Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    tuhle hru nikdo nechce ani zacit...ani se nedivim po nude z bety
  • gesto
    Táhle hra mně opravdu zklamala ,pohyb postavy ,bojový systém ,prostředí a inventář to je katastrofa jestli za tohle chtějí 300kč měsíčně tak Warcraft by měl stát 2000kč ...
    A když si představím gameplay v pvp jak každy drží shift a běhají po mapě s tímhle ovládáním a kamerou tak to bude něco táhle hra ne že přejde na free to play ale po roce skončí i provoz serveru mmo má vypadat jinak a to tak že když to člověk hraje tak nechce přestat
  • Plně s tebou souhlasím. Tyto "články" nečtu. Na funstránky neklikám. Když sem jdu. zajímá mě názor a slovo místních redaktorů. Ne nic jiného. Máte těch "placeholderů" tady snad málo redakce? Člověk na tento web zajde, aby si pročetl několik zajímavých článku a místo toho tu na něj vylézají tyto hluchá místa. Reakce tady mistra, na kterého reaguji mi pomohla otevřít oči, že to cítím úplně stejně a toť můj FeedBack.

Thanks. What A Great Audience.
  • KingOfWorms
    beta
  • Proc ty nejvíce zakomplexovaní lidé jsou nejvíce slyšet?
  • Mna dnes epicky nasrali, ostal som stucknuty vo Vale of Forge pri Q Daughter of Giants, pretoze NPC nerozbilo stenu, a nedasa odtial nijak relognut, teleportnut, unstucknut, a ani zrusit Q, na ich Help chate som cakal skoro hodinu na Agenta , ktory sa nedostavil , uzasny Support
  • To je pravda. Říkám si, jak by takový herní portál jako tento vypadal, kdyby všechny fanouškovské stránky chtěly takovou podporu. A jaké je vlastně kritérium toho, která fanouškovská stránká může nebo nemůže mít tady propagaci. To pak lépe vyzní celý problematický koncept podpory fan stránek u informačních portálů.
  • Mno stacilo by delat misto tzv. rozcestniku na dane fanstranky jednoduchou rychlou zpravu, kde by byl odkaz na fanstranku. At se lidi podivaji pokud chteji a tehdy to mozna bude vyrovnane :)
  • Asi by i dopadlo, nebyt komunity na konzolich :D Will See .)

PS: proste se jedna o vesteni z koule, cas uvidi ale F2P model podle me nevola...
  • Proti TESO nic nemám, hrál jsem to jen chvíli, moc mě to nechytlo, ale protože to byla beta, tak z toho žádné závěry nedělám. Mluvilo se tu o mediální masáži a že SWTOR byl masírován více. Podíval jsem se na počet článků k oběma hrám. TESO vyjde za cca 3 týdny. SWTOR vyšel 20. prosince 2011, tři týdny před svým vydáním měl za listopad, řijen a září 15 článků. TESO má tři týdny před svým vydáním za polovinu března, únor a leden má 19 článků. SWTOR měl tři týdny před vydáním celkem 44 článků. TESO jich má o jeden míň. Mediální masáž je tak z velmi zjednodušeného pohledu vyrovnaná, ale na druhou stranu je pravda, že TESO má před svým vydáním větší pozoronost než SWTOR, dalo by se tedy říct, že je to nejpromasírovanější hra tady na portálu (asi). OVŠEM články k SWTOR byly tradiční, kdežto články k TESO vycházejí z fanouškovského portálu a to je to, co mě zaráží. Osobně jsem si myslel, že herní portál by se měl na herní průmysl dívat kriticky, novinářsky, a z principu věci brát fanouškovské stránky jen jako zdroj inspirace. Propagovat jakoukoli fanouškovskou stránku k jakékoli hře jakýmkoli způsobem mi osobně přijde proti objektivní informovanosti u herního portálu, který má informovat o všech hrách. Nevím, mně to prostě přijde divné; asi je to zcela vpořádku, jen mně osobně to moc nesedí.
  • Osobne jsem si betu zahral dostatecne a za sebe musim rict ze proste ne i kdyz svetle chvilky tam byly.
    Bohuzel o tom ze v tom nejsem sam svedci hlavne fakt ze klice do dalsich bet uz nikdo ani nechce, to jsem u zadne jine mmo bety nezazil a ze jich par uz bylo.
    Hra ma mozna nejaky potencial, to je tezko soudit kdyz si nikdo nezahral nejaky ten endgame, ale uz ted ma velmi spatne a negativne nakroceno a nemyslim ze ma jeste sanci to vyrazneji zmenit.
  • já to píši jen v tam, kde místní rozumbradové ví vždy vše dopředu a nejlépe jen z videí, obrázku a doslechu, co říkal kamarádům kamarád, který měl kamaráda, co to hrál.
  • Krescz
    lepší využití varlete neznas?..to uz je asi po 3 co tenhle prispevek ctu...pokazde v jine diskuzi
  • O SWTOR se taky psalo, že je to vlastně docela slabá hra a že to může být propadák, pokud jde o očekávané zisky. Ta situace se opakuje i u TESO. U SWTOR hodně kladli důraz na příběh, dialogy a univerzum a dost se připomínalo, jak moc drahé to bylo MMO. V TESO dělají to samé + navíc kladou ten největší důraz na pvp (totožné s pvp z GW2, tam je vlastně ještě lepší, protože jsou tam cosi jako arény a to v TESO nebude) a je také považováno za hodně drahé MMO.

SWTOR taky nakonec neměla takové zisky, jaké se čekaly. Ta hra sice jede a není vyloženě neúspěšná, ale není to ono (jak pro hráče, tak pro EA). U TESO to dopadne úplně stejně.
  • Když se tam něco nového přidá, tak se zase hejtí, že je to tak a ne onak.
  • věštíš zase ze svého levého varlete? :)
  • Mohla to být nejlepší F2P na trhu. Místo toho to bude nejhorší P2P na trhu.
  • Měli udělat všechno, co bylo v předchozích hrách a pak třeba přidávat prvky na víc. Že se ve hře nejde potápět, nejde tam mít vlastní dům, nejde tam sebrat drtivá většina věcí, nefunguje tam dobře loot, nejdou vytvářet vlastní kouzla atd. je podle mě FAIL. Naopak tam dali prvky navíc - hlavně pvp ala GW2 a zase tam nedali arény, což je pro mě naprosto nepochopitelné.
  • Investice do této hry přes 200 000 000 dolarů a výsledek je generické MMO na hero enginu.
  • Nepřejdou, nemají důvod, když už nic tak se udrží díky komunitě na konzolích, ta nemá skutečnou MMO hru a jsou ochotný platit za tuto hru měsíčně dané peníze. A co se PC komunity týče, tak i někteří si ji svým způsobem oblíbí.. zde už je jen hranice toho, nakolik budou vycházet vstřít PC hráčům vs konzolím ať už v rámci modů, propojení komunity. A zda prinesou dostatecny obsah a zabavu, kterou lidi na PC chteji.

Ja jsem proto z tohoto pohledu skepticky a nemyslim si, ze hra prejde rychle na F2P jako tomu bylo u SWTOR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit