Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dnes mi konecne prisla odpoved ktora to uplne zaklincovala : "I understand that you are stuck on the quest. I am here to inform you that you have gone as far as you can in the quest for the Beta and you will NOT be able to proceed any further 8). "
    Tak preco my vobec dovolily do tej instancie vliezt, ked vedia ze od polky to nefunguje.
  • Asharak
    Jenže tady každý zaškrtne tlačítko aby se mu zobrazil text questu instantně a mohl hned odkliknout Přijmout/Odevzdat *7*
    Jak bych asi tak mohl sehnad kančí maso k obědu... hmm jo! Megahustokrutopřísňáckou výpravou do chřtánu dračího doupěte, vykuchání draka a magickým svitkem přes hodinové přemlouvání a minihry u NPC. Ale taky proč ne *14* *1* (já vím špatný příklad :D)
  • Což ale je zase otázka, jestli tohle je zrovna správné a já jakožto uživatel, si pak mám vyhledávat informace, jak opravit cizí problém.
    Jasně, spousta mladých lidí si ty fora přečte a bude o tom vědět, ale majorita lidí ne a tohle je na vývojářích, aby to bylo v pohodě.
  • Mno tak problem v tom nebyl, protoze EU adresar jsem tam mel a Europe server jsem tam mel nastaven od zacatku a nekolikrat jsem ho kontroloval a nezmenil se.. Jde spis o ten paradox, ze se kompletne dneska smazala to je jako bonus navic (upozornuji po kompletni nove instalaci na EU)...
    Takze to neni ten samy problem. Zatim dle meho jedna z tech horsich instalaci a patchu. Jinak v puvodni instalaci jsem mel stazene oba servery jako US tak EU. Ano muze to byt zpusobeno nejakym bugem v instalaci US/EU, ale ne uzivatelskou chybou. Rozhodne bych byl nerad, kdybych hral tuhle hru a nahle se me dalsi den smazala a musel ji stahovat znovu a znovu.
  • Trollda: ohoho, ty mě znáš? By mě docela zajímalo odkud.

Pokud tu někdo plká blbinky a hraje si na velkého znalce a proroka, tak co mu k tomu napsat? Že mu gratuluji, požádat o tip čísel na sportku a předat mu kontakt na ezo.tv a nebo rovnou na všechny výrobce her? Místo vydávání peněz na propagaci by prostě napsali Trolldovi a on hned rozhodne na základě videí, obrázku a herního žánru o tom, jestli to bude hit a nebo ne.
  • Kdyby to bylo jediné a hlavní kritérium, tak by v programu Fanatics bylo daleko více fan stránek nemyslíš?
  • Nesmysl. Lidi co od hry neco cekali si ji uz davno vyzkouseli v bete a ted vi na cem jsou.
  • Vidim ze tady nekteri nazyvaji jako ''hate'' kazdy nesouhlasny prispevek. Sorry,priste se te napred zeptam na nazor.
  • já včera v noci blbnul a skillil si bow a killoval jsem jen mobíky...50% levelu:) Teda dalo to velkou fušku a třeba ve wow by za stejný časový úsek byly 3 levely :)))
  • Staci si si cist doporuceni na ofic forech,pripadne procitat fora na fan strankach. Tenhle problem je tu uz hodne dlouho a na vyreseni staci bud prejmenovat adresar se hrou na EU,nebo jsi proste spatne zvolil v nastaveni US server misto EU a hra proste instalovala celou hru znova.
  • tonnymontana
    Me prijde naopak fajn ze jsou tu tydeni aktualizace z fan webu ktere jsou pod games. Takove wow fansite maji casto exkluzivni informace a tvori hodne obsahu nad ramec popisu patchu.

ke hre: kez by se chytla a placenej model se zase dostal na rok dva do klasickejch koleji. ale jsem si skoro jistej ze uz maji nachystanej f2p model a to mersicni placeni je jen financni injekce kde si x procent lidi koupi dalsi mesic tzn 300kacek nebo kolik + k cene plne hre. Konzolaci podle me urcite za konzol ucet + hru mesicne tolik platit nebudou. A vubec je desive ze hra bude jak pro pc tak pro konzole, takovejch hybridu bylo vice a nedopadlo to dobre :/ tak uvidime jake to bude s tema novejma krabickama
  • Tak to jsi měl štěstí, za včerejší odpoledne jsem zkusil 12 questů a z nich se dali dokončit POUHÉ 3 (slovy tři). Vzhledem k tomu, že levelování ja založeno převážně na získavání expu z questů, tak je to závažný problém, protože Vám neroste level a tím pádem nemůžete pokračovat dál.
  • Vtipnou maji ale instalaci v pripade nesnazi :) Ve ctvrtek jsem si pustil hru radeji at se opatchuje.. vse v poradku a v patek jsem se logl a chtelo to zacit stahovat nehorazny mnozstvi dat. Tak jsem se na to na chvili vykaslal. Vratil jsem se k tomu pozdeji na vecer, ze to necham stahnout a zjistil jsem, ze se to opet instaluje uplne od znovu. Vcera rano jsem to dal instalovat tedy komplet a trvalo to hodne dlouho i kdyz vim, ze by disk zvladl vic, proste pri napr. aplikovani patche (nepocitam download) to pracovalo max 3 M/s. Po uspesne instalaci a opatchovani, jsem vecer hral. Dnes jsem spustil launcher znova a chvili predtim jsem se podival na dane misto a hra tam byla v plne palbe. Po spusteni launcheru jiz neexistovala a chtelo to po me znovu instalovat. Vtipne :D
  • Mno to zrejme ladi diky tomuto poslednimu stress testu, ale kdo vi.
  • jaké je kritérium? předpokládám, že "tiscali" v url adrese :))
  • MrSanta
    Tuto citace od Games ohledně fanatics: "Naším cílem při rozvoji Games Fanatics není nasbírání několika desítek fanstránek, které pak jejich tvůrci nestíhají aktualizovat, nebo které trpí na kvalitu obsahu. Do programu se budeme snažit zařazovat pouze stránky, které fungují dlouhodobě, nebo za kterými stojí zkušený tým spolehlivých tvůrců. Těm nabízíme propagaci jejich článků přímo na Games.cz, spolupráci a pomoc při rozvoji webu, ceny do soutěží a další podporu. Pokud máte pocit, že byste chtěli do společenství Games Fanatics se svou stránkou vstoupit, ozvěte se na e-mail redakce@games.cz. Ovšem předem upozorňujeme, že si budeme pečlivě vybírat."
    Celý seznamovací článek tuto: http://games.tiscali.cz/tema/games-cz-spousti-games-fanatics-a-predstavuje-wowfan-cz-55888
  • MrSanta
    U článků z fanstránek nevidím prolbém. Nevšiml jsem si, že by články nějak hru hodnotily. Píše se o lore, co se chystá, kde co se nového šustlo (wowfan) a u TESO ještě navíc popisy jednotlivých tříd, ras, craftingu, lokace. Vše pouze informativní články. Žádné hodnocení. Pouze informace. Jediné recenze kterých si jsem vědom, jsou ty na knížky na wowfanu. 'Konflikt zájmů' nevidím.
    Propagace stránky - proč ne. Dá to možnost propojit hráče, ulehčit jim případné začátky atd. To je také hlavní smysl Game Fanatics - podpora herní komunity, hráčů se stejným zájmem atd.
    Zástupci fanstránky většinou ochotně a dobře odpovídají na otázky v diskuzích ke kterým by kolikrát ani redakce neměla informace. Navíc vím, že až se budu chtít do hry podívat, tak stačí si tady v libovolné diskuzi vyčíhat třeba Waltara a požádat o pomoc do začátku, nebo půjdu přímo na fanstránku. Nebýt fanatics, tak ani nevím, že existujou.
    Games Fanatics beru jako dobrou věc pro samostatné hráče.
  • KingOfWorms
    já POKUD si to koupím a nepřijde mi to do Dragontail Mountains expres zdarma, což očekávám, tak nejdřív tak měsíc dva tři po vydání, kdy taky klesne cena za zakoupení hry, díky temnejm rituálům co už tu pár měsíců provádím.

Jak vidim jak se hraje např. SWTOR rádoby F2P ale bez placeí nehratelný (nemáš ani banku, tzn. bednu kam si davat loot) tak mám z toho teoretickýho přechodu na F2P docela obavy, jakože se King Of Worms menuju!!! Mě se nelíbí, aby mě hra na KAZDYM kroku nutila dat nejakej poplatek, nebo si zaplatit subskripci bo co já vim co ještě. Sem zvyklej maximálně tak poplatky vybírat z mrtvejch těl chytráku, co se OPOVÁŽÍ prolízt tajnym hrobem až ke mě do dungu! Jejich řev slyšim až sem dolu, k obětnímu oltáři, což mě zase ruší u těch rituálů žejo, COŹ NEHODLAM AKCEPTOVAT!!!

A nechci hrat zabugovanou hru, protože support case zasílám pouze po mejch nemrtvejch, z kerejch to vypadne až po setnutí mečem či seškvařením fireballem, choděj pomalu a odemně je to všude dost dálka, takže pruda, kterou NEHODLÁM AKCEPTOVAT!!!! *16* To radši setnu 10 pannen a nechám jejich krev vysát mejm Ancient Vampirum a Lichům, se pobavím rozhodně líp!! Pokud to ty amatéří zsrou tak na toho jejich šefika obratem kouzlim Banish Deadra a pak at si ty jeho nohsledi blouděj po kanclech jak chtěj! Jakože se King Of Worms menuju, tak urcity veci prostě NEHODLAM AKCEPTOVAT!!! *16* *16* *16*
  • no ja jsem to žacal hrat pred rokem a stupidita tech questu do levelu cca 40 je do nebe volajici, nejcasteji zabij 20 neceho ( napr spionu) a tech 20 spionu se mota vedle na poli:D
    Je to opravdu stupidni, a delany pro takovy konzumenty no
  • Ano a hráli, bohužel mě už wowko tak nenadchlo jako kdysi..i když teď jsem si vzpomněl, že si už 3 měsíce platim wow a ani jsem tam nelogl :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit