Přejít na výpis diskuzí
Detaily o profesích a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
15.3.2014 | Redakce Games.cz
139 příspěvků
-
Asi ti nedochazi princip a mechanika hry v Elder Scrolls. Tam klidne muzes mit heavy na kouzleni ale benefit z heavy neni dobry pro kouzleni a duvod?
Light Armor (roba) - umoznuje treba lepsi regeneraci many
Heavy Armor - nema zvysenou regeneraci many, ale zase vic vydrzi
Pak uz je jen na tobe, zda vyhazis vsechny kouzla pokud na to mas manu a cekas az se ti za par let doplni a nebo si vemes robu a muzes kouzlit temer porad... Nebo vyhazis kouzla prehodis na zbran a mlatis hlava nehlava. :)
Obdobne je to s medium armorem, kde se ti treba lepe doplnuje stamina oproti Heavy a lepe se ti uhyba utokum a jsi mobilnejsi, dokazes dele behat a pouzivat silnejsi utoky atd. -
javorovej, ale ty classy tam bohužel jsou - zcela nesmyslné a nezapadající do původní koncepce. Jakoby udělali vývojáři jen půlkrok a máme takové classy ne classy a ještě k tomu bez zajímavého rozvoje.
-
hloupy jsi ty, opravdu, evidentne netusis o cem mluvis *7*
-
Cece .. pokud ve hre nejsou takovy mechaniky ktery tu zminuje trebas trollda = bydleni, potapeni ... tak to neni o zadnych QA, to je o naprosty neschopnosti.
-
Jenze hraci tu maji dalsi stovku her, ktery jsou ve fazi "dodelanosti" o 5+let dal nez bude TES. Vysvetli mi pak jeden jedinej duvod, proc bych mel 5let platit a cekat (jestli vubec) nekdo neco dodela ... kdyz muzu mezi tim zcela gratis hrat neco, co uz proste nejak funguje?
-
Konzole zadnou MMO neuzivej - jednoduchej fakt.
-
Ber to tak, ze 150M z toho je PR ... ;D
-
Ja bych dokonce rek, ze z toho mnoztvi rozdavanych klicu je videt, ze maj vubec problem vygenerovat potrebnou testovaci zatez. Proste proto, ze kazdy po par minutach zjisti, ze to je nuda/nefunguje to/... a odejde.
-
Ber to tak, ze to je tzv "palebna priprava" na to, aby tomu mohli dat 10/10 ... a za 1/2 roku se budou strasne divit, jak je mozny ze neco tako uzasnyho krachuje.
-
Protoze to sou tupci ...
Mimochodem, jak mi bylo sdeleno, nefungovaly qsty nad lv 10, pry umyslne (me to teda zahlasilo ze nemam opravneni ...) .. ne ze ty do lv10 by fungovaly ... (tak 60% neslo splnit vubec). A proc ze to? No zjevne aby se neproflaklo, ze dal to bude stejne => 60-80% qstu nefunkcnich, a z tech co pujdou splnit dohrajes "na konec" hry za 14 dnu .... a pak nebudes mit jaksi co uz dal delat. -
Ja sem prosel bet uz mozna par desitek ... a abych rek pravdu, takhle zabugovanou si zadnou nepamatuju. Ano zazil sem bety, kdy se totalne trebas rozpadaly textury prostredi .. ale kupodivu to bylo do tydne opraveno. Vzdycky to bylo prevazne o nejakym typickym bugu, kterej se v ty bete projevoval, ale nikdy to nevypadalo tak, ze by zcela nefungovaly zakladni mechaniky hry ... vubec si nedovedu predstavit, ze nekdo 14 dnu ... ale i 1/2 roku pred spustenim ostry verze ... pusti verejne neco, co se defakto neda hrat.
