Přejít na výpis diskuzí
Detaily o profesích a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
15.3.2014 | Redakce Games.cz
139 příspěvků
-
to je u MMORPG uplne normalni
-
Až přejdou na F2P tak ne
-
Já jsem nepsal, že mám z toho radost. Na druhou stranu, pokud bude ve hře vše, co jde, tak co tě tam má pak překvapit? Nové raidy a dungy, které budou stále na stejné brdo (jen se mění styl, bossové a okolí)?
Navíc, není možné udělat naprosto vše. Proto se dělají různé Q/A, kde i vývojáři zjistí názory lidí a dobré nápady postoupí k pořádnému rozboru a možná i implementaci do hry.
Pokud svojí práci uděláš vždy bez využití názoru ostatních, tak buď jsi robot a nebo děláš monotónní práci někde u linky :) -
jen si sem jdes zahejtovat
-
Scourg Barrow, Dragontail Mountains:
zdejší odsudky nikoho nezajímaj, ste vedle jak ta jedle, je to supr hra -
Člověče, jestli se raduješ z toho, že si budeš muset někdy v budoucnu koupit DLC a různé packy atd. tak je to pro mne historicky první známka toho, jak ta DLC masáž v posledních letech změnila racionální uvažování hráčů. Smutné.
-
Ono je to tím, že lidi od toho čekají SKYRIM Online a přitom to tak není. Takové čeká pořádné vystřízlivění.
Já prošel WoWkem, SWtorem a GW2...a popravdě i přes začátky, kdy mě teso ani nezajímalo, v první betě moc neoslovilo, tak teď mě baví docela dost. -
Doporučuji začít s paměťovýma cvičeníma apod. Protože swtor mělo rozhodně větší hype! Docela logicky tak jako je SW reálně větší (známější) než Elder Scrolls. I Cody a battlefieldy a titanfailly mají podle mě masivnější kampaň. Trochu to souvisí podle mě i s tím, že ten horší online skyrim prostě nevypadá jako něco vyčnívající z průměru .. právě naopak.
-
SWTOR měl podle mě daleko větší mediální podporu, jenže tam bylo snad už rok před vydáním jasně vidět, o jak zastaralý koncept šlo. Zvlášť když jediné, co neustále vychvalovali byl dabing. To už silně značilo, že nebude všechno v pořádku.
-
Kdyby do hry implementovali úplně všechno, co by šlo...byla by pak radost s nových updatů, dlc a datáčů? Kdybychom věděli, že nic nového nepřijde, jen nová mapa, povolání, raid apod., tak to asi nebude moc košér (nemyslím jen TESO, ale všechna mmorpg)-
-
Právě že ani ne. Nebude to žádný extra šlágr, ale ani prů*er.
-
Ano, to jsem i psal, ale podle me to neni spravne :)
-
POrávě, že SWTOR měla větší a v každém článku (ať už kdekoliv) bylo vždy heslo "revoluční hra".
Navíc TESO má fanstránku v programu Fanatics (kde je mimo jiné třeba wowfan) a podle toho jim taky tady vychází články. Proto pro někoho to může být "mediální masáž". -
Tahle hra má najeto na největší MMO propadák.
-
Ignoruj. V cem je problem? Ja taky 90% clanku vubec nectu.
-
Delas jako by to dneska nebyl standard naproste vetsiny studii. Cest vyjimkam.
-
nemohu si pomoct ale nepamatuji si že by byla taková mediální masáž s SW?
-
Mno me spis udivilo, jaka to je urcitym zpusobem neodelana hra, kdyz jsem zacal cist ty otazky a odpovedi v ramci interview a tam jsou odpovedi typu, to se me libi, pridame to casem. Nebo to jsme chteli pridat pozdeji, jelikoz na to neni cas atd. Proste tim priznavaji, ze vlastne dodavaji nedodelanou hru a budou ji dodelavat az v prubehu, zatim co budete poctive dal platit.
Je to jen proste pocit, ktery jsem z toho interview dostal... nedodelana hra :) Ale uprimne, dela ji to vsichni a to presne si asi taky rikaji oni, vsechno lze po vydani dodelat.. tak proc ne v ESO.
Ale je to spravne? -
Další vlna hatu za 3...2..1...