Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    jo to muzes i singl kdyz das hru od znova u mmo je dulezity obsah protoze hrat porad to same jen jinej text nebo to same donekonecna nezabavi cloveka. Ale nemuzu soudit destiny jsem nehral a clovek to pozna az na max lvl kdy dokonci end game. hodne mmo prakticky v ten okamzik konci a pak se ceka na obsah co vetsina hracu dohraje rychle. i kdyz wow je nejaka zvlastni vyjimka:D
  • ucho
    paradox dnešní doby. když se recenzent trefí s číselným hodnocením do názoru někoho jiného, tak se nebojí říct svůj názor (přestože recenze je vlastně pozitivní a hru nehodnotí pro každého jako vyloženě špatnou), když se s hodnocením netrefí, tak je podplacený a nebo se tu pravdu říct bojí. ti recenzenti to nemají lehký :) přitom tahle recenze neznamená, že pro někoho ta hra nebude hrou roku...
  • Vrook
    Proč WD?

EDIT: Aha, jasný.. Watch Dogs.
    Já myslel Walking Dead, ale to, že jsem si na Watch Dogs ani nevzpomněl, hovoří samo za sebe. *15*
  • je to mmo, takže to mužeš hrat prakticky donekonečna a nikdy neomrzí
  • tonnymontana
    Presne ja si myslim ze nezalezi jak je reseno doplnovani zdraví ale zpusob provedeni ve hre. Nepocital bych stim ze se to v dohledne dobe zlepsi, vetsina novejsich her jsou v podstate tutorial roztahlej na 4hodiny v horsim pripade repeterepeterepete a 100 hodin cisteho tutorialu kterej by clovek nejradsi preskociol ale to se dostane k zaverecnym titulkum:D
  • 1.Objektivní recenze je nesmysl, recenze je vždy subjektivní
    2.Mluv za sebe
  • tonnymontana
    lze je souhlasit ale neni to prvni ani posledni hra tohohle predrazeneho trendu osobne bych se vsadil ze vice penez nez na vyvoj slo do reklam a propagace. je to skoda hodne titulu ktere jsou pro normalniho cloveka nehratelne mohlo dopadnout uplne jinak ale vem si treba Wildstar dneska jsem o te mmo psal a skoro nikdo to nehraje malo lidi to zna pritom kvalitnejsi titul clovek hleda tezko v danem zanru. takze bud dostaneme mmo bez lidi co je kvalitni nebo mmo s lidma co se neda hrat:D uzasna doba pro hrace
  • Magister_Peditum
    Mě celkem děsí to, že jedna z nejdražších her současnosti se odehraje za jedno odpoledne s prstem v nose. I kdyby pak do ni postupně přidali obsah, který herní dobu prodlouží o 100 hodin, tak je tohle hrozně špatný přístup vývojářů.
  • Magister_Peditum
    Z herního designu se dá udělat i mnohem rozumnější systém lékárniček.
  • Jo, ale když se na to podíváš statisticky, tak prostě marketing jako ekonomická veličina smysl má a tahle hra je tomu zářným příkladem.
  • ucho
    nevím, jak se to řeší ve wolfovi, ale obecně lze udělat autoheal rozumně, tedy je na hlavu ho nějak démonizovat.
  • No to PVP vypadá jak Planetside 2, a to si můžu zahrát zadarmo *2*
  • No podívej se třeba na novýho Wolfa. Opravdu je autoheal rozumnější řešení?...
  • tonnymontana
    tak to souhlasim delalo to hodne procent ze zabavne hratelnosti. Ale mladsi rocniky to asi uz neznaji nebo jsem nehral novejsi hru kde by bylo neco podobneho jak pises
  • http://www.giantbomb.com/regenerating-health/3015-83/

Doplň si vzdělání...
  • no neni, ale ty chvíle ve starejch fps kdy si se 1% zdraví snažil proběhnout tězkou pasáží a tancoval mezi střelama protože si věděl že jeden zásah a konec byly vždycky fajn adrenalin, třeba v takovym AvP *1*
  • kennyB
    V téhle hře jde ale o štít, který tě chrání. Pokud ti ho nepřátelé zničej, tak jsi skončil. To samé je i na straně nepřítele *3*
  • tonnymontana
    Jo a diky recenzentovi ze se nebal rict svuj nazor zrovna u tehle hry jsem cekal ze i kdyb byla bez barev a ovladala se numerickou tak dostane 10:D ani nejde o cislo spise o to ze jsou vypsany nedostatky a to by mela kazda recenze obsahovat, proste kritiku at kazdej tusi do ceho jde. Nekomu to vadit nemusi ale bude vedet ze to tak ve hre je.
  • U AAA hry je 6/10 solidni prusvih. Tech zklamani roku nam pribiva, WD, ted Destiny. Co bude dalsi?
  • Ano máš pravdu, není to nic špatného, ale abych se začal léčit za 5 sekund?! To je na palici...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší