Přejít na výpis diskuzí
Detaily o Assassin's Creed Rogue - nejtemnější hře série, která příběhově propojí Black Flag, trojku i Unity
5.8.2014 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Connor byl nejvetsi loser....tak nezajimavou hl. postavu jsem ve hre dlouho nevidel. Eddie je REBEL
-
Nebo chaplinovský knírek
-
reakce na Krescz
-
eh dle wiki byly v II WW templaři všichni. Adolf,Stalin,Churchill,Rosevelt. takže jsem zvědavéj z koho udělaj Assasin, z Rommela ? *15*
-
Od 3 dál už je to jen kálení a zvracení na to co bylo neotřelé, jedinečné a špičkové. Poslední dobrý a příběhově vytuněný byl Revelations. Nechápu to nekonečné protahování a parazitování na jménu dobré hry. To co je od 3 dál už s původním nápadem nemá nic společného a spíš je už nehratelná konzolová omáčka. Když to ale lidi chtějí.......... *11*
-
A další věc pokud by unity bylo i na staré konzole tak by na nových asi vypadalo stejně jak rogue čily žádnej grafickej posun. Tahle doba tu už byla když ps3 nahradilo ps2.
-
No ono ani nevyšlo na nové konzole *1* Zatím.
-
A nejhorší je, že se z toho stane buď Watch Dogs nebo CoD *1*
-
Chtěl bych AC v období feudální číny. Trochu nějakého toho kung fu a možnost po vyhledání mistra, se naučit jeho styl. Ať si strčí Ameriku někam!
-
Altair a Ezio byli nejlepší. AC: Revelations byl pro mě poslední díl AC
-
nejvice me sere to ze na ps3 nevyslo assassins creed unity hral jsem vsechny dili zatim a fakt mne vyvojari sklamali *9*
-
hard core survival hra z tropického ostrova je můj dlouhodobý sen :) něco jako sims 2 castaway a forest dohromady *4* prostě simulátor přežití na tropickém ostrově
-
Comet je tohle Rogue
-
Už se v tom začínám ztrácet - Comet, Unity, Rogue, kolik toho ještě letos je?
-
Edwardovi? Nemyslels spíš Connora? Eddie byl celkem fajn.
-
Ve Forestu není ani jeden zombík.
-
Myslím, že Aleš k tomu něco psal, ale to už je nějaký ten pátek.
-
Jsem rád, že je v článku na mě pamatováno.
-
hral jsem dvojku pak jeste jeden dil. Oba dokonce. A black flag tak 5 hodin a zjistil jsem, ze mam preasasinovano. Furt dokola. A bozi grafika me nedonuti si to koupit. Uz je toho sameho dokola dost.
Chtelo by to hru s bojem o preziti, kraftovanim, ale bez zombiku.
Az tohle nekdo kvalitne udela, bude ti hit. Nechapu proc tu diru nekdo nezaceli. Forrest atp vsude zombici. Vavra po stredoveku by mohl zacit delat tohle :) Dira tu je a hlad zatim taky.