Přejít na výpis diskuzí
Detaily fungování globálního multiplayeru ve StarCraft II
4.1.2013 | Adam Homola
67 příspěvků
-
BW vysel pul roku po SC1
-
To neni pravda, precti si to poradne.
-
Vtip je v tom, ze momentalne neni mozne hrat napriklad na korejskem serveru s anglictinou.
-
A co ako ? Milujem tieto hadky nast rocnych typu ja uznavam to a ty ono tak si dajme do drzky... Mne je fuk ci sa SC podoba na WH alebo naopak. Kto sa kde inspiroval. Mna zaujima ci je ta hra dobra, vybalancovana a ci ju autori podporuju. A tu vdaka bohu Blizzard sa snazi. Niekedy lepsie niekedy horsie ale bohuzial je malo vyvojarov ktory po vydani na hru nekadia ale stale sa o nu staraju. Napriklad niektore skvosty od EA kde pravidelne po par rokoch vypinaju servery a suppport a patche su tiez bieda. Ale ani mnohy ostatny niesu na tom lepsie. A co sa tyka vykradania tak bohuzial sa spolocnosti inspiruju kade tade a to nie len v hernom businesse, staci sa pozrie na hudbu, filmy atd.
-
sc je blbost
-
Tohleto je absolutní lež pokud nejsi úplná lama na RTS tak si v bronzu v klidu zahraješ jen se základní znalostí jednotek. Já osobně jsem v goldu a nebojím se o sobě říct že mi starcraft moc nejde. Jenže to hraje dostatek lidí kterým to nejde stejně jako mě.
-
Za 870,-
Ale nenech se tou drobnou chybkou odradit, jde ti to fakt dobře *5* -
to máš dobrý pač mě už po týdnu přestala bavit. V tom případě jsou to dobře investované peníze *3*
-
a jakou přidanou hodnotu ti dává Blizzard?
-
Mně se jenom líbí jak z vás děla Blizzard blbce a vy se tomu ještě smějete *4* To jste vážně tak tupí že si nevidíte ani na špičku vlastního nosu?
-
dilina si akurát ty když kupuješ datadisk za 1200 *1*
-
Marines a Spacemarines je dost velkej rozdil uz v nazvu, v lore, taktice a vyzbroji uz tuplem.
Krom toho, Marinaky v powerarmoru má kazda poradna military scifi od dob Starship Troopers. -
neni co zavidet starcraft totiž nehraju, a pokud chceš rict ze hraješ sc a neznas buildorder tak to znamena ze jsi to ani nehral
-
Blizz a GW maj spolecnou historii z dob prvniho Warcraftu, ktery mel byt podle licence WH, ale na posledni chvili z toho seslo, tak jen v Blizzardu na rychlo zmenili "hammer" na "craft" a vydali jak to bylo.. od te doby se obcas postuchuji, jako treba to vozitko v SC2 co vypada jako od Tau (Diamondback?), reaperi s jump packy, nebo nazvy nekterych jednotek (treba zergsky Devourer, GW rika Tyranidum "great devourer") atd :)
-
V životě jsem tohle nedělal a plácám se ve zlatě či platině.
-
Tahle otázka se mele od vydaní SCI navíc jestli znas pozadí W40K tak je trochu jinde než epizodka s Mengskem a jeho radarama jediní co maj společný je podoba space marine ale to je jen podoba v W40K to jsou vybraní jedinci geneticky upraveny v SC to berou hromadne aby meli hromadu vymletech mozku (kdo čet knížku ví) na porazku navíc Blizzard několikrat přiznal kde bral inspiraci.
-
Někdo to hold potřebuje *7* nezávidím vám teda...
-
Je to 1 hra s 2ma datadiskama... Úplně normální věc
Vy lidi ste fakt totální dilini... Vem si SC a BW... SC bylo stejně dlouhé jako WoL. BW to samé, takže si měl hru + datáč, tady máš 2 datáče.
Nehledě na to, že multiplayer se rozjel až se SC:BW někdy v roce 2001, takže 3 roky po vydání původního SC... -
Máš 3 velké servery... EU, USA, Asie
Warcraft 3 měl 4 (US West, US East, EU a Asie)
Takze je to uplne stejne... nechapu proc to ve WoL menili, a ted delaji, jaka to je novinka... -
Starcraft je uplne WH40K.... Vzpamatuj se.
Jedine co to ma spolecne jsou Space Marines, to je tak vsecko...