Přejít na výpis diskuzí
Detaily o Assassin's Creed Rogue - nejtemnější hře série, která příběhově propojí Black Flag, trojku i Unity
5.8.2014 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
To se jako máme těma asassínama udávit? *11*
-
To už moc krátce asi nepůjde sesumírovat, ale stačí hodinka wiki čtení :)
-
Je fakt, že do toho období by se více hodila emo patka :D
-
S Egyptem a templáři by to bylo lehčí než s tím Japonskem, ale spíš bych to bral tak, že by udělali něco na styl AC v Egyptě a Japonsku, ale jmenovalo by se to jinak a samozřejmě by tam nešlo o assasíny a templáře.
-
Je dobře, že Rogue bude na starší generace konzolí, ale za unity na starší konzole bych byl radši.
-
Proč je pokaždý hlavní hrdina nějakej ulízanec s culíčkem? Vypadají tak všichni kromě snad Altaira.. fakt creativity level 999 *6*
-
byla to normalni otazka, kazdy rika ze bude nabite leto a podzim tak se ptám bo to moc nesleduju co kdy vyjde
-
Kdyz nic jineho je Cormac druhy nejsympatictejsi pro me po Edwardovi..
-
Paříž sama o sobě je super horší je už zasazení do revolučního období a hlavně nutnost hrát za revolucionáře což mi to naprosto znechucuje. Vsadil bych se ale že ve hře bude znázorněn i nástup jakobínské diktatury proti které se protagonista postaví.
-
krátce: aliens did it
-
Tak já ti to shrnu. V AC jde o boj asasinú s templáři. Pokud to chceš konkrétněji, tak by to bylo na několik hodin psaní. :D
Klidně se zeptej co chceš konkrétně vědět. -
MOHL BY nejakej schopnej redaktor znalej veci...nam to AC trosku sesumirovat a vysvetlit nam beznym hracum o co tam vlastne jde od 1. po posledni dil....a co se chysta....hlavne to nedavejte nikomu kdo delal posl. recenzi na auta....
-
A nebojoval Conor náhodou zato, že ich chceli vysťahovať zo svojho územia a zato, že mu templari zabili matku? Nabudúce by som asi skusil byt viac pozornejsi pri vnímaní príbehu ;)
-
Však oni tu Paříž ještě skrouhnou..., ala Watch dogs. Však uvidíš... :D
-
Prijmeni je ale typicky skotske. Je to jen ma spekulace stejne.
-
*1*
-
Jo, dost. Vzpomněl jsem si na něho.
-
Za mě AC1 nejnudnější. Ale s tím Eziem nesouhlasím, absolutně top postava ze série. Ze začátku byl frajírek, ale potom se dost změnil a nic neztratil ze svého charisma.
-
Taky vám ten Assassin v bílem obleku připomýnal Altaïra?
-
V porovnání s Unity mi to přijde nezajímavé :/. Amerika už tu byla. Jsem velký fanoušek, ale nevím, no. I když AC4:BF se mi při úplně prvních informacích taky nezdál a byla to paráda, tak uvidíme.