Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Recenze ok, i když tady by asi lépe sedla videorecenze, protože spousta těch věcí se obtížně představuje (i těch vytýkaných). Celkem by mě jinak zajímalo, proč si tady snad nikdo po sobě ten text před zveřejnění nečte. Hraní muselo zabrat několik hodin, psaní recenze taky nebyla minutová záležitost. Proč ale nevěnovat ještě pět minut nějaké finální korekci obyčejným přečtením textu?
  • a alien uz je za dvermi,ehm ehm
  • po dlouhy dobe zase jedna hezka recenze...i ta na divinity sin byla pekna *14*
  • Něco podobného bylo i s Watch Dogs, každý to obdivoval a finální produkt? Každý ho hejtoval, jo ty reklamy a reklamy. Hru nadsazují do výšin a skutek utek. Tohle je hra století jak pojď na mně z boku a přitlač!
  • Keyz
    Přesně. Málem jsem to koupil i když nemám konzoli. *15*
  • naprosty odpad i borderlands 1 je lepsi nez tohle
  • maros.goc
    hra, ktorá ale aspoň podľa hypu vzbudzovala nádeje, že zmení svet...a zmenila maximálne tak h*vno
  • Vyzera ze vo Forbes poznaju herny svet cez Farmville a Tetris
  • Watch Dogs kuck kuck... *15* *15* *15*
  • Docela výsměch jak tahle hra dopadla, nejdražší hra na světě která se dá dohrát za 10 hodin. Čekal bych aspoň za takové prachy kampaň na 60-100 hodin. *16*
  • BoB.2
    No co jsem všude četl čekal jsem aspoň 11/10.
  • Vogon
    Celá hra mi připadá jako takové slabší Borderlands, které se navíc bere vážně, ale nikdo mu to nežere.
  • *15* *15* *15* believe the hype

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit