Přejít na výpis diskuzí
Detaily o profesích a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
15.3.2014 | Redakce Games.cz
139 příspěvků
-
Nejlepší MMO mi přišlo LOTRO - ale spousta lidí ti řekne, že je to odpad. Já LOTRO srovnával s WoW, a přestože jsou v mnoha věcech téměř identické, LOTRO mi přišlo prostě lepší. Když k tomu připočtu fakt, že WoW hrajou miliony a Blizzard z něj má desítky milionů dolarů měsíčně zisk a LOTRO hrajou jen tisíce a zisk pro Turbine je mizivý, divím se, jak málo a vlastně vůbec je WoW lepší než LOTRO.
Dobrý byl též Age of Conan - snažil se být unikátní. Smutné, že TESO není dokonce ani o moc unikátnější než dnes už starý Conan a dokonce ani graficky není o moc lepší. -
Zrovna teď WoW zase hraju - už po několikáté - a absolutně nechápu, jak je možné, že je to nejhranější MMORPG.
-
9/10 určitě.
-
Dostane to 10/10, aby se lidi mohli po*rat :D Par lidi mozna dostane infarkt, tak se to tu vylidni.
-
Nedávno jsem si predplatil a dodelal 90ku.. Ale vubec nevim kamo o jakych Questech to mluvis *8* To se spis tesim na WoD, kde se objevi nejake ty random eventy ala gw...
-
Ja nevim, ale podle me to je klon Hledani min a Dooma...
-
Pisu to porad dokola a porad dokola to budu psat, protoze si myslim, ze lidi by chteli proste moc :D Jednoduse jejich bajne sny o revolucnim best mmorpg, ktere by "jim" sedelo, proste nejde splnit... A nikdo z vas mi tu nenapise jediny dobry MMORPG titul z dnesni doby, zase kupa whinu. Dejme tomu, ze jsem hral KO, L2, Anarchy online, WoW, GW2, Secret World, SW:ToR - vsechno to jsou dobre hry, ale uz to neni ono. Nekdo zminil WoWko - to uz ma nejlepsi leta za sebou, na WoD jsem samozrejme zvedavy, ale cekat jen na datac od WoWka? Vazne? :D To radsi stravim pul roku u nove hry a pak se uvidi, jak se to vyvine.
-
Stejne nechapu co lidi maji na terminu klon. Klon znamena, ze danou vec udelate 1:1. To, prirovnani ke klonu je vsak uplne neco jineho. Dotycna hra si bere z jinych her nejaky prvky a na zaklade toho vytvari novy produkt.
Takto to funguje ve spouste odvetvi a nejvice patrne odvetvi tohoto druhu jsou i mobilni telefony, nyni konkretne smartphony. -
Souhlasim.. ale nic to nemění na tom, že souboje tam jsou proti teso uplně jinde.
-
Ak je toto WOW klon tak som hral asi inu hru. Toto je cisty Neverwinter online a GW2 klon.. ale k wow to ma teda hodne daleko.
-
Zdravím nadšencov a budúcich hráčov TESA. Ak by mal niekto záujem pozrite na našu stránku http://guardiansofmaraya.enjin.com/activity . Sme gilda SK & CZ hráčov pre TESO. Radi vás privítame.
...for the queen we protect, we raise our weapons, unleash our wrath, until the last one has fallen!
Shadowhorn, Guardians of Maraya -
sr*ce = srdce?
-
Proč ne. Tohle je zrovna jedna z mála pozitivních věcí na TESO.
-
bude to 8/10, protoze vic uz by bylo napadne trapny a min by zase nevyvovalo zabavnej flame na foru.
-
Tak schválně kolik si myslíte, že místní redaktorská tiscalielita udělí při recenzi této přehypované sr*ce zvané TESO známku? Tipuji že pod 9,5 to nebude a to se ještě hodně držím při zemi :-)
-
Niekomu tu unikla podstata, o com maju byt povolania. Nightblade tank??? To ako naozaj? Nemyslim si ze by som pocul okrem teba nadavat na to ze su obmedzene povolania na armor.
-
proc tak sebejiste vsazis na konzolisty ty maji FF14 a tadle serie je na konzolich jako doma a navic odladenost a vychytanost MMO FF14 se neda s TESO vubec srovnavat....
-
v tom mas pravdu ale tady jde o to ze ty fan stranky bohuzel patri pod games tzn je to jakoby jejich jina sekce. sveho casu kdyz fans stranky nemelo games tak take davalo informace znich i kdyz ne kazdy tyden. Ja bych daleko radsi snesl dve newsky tydne kdyby zmizela obri reklama ktera otravuje jak zvukove tak graficky:)
-
Třeba WoW *1*
-
Kdo chce, najde si fan stránku sám. Na webu typu games.cz to nemá co dělat.