto tu problematiku budu konzultovat s právníkem.
  • Veskoslav
    Když už tu ty blázne plácáš o Těch zákonech, doporučuji si je nastudovat podrobněji....Jak říkám, Vy blázni a trolové jste čím dál vtipnější.
  • No nenechám si sr*t na hlavu jako tu, tak si zalez do své jeskyně a schovej hlavu do písku. Nejdřív musíš ale na kolínka, teprve potom tam můžeš tu hlavu schovat.
  • Veskoslav
    Vy blázni a trolové jste čím dál vtipnější......
  • NonSuch
    hral... evidentne, evidentne
  • Podle mne to však žalovatelné bude, neboť ty goldy jsou za skutečné peníze a tedy každému vznikla škoda 240,-
  • Máš v podstatě pravdu, ale ohledně PC se řeklo, že se to zvažuje, ale že to není potvrzené.
  • Nevadí, kdyžtak se poradím s kamarády právníky, jestli nejde o podvod (§ 209), podílnictví (§§ 214, 215), nebo jiný trestný čin.
  • MinisterOfSillyWalks
    evidentně si od nich nic nehrál jinak bys to nemohl vypustit z držky *7*
  • Budou.
  • Jo to mne taky, ale diskuse je stále na serveru:

http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/rozdavame-zlate-tokeny-do-f2p-valecne-akce-heroes-generals-62080/?&itemId=1088715#item-1088715

Tak co Games? Kdy mám očekávat příval zlaťáků? Nebo by bodla alespoň omluva. Snad na to mají koule a nebudou dělat jakože se nic nestalo....
  • Docela by mě zajímalo, kam zmizel článek o Heroes and Generals.
  • Grandhalf
    Ty vole já sem ale taky dobrý máslo ...
  • oprava - sorry, pochopil som to najprv, ze okrem pc a U aj na ostatne, tym padom moj prispevok pada..
  • pekne namalovany obrazok, ale je to aj na U, takze tym padom to bude zastarala vec (a nie, moznost zvysit nejaky detail na pc a next gen to nezachrani)
  • samozřejmě, ale prostě to na mě dýchlo tím Mass effectem nejvíc. Neznámá rasa zplundrovala lidskou civilizaci a podobný žvásty. Ale když to někomu stačí ke štěstí, nemám nic proti.
  • No já se těším na článek a diskuzi ohledně toho, co vyblil ten spoluzakladatel Bungie. Doufám, že bude. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit