Přejít na výpis diskuzí
Detaily o Assassin's Creed Rogue - nejtemnější hře série, která příběhově propojí Black Flag, trojku i Unity
5.8.2014 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Hrát za templáře že je hnus? :D.. Jasně, AC už od začátku vnucovala názor, že templářskej řád je jen hnus a vlastně trochu je, ale přímo příběh Cormaca je perfektní a naprosto mu rozumím proč se rozhodl zdradit bratrstvo. I když jsem doteď měl rád všehcny hlavní postavy z AC série, Cormac je neuvěřitelně charakterní..
-
Nebylo by tam kde hopsat no samí poušťě všude všechno rozhlehlé já bych se v egypťě nezabavil co tak třeba Evropa nebo africké pralesy domorodci nebo Asie mě se libí exotické místa jo ac 4 se mi líbila :)
-
Jojo sem yi říkal hned ze začátku jak tam klečel na tom sněhu a měl uplně steiný oděv hmm možná že na tom něco bude kdoví :? :P
-
Tak se mi zdá že nemůžeš vědět že altair nebyl nebo byl ulízanej celou hru měl kapuci ajstli si myslíš že Edward byl ulíznaej nebudu ti kazit dojem :P
-
Nasralo tě že tam nevyšlo unity jak tě to mohlo naštvat když je jasné že by to ps 3 nerozjel jo a nevím jak si můžeš být jistý že tě unity bude bavit je to docela podobné jak starší díly rada skus si zahrát black flag a nepiš tu nesmysli trochu si to chce číst a zjistil by si že unity je graficky ps4rková záležitost můžeš být rád že se hry na ps3 budou vyrábět ještě do konce roku 2015 :P
-
Hele, já se třeba musím přiznat, že mně to až tak nevadí. Jelikož není v současné době žádná slušná hra, která by v takové podobě měla zpracovány námořní souboje, tak jsem na to zvědavý. Právě tyhle vodní hrátky, byť byly někdy repetitivní, mě přitáhly ke čtvrtému dílu a vlatně zpět k celé sérii. Do té doby jsem měl odehraný jen první díl a ostatní mě absolutně nezajímaly.
-
Vždycky jsem rád, když si blbci jako ty vylévají zlost na diskuzním fóru, alespoň je na silnicích bezpečněji. *3*
-
*1* jóó zab ho *15*
-
v AC3 to blo po velkym požáru , tady to bude v plny vystavbe. Jinak Haythama bude mít údajně na lodi jako padawana
-
NO SH*T vsichni ti moc dekujeme za vysvetleni *7* ....za 1. jednicka byla nuda a stereotyp jak prase...za 2. ja mam zase dost dmntů jako ty co maji v oblibe osvetlovat nam kazdou....ale....A posledni vec Assassins creed = assassini, Pirates creed = pirati, Templars creed = templari, Kameno zrouti creed = kamenozrouti.....get it now? ....skoc do zdi *3*
-
snad sis nemyslel ze to budou programovat znova :D zrecyklujou co maji ze 3 a 4 a bum AC Rogue je na svete. Jo a 1000Kc diky :D
-
Běž si zahrát Minecraft na nejnižší obtížnost a nebreč
-
Tak za prvé TheGGG jednička, že byla nudná? *8* omg dej si facku. Za druhé Chytráci co říkaj proč se to jmenuje Assasins creed, i když je to o templářích je to jednoduchý, je to název toho titulu (značka), tak kvůli tomu nezměněj celý název. Další věc v čem by měl být New york 18. století lepší, než New york 18. století z AC trojky. A to že se vám nelíbily poslední dva tituly AC a brečíte nad Ezio ságou, tak zamáčkněte slzu a běžte si to znova zahrát, když se vám to nelíbí a chybí vám to. Názor mít člověk může ale když pořád čte a poslouchá jak si lidi stěžujou že to není AC2 atd tak toho má už dost. A poslední věc, proč si nezahrát i za druhou stranu, obvzlášť když se v tom příběhu skrývá odtajnění spojitosti AC 3, AC 4 a AC 5 (Unity). :)
-
No paráda :) na něco podobnýho jsem čekal doufám že tenhle borec bude mít podobný charakter jako Haytham Kenway , dokonce by tam s ním mohla být i nějaká spojitost to bych se vůbec nezlobil , ale trochu mě zaráží to proč se to má znovu odehrávat v New Yorku neměla by ta jeho architektura by téměř identická jako ve trojce?
-
Právě že takový Haytham měl hodně slušné argumenty, a pokud jsi dával pozor, vůbec nebyl špatný. Takoví Borgiovci, to byli vyloženě zm*di, ale Haytham byl geniálně napsaná postava, možná bych hrál už v AC3 raději za něho, než za Connora.
-
Dokonalá ukázka toho jak se lidi nechaj snadno zmanipulovat, celou sérii do tebe assassínská propaganda hustí kecy o zlých templářích a tobě se teď za ně chudáku hnusí hrát. To já se těším, není nad to zabít pár kapucáků.
-
Vypadá to luxusně, ale bojím se, aby unity nebyl návrat k nudnému AC1.
-
Nejhorší co se přihodilo AC sérii bylo, že se vydala na moře a tady se zase lodě vrátí v plné parádě. No 4 byla neuvěřitelná s*ačka buď loď nebo sledovačka + příběh, který absolutně nepřidal nic nového.... Unity vypadá moc slibně, tohle ne, ale budu soudit až zahraji.
-
mozna kdybys znal vyznam slova "rogue" tak bys vedel proc se to tak jmenuje.
-
Prosím vás. Tohle nemyslíte vážně ne? Tohle není Assassín. Jak jste si mohli všimnout tak je to templář. Netuším proč se to jmenuje Assassin´s creed rogue když by to mělo být Templarˇs creed Rogue. Tohle si v životě nekoupím abych zabijel Assasíny se kterýma jsem hrál do trojky. Black Flag už taky není Assassín ale pouze pirát. Tohle už není to co bývalo. Zklamali mě. Úplně se mi hnusí hrát za nějakýho templáře....