Jednoduse 1/2 roku pred se maj resit drobnosti, mozna poladeni vykonu, ale ta hra musi fungovat, a ne ze se 80% hernich mechanik potyka se zcela zasadnima problemama ... typu nespawnuje se cilovej mob (tohle snad umi zaridit i decka z matersky pri krouzku "vyrabime si vlastni hru"), nejde odevzdat hotovej qst/postava zustane viset v dialogu/lidi v parte se nedostanou do stejny instance dungu/... -
Predstavovat si nemusis, ja to otestoval ... pvp vypada tak, ze nekam 10 minut bezis, pri stesti s bandou podobne postizenych ;D. Pak narazis na bandu enemaku ... a pustite se do sebe. Asi tak do 10s vychcipou vsechny DPS ... a zustanou jen tanci, kteri vychcipou o pa vterin pozdejs (vzajemne) ... prezije par zbabelcu, tkeri vzali nohy na ramena vcas. Nasledne te ceka spawn na druhy strane mapy ... a pripadne dalsich 10minut behu kamsi.
Nedostal sem se k zadny bitve o opevneni ... a ac sem na to koukal a snazil se tomu prijit na kloub, tak sem asi nemel dost casu - zjevne sem ale nebyl ani zdaleka sam, protoze katapulty sem behem nekolika hodin videl jednou. Jejich ucinky byly naprosto smesny (vuci "zivy" sile naprosto nanic), a dostrel byl kupodivu srovnatelnej s libovolnym kouzlicim/z luku strilejicim hracem. -
Dopadne to IMO jeste hur, swtor ma aspon uzasne dabovanej pribeh. Cutsceny fungujou, postavy hrajou svoji roli ... nic z toho TES nema, qsty sou sice (naprosto tragicky) namluveny, ale NPC se pri tom ani nehne. Stejne to ve finale nikdo neposloucha, protoze ho zajima co ze to a kam ma jit zabit.
-
Ja spis nerozumim tomu, ze ti nabidnu deravy boty, a ty des, zacalujes je, a pak si des stezovat, ze sem ti prodal deravy boty ... to mi teda hlava nebere.
Na stavu ty hry se nic nezmeni - neni to technicky realny. Vyjde presne tak jak byla verejne predvedena. Takovejhle stav bych chapal a nemel bych s tim zadnej problem u projektu vyvijenyho komunitou gratis, pripadne za nejaky dobrovolny prispevky. Ale u projektu, kterej chce v dobe stovek f2p penize ... a to jeste zdaleka tim nejtvrdsim zpusobem (jak za hru tak mesicne) ... musel bych bejt magor, abych za takovej nedodelek utratil byt jeden jedine dolar ... a to nemluvim o kvalite hry jako takovy. -
Sorry, ale tohle nema s informace nic spolenyho, tohle je klasicky PR, a verim i tomu, ze si to distributor plati (jinak nevim, proc byt to kdo delal, protoze je tu cela rada daleko zajimavejsich projektu).
-
Ja bych rek, ze ten blbej ses tu ty ... v kazdym aspon trochu normalnim RPG fungujou takovy zakladni veci, jako ze pokud chces kouzlit, tak nemuzes nosit hvy zbroj (pripadne kouzlit muzes, ale s obrovskou penalizaci) ... stejne tak bych chtel videt, jak v platovy zbroji strilis z luku ... Ona je totiz volnost a volnost, ale toto je naprosty kravinium. Muzes mi vysvetlit jedinej duvod, proc bych v tomhle mel nosit jakoukoli jinou nez hvy zbroj? Takze to nakonec presne podle toho skonci. Kazdej bude mit kouzliciho valecnika (luky nebude pouzivat nikdo, protoze sou nepouzitelny) v platovy zbroji.
-
Pandy byly krok vedle, absolutne nesnasim asijsky styl, doufam ze WoD se navrati k pocatkum :D Sice jsem doexpil 90ku a zabehl si vsecky raidy, ale proste jednoduse me to nechytlo jako TBC nebo WOTLK. Asi me nejvice sralo to polobozstvi a docela nesmyslne exponencialne stoupajici HP, hra prakticky delala z hrace saska do lvlu 80 s cca 20k hp, a pak behem 10ti levelu mel najednou mnohdy i 1 milion HP.
-
"bo" neznamená "nebo"
a dycky radši měsíčně platit hru, když je dobrá, než hrát parodie na F2P, kde si člověk kupuje schopnost být lepší než ostatní ;) -
Kozy: a vidíš...je to pozitivum a lidi na to stejně nadávají. Jednou nechtěj přímo určené classy a když nejsou, tak je zase chtějí :)
-
Ja cekal kdo se chyti :), vetsinou je fajn pozorovat jak lidi vsechno srovnavaji s WoW :). Nekonecny kruh