Přejít na výpis diskuzí
Detaily o Assassin's Creed Rogue - nejtemnější hře série, která příběhově propojí Black Flag, trojku i Unity
5.8.2014 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
jdu cekat do skyrimu...-D
-
Přesně, s tím kde se tam vzali templáři se to už dá nějak obkecat.
-
jj,snad pristi rok....dal bych egypt a japonsko....-D...Rok 2016 nejakej asiskej dvoudil...-D
-
Quentin...-maji to na nas pekne nachystany...-D Rogue vyjde v listopadu 2014, Zaklínač 3 v únoru 2015......... zaklinac bude mazec...
-
Sakra, stejně už je to dějovej b0rdel, tak to šoupnětě do Japonska v období Meidži a bude.
-
unreall - nevím kde jsi vzal, že by AC1 měl být nejlepší. Nejlepší AC je samozřejmě AC2, to ví přece každý...
-
proč by mělo to, co vyjde teď, mít něco společnýho s nabitým říjnem/listopadem?
-
Rogue vyjde v listopadu 2014, Zaklínač 3 v únoru 2015.........
-
luxusni scenerie divoke prirody ameriky....no rikam...mam strach aby me unity neprisla moc jednotvarna....Rogue vypada pro me zajimavej...ale hitem roku ma byt zaklinac 3 ne?? v 12/14? ,bych Rogue nepostel proti taovymu hitu....
-
K tomu humoru to má taky dost daleko *9*
-
Ale jinak hratelnostně se mi trojka líbí moc, snad teda až na ty pasáže ze "současnosti", ty mě se*ou nehorázně, ale tak to už si člověk zvykl
-
Talián měl aspoň osobnost, taky tam byla ta osobní msta a vývoj postavy, nehledě na ten přízvuk *1* Connor dostal příkaz od halucinace ve vodě, že se má jít přidat k hašašínům a tak šel. A vůbec, žádné dilema, proč to všechno dělá nebo tak. Ve trojce se mi podstatně víc líbil Haytham, ten mi příšel, že aspoň plně věřil tomu, co dělal.
-
libil by se mi ten egypt...jizda na velbloudu nekde pres poust...pyramidy.cesty na arabsky poloostrov...,třeba přisti rok...-D,mapa Parize vypada skvele...urcite stahnu oba nove dily...-D
-
Tak jestli myslíš samostatnou Paříž, tak ta v Unity zatím vypadá krásně, ale to je tak vše, co mě na Unity zaujalo. Hrát za templáře, lovit assassiny a celkově si prožít děj z druhá barikády, to je mnohem lákavější. Zvlášť, kdyby byl příběh temnější.
-
Bohuzel assassins creed me prijde jen, ze predelavaji textury a sem tam upravi nejaky ten quest podel oblasti pro kterou to udelali. Neni to jinak porad to same? :)
-
Ten přízvuk je irský ne skotský
-
Sdílím tvoji nechuť.
-
conor byl nahodou slusnej dil...ten sem si uplne uzil....jednicku mam do konce,dvojku sem nedohral,ctverku mam do konce a jeste porad v PC a zrovna minulej tyden jsem si sel sjet par vln....bojim se aby ta Pariz nebyla moc jednotvarna...
-
Jo,jo. První asasín Ábel, další významná údálost společná celému tomu multikulti týmu, co na té sérií dělá, skákat se bude i po Babylónské věži a bude to všecko strašně autentické, protože ubisoft dovolí dva týdny historické studie... /nemyšleno jako výsměch víry, ani rasistická poznámka - prostě sarkasmus a nemístný humor :)
-
Teraz hrám prvý diel a vôbec mi to nepríde, ako najlepší assassin zo všetkých, ako si niektorí myslia, herná náplň je 9x získať informácie tými istými spôsobmi a potom 9x zabiť vinníkov a hotovka, keby takouto sablonou spravili teraz assassina, tak ubisoft všetci zmetu z povrchu zeme, hlavné, že sa bude stále tvrdiť, že prvý diel bol najlepší...
Takisto nechápem negatívne ohlási na Conora, pričom v dvojke, ktorá je považovaná za ďalší vynikajúci diel, je hlavný hrdina Talian manekin z telenovely a to už nikomu neprekáža...ľudia sú niekedy divny :